Contelek 09.02.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Poratujcie początkującego Chce zacząc na wiosne, a nie mam jeszcze żadnych fachowców. Możecie podac mi jakieś namiary na sprawdzonych fachowców?? ...Please ciężko teraz o fachowców ja jestem na etapie stropu i obawiam się że będzie będzie z tym jazda , ale co rok przez kilka nastepnych lat coraz większa! wysylam namiary na murarzy na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rxo 09.02.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 wysylam namiary na murarzy na priv CONTEL DZIEKI WIELKIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.02.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 3 lata temu kupiłem owczarka podhalańskiego w zakopcu też nie jest za odważny ale chyba jak wiele psów boi się panicznie burzy i petard , choc był chowany bezstresowo. Wiesz, wszystkie moje psy znajdy, bały się huku. Jedyny odważny pies, jakiego znałam (kundelek, taki zrównoważony i mądry) chował się z matką do roku. Było to zabawne, bo my nie ingerowaliśmy w jego wychowanie. Suka go uczyła wychodzić na dwór (sama zadecydowała, że już czas!), karciła, jak się załatwił w domu, uczyła go schodzić po schodach. I wyrósł na spokojnego psa, który niczego i nikogo się nie bał. Może o to chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 09.02.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 test linka do galerii ha! dziala to zapraszam Extra armatura , w szczególności kwadratowe/prostokątne kształty . Bardzo mi się podobają . Powiedz co za firma i co to za kolekcja . Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 09.02.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Słuchajcie jesli możecie doradzić mi przy wyborzem okien do tego projektu http://www.domywstylu.pl/projekty/jednorodzinne_z_uzytkowym_poddaszem/viola_5/widoki.asp?id=458&ver=CE będę bardzo wdzięczny ,moja droga polowa chce szprosy jak na projekcie ,ja myslę że to bardzo ograniczy światło wpdające do wewnątrz i oprócz tego da dziwne poczucie izolacji Co o tym sądzicię ? Acha i pytanie o firmę ABATEX ,jakie macie opinie czytałem wyżej ale chodzi mi o to czy rzeczywiscie ten profil jest taki fajny (może ktoś ma foto) no i cena ile Wam się udało wynegocjować upustu w tej firmie i od jakich kwot ?? pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.02.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 ,moja droga polowa chce szprosy jak na projekcie ,ja myslę że to bardzo ograniczy światło wpdające do wewnątrz i oprócz tego da dziwne poczucie izolacji Murator mi się zawiesił A chciłam napisać, że sam musisz wybrać, bo to kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 09.02.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Słuchajcie jesli możecie doradzić mi przy wyborzem okien do tego projektu http://www.domywstylu.pl/projekty/jednorodzinne_z_uzytkowym_poddaszem/viola_5/widoki.asp?id=458&ver=CE będę bardzo wdzięczny ,moja droga polowa chce szprosy jak na projekcie ,ja myslę że to bardzo ograniczy światło wpdające do wewnątrz i oprócz tego da dziwne poczucie izolacji Co o tym sądzicię ? Acha i pytanie o firmę ABATEX ,jakie macie opinie czytałem wyżej ale chodzi mi o to czy rzeczywiscie ten profil jest taki fajny (może ktoś ma foto) no i cena ile Wam się udało wynegocjować upustu w tej firmie i od jakich kwot ?? pozdrawiam cieplutko Co do Abatexu jak na razie pozytywne wrażenie i relacje , zdecydowałem się na ich okna . Na razie czekam na realizacje i zamontownie . Zobaczymy jak się zakończy cała współpraca. A targuj się targuj , bo mozna. Ja nawet ( nie wiem czy to ładnie) dostałem dodatkowy rabat za zostawienie u nich wyceny jednej z firm konkurencyjnych. pozdr Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertas 09.02.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Słuchajcie jesli możecie doradzić mi przy wyborzem okien do tego projektu http://www.domywstylu.pl/projekty/jednorodzinne_z_uzytkowym_poddaszem/viola_5/widoki.asp?id=458&ver=CE będę bardzo wdzięczny ,moja droga polowa chce szprosy jak na projekcie ,ja myslę że to bardzo ograniczy światło wpdające do wewnątrz i oprócz tego da dziwne poczucie izolacji Co o tym sądzicię ? te szprosy wyglądaja dobrze , jeśli okna bedą białe to szprosy będą łądną ozdobą , no i jasna elewacja też pasuje do tego zestawienia . pod warunkiem że taka będzie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 09.02.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Jacekot , ale jak możesz ile procentowo lub kwotowo Ci się udało zejść z ceny ,please napisz żebym miał jakis punkt odniesienia . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 09.02.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 "te szprosy wyglądaja dobrze , jeśli okna bedą białe to szprosy będą łądną ozdobą , no i jasna elewacja też pasuje do tego zestawienia . pod warunkiem że taka będzie," Robertas dzięki za opinię , wszystko ma być jak na obrazku , ja tylko nie mogę się dopatrzyć czy te szprosy są konstrukcyjne czy międzyszybowe ,choć stawiam na te pierwsze ale wole chyba te drugie w obawie o szprosy jakiekolwiek. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 09.02.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Ja właśnie dostałam dzisiaj wycenę od Abatexu. Troche drogo, ale okna ładne. Dla porównania w Izoplaście przy ul. Brzezińskiej mielibyśmy cenę około 3 tys. taniej. Ale i okna nie takie ładne, chodzi o kształt.W Abateksie twierdzą, że maja najtańsze profile salamander w kraju. Nie wiem czy to prawda. Właśnie przeszedł mi do głowy pomysł. Podajcie wymiar jednego z waszych okien i cenę uzyskaną w Abateksie. Może przyjmijmy zwykłe okno, nie balkonowe. Jedno z moich 1500 na 1500, z ruchomym słupkiem w okleinie dwustronnej 859 zł. Sorry, tu jest cena za słupek stały, potem pani nam costam doliczyła za słupek ruchomy. Jakie podali wam ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskul 09.02.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 gdzie zrobią mi najtaniej mapkę do celów projektowych działki. Działka jest w Justynowie. Ile płaciliście za mapki i gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 09.02.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Ja właśnie dostałam dzisiaj wycenę od Abatexu. Troche drogo, ale okna ładne. Dla porównania w Izoplaście przy ul. Brzezińskiej mielibyśmy cenę około 3 tys. taniej. Ale i okna nie takie ładne, chodzi o kształt. W Abateksie twierdzą, że maja najtańsze profile salamander w kraju. Nie wiem czy to prawda. Właśnie przeszedł mi do głowy pomysł. Podajcie wymiar jednego z waszych okien i cenę uzyskaną w Abateksie. Może przyjmijmy zwykłe okno, nie balkonowe. Jedno z moich 1500 na 1500, z ruchomym słupkiem w okleinie dwustronnej 859 zł. Sorry, tu jest cena za słupek stały, potem pani nam costam doliczyła za słupek ruchomy. Jakie podali wam ceny? Anisia 3 , widzisz właśnie też jestem ciekawy ile można wywalczyć teraz rabatu w Abatexie ,ale nikt się nie chce podzielić tą wiedzą jak będę w przyszłym tygodniu , choć mam całe białe okna pomęczę ich o cenę tego Twojego ciekawe ile mi powiedzą . pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rxo 09.02.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 gdzie zrobią mi najtaniej mapkę do celów projektowych działki. Działka jest w Justynowie. Ile płaciliście za mapki i gdzie ? ja płaciłem 700zł i z mom obserwacji to norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 09.02.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Contel dzisiaj na bąknięcie mojego męża, że trochę drogo pani stwierdziła, że klameczki w kolorze starego złota może nam juz dac gratis. Normalnie dopłata za nie 16 zł za sztukę, więc za bardzo się z tym gratisem nie rzucili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.02.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 gdzie zrobią mi najtaniej mapkę do celów projektowych działki. Działka jest w Justynowie. Ile płaciliście za mapki i gdzie ? Spróbuj wziąć geodetę z Brzezin albo Andrespola. Ja miałam namiary, ale zgubiłam W każdym razie mama go brała z urzędu gminnego i cenowo był znacznie lepszy od tego, co ja płaciłam w Łodzi. Mnie kosztował 800 Tego od mamy dostałam potem... po ptokach. Zasada jest im dalej od miasta, tym taniej. A gdzie budujesz w Justynowie? Tam moja rodzina mieszka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 09.02.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Contel dzisiaj na bąknięcie mojego męża, że trochę drogo pani stwierdziła, że klameczki w kolorze starego złota może nam juz dac gratis. Normalnie dopłata za nie 16 zł za sztukę, więc za bardzo się z tym gratisem nie rzucili. No właśnie i dlatego dobrze było by się dowiedzieć ile są w stanie się wygiąć z ceną biorąc jeszcze pod uwagę że mamy luty , dlatego : FORUMOWICZE POWTARZAM APEL CZY KTOŚ MOŻE POWIEDZIEĆ ILE UDAŁO MU SIĘ WYTARGOWAĆ UPUSTU W ABATEXIE ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskul 09.02.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 A gdzie budujesz w Justynowie? Tam moja rodzina mieszka.. jeszcze nie zacząłem budować działeczkę mam w samym centrum przy kościele ul. Kasprzaka w tym roku chcę załatwić formalności no i może jesienią stan zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.02.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 jaskul napisał: gdzie zrobią mi najtaniej mapkę do celów projektowych działki. Działka jest w Justynowie. Ile płaciliście za mapki i gdzie ? w Zgierzu 450zł ale do Justynowa to troszeczkę za daleko pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 09.02.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 ankaszklanka - super domeczek, pogratulować , to drewno na podłodze to panele, deski czy parkiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts