Tommco 09.02.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 W sobotę część Forumowiczów będzie w Warszawie na ogólnopolskim spotkaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 09.02.2004 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 aniszkin-na targach w Łodzi napewno będę, bo znajomy jest organizatorem i mam...wjazd za darmo (oczywiście to nie jedyny powód), ale kiedy jeszcze nie wiem, co do loklizacji budowy to moja działka i fundamenty sa w samej Dobrej , dokładnie na ulicy Wodnej "przedostatnia chata za wsią". Zapraszam na oględziny, może wiosną, bo teraz nie za bardzo jest co oglądać. Do Wa-wy niesttey nie jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 09.02.2004 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Może to głupie, ale chciałem w Waszym towarzystwie uczcić mój 300 wpis na forum. Wiem, że w porównaniu do Ciebie Lusiu, albo do Ciebie Leszku jestem mały pikuś, ale i tak jestem dumny z tych 300!!! Pozdrawiam PS. Z tej okazji zrobiłem sobie sygnaturkę. Nie tyczy się wszystkiego, ale jakież to mądre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darwol 09.02.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Tommco - gratuluje!!! Ja mam 10 razy mniej Na targach też chcę być, natomiast do W-wy mi się nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 09.02.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Gratuluje 300!!!! Ani sie obejrzysz bedzie 3000 Podaje pociagi do Warszawy wyjazd o 10:40 12:19 lub 12:40 14:19 powrot 18:45 20:24 19:45 21:22 20:46 22:25 Te podkreslone to moj wybor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 09.02.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Ta druga kolumna to godzina przyjazdu do miejsca docelowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Darek 09.02.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Oczywiście też wybieramy się na targi ! Najbardziej pasuje nam weekend , ale jesteśmy elastyczni. Pozdrawiamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.02.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Ale u was wesoło, a u nas nikogo buuuuuPytanko mam. Czemu jedziecie pociągiem wszyscy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 09.02.2004 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Bo mimo tego, że pociąg nie jedzie zawrotną prędkością, to jak się weźmie czas stania w korkach na wlocie do W-wy to i tak sie opłaca. Poza tym w pociągu można zrobić wesoły przedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniszkin 09.02.2004 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Tommco, no gratulacje wielkie mam nadzieje, ze nie tracisz wzroku w takim temie jak ja, bo napisałam koło 10 a już na oczyska nie widzę. To fakcik, że trochę przeginam, cały dzień przed kompem w pracy a potem w domku... myk na forum, ale nie mogę się powstrzymać. By the way, Luśka napisała, że są jakieś liki do "frajerów", którzy budują drewniane ale GDZIE???!!!!???? nie mogę tych bratnich duszyczek wyśledzić. Jeśli chodzi o targi to będę się tak kręcić, po pierwsze służbowo / moja firma ma tam stoisko i muszę sprawdzać czy partolą robotę tylko przyzwoicie czy straszliwie / po drugie prywatnie / bo ciekawe czy w tym roku będzie taka sama nędza jak w ubiegłych / no i przypadkiem / bo mam zajęcia na Skorupki i będę robić sobie okresowe wagary/ Jejku ale mi pościk wyszedł. dobrze, że to ja piszę i nie będę musiała czyać PS Agatko i Darku jeszcze się zgadamy i spotkamy na targach napewno pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.02.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Bo mimo tego, że pociąg nie jedzie zawrotną prędkością, to jak się weźmie czas stania w korkach na wlocie do W-wy to i tak sie opłaca. Poza tym w pociągu można zrobić wesoły przedział Qrcze może i racja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 10.02.2004 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 To ja zgłaszam się na pociąg sama Pan i włądca nie za bardzo z czasem. A na targi jak sa 19-21 to napewno pójdę 19 lub 20 , aby 21 do Stolicy . Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 10.02.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Tommek gartulacje. 300 to wcale nie mało. http://www.agnieszka.ranek.pl/not4blog/gif/2902.gifhttp://www.agnieszka.ranek.pl/not4blog/gif/2903.gif Brawo Gosia prawdziwa męska decyzja. Aniszkin na targi chyba też pójdę w czwartek, tylko, że wcześniej, bo na 16-tą. Możemy się zmówić. Zawsze razem raźniej. Luśka a dla czego nie chcesz jechać tym pociągiem o 10:32?? Ten o 12:32 jest trochę późno, zanim jeszcze dojedzie się do Redakcji będzie 15:30 to trochę późno. Pozdrawiam. Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 10.02.2004 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Leszku, tym o 12.32 to za wcześnie, natomiast ten późniejszy jest w W-wie o 14.19. Nie wiem z którego dworca jest na Kamionkowską najbliżej, ale wzięlibyśmy taxi i myślę, że te drobne 0.5 h nam wybaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areksam 10.02.2004 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Fajnie, że jedziecie na spotkanie. Fajnie, że idziecie na targi. A ja wyjeżdżam na turniej piłki halowej do Jastrzębia Zdrój. Trochę odpocznę od budowy, której jeszcze nie zacząłem Pozdrowionka Acha! Dobrze reprezentujcie naszą grupę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniszkin 10.02.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 areksam Fajnie, że jedziesz do Jastrzębia. Reprezentuj nas dobrze. Weźmiemy dla ciebie stos ulotek reklamowych z targów, masz jakieś specjalne życzenia? Miłego odpoczywania bo jak tylko przyjedziesz twoja nieistniejąca budowa dopiero weźmie cię w obroty. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areksam 10.02.2004 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Będę się tarał nie przynieść wstydu, będę walczył jak lew! Aniszkin wybadaj wszystko dobrze, co najlepsze, co w miare tanie i dobre itd itd. Ulotek weź ile chcesz, ale lepiej gadaj z handlowcami i bierz od nich wizytówki. Potem do nich zadzwonimy i powiemy, że obiecali upust 30% Miej oczy otwarte i koduj. Ja po przyjeździe o wszystko cię wypytam. A na dzień dzisiejszy najbardziej mnie interesują bloczki keramzytowe. Rzuc, z łaski swojej, na nie okiem, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniszkin 10.02.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 extra, bloczki jakie? jak ja to niby zapamiętam. buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 11.02.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 LUŚKA, LESZKU i inni szczęśliwcy, którzy wybierają sie do W-wy - Kamionkowska jest bardzo blisko dworca W-wa Wschodnia. Także na pewno wiele byście się nie spóźnili. Co do targów - może również się wybiorę jak czas pozwoli. Pooglądam materiały na podłogi, parapety. Dla każdego coś dobrego. Zawsze coś ciekawego się znajdzie. U nas postępów prac za bardzo nie widać (bo nie ma jak to mury pną się do góry) ale wszystko powoli coraz bardziej przypomina dom. Jestem pełna optymizmu, że późną wiosną jednak zamieszkamy w naszym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 11.02.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Rzeczywiście z tego co próbowałem wyszukać w internetowych mapach, to być może będzie można nawet zaryzykować spacerek od Warszawy Wschodniej:)No ale pewnie wszystko jeszcze ustalimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts