markes 17.02.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 na życzenie raz można masz na privie Ja też poproszę o ten namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 17.02.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 lepiej powiedzcie czy nie warto powalczyć o DF 35 ????? i poproszę namiar na dobrą hurtownię z hydrauliką najlepiej bezvatową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 18.02.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Cześć Wam odważni ludzie (bo chyba takim trzeba być decydując się na budowę domu). Na początku grzecznie się przywitam i goraco pozdrawiam wszystkich uczestników forum z grupy łódzkiej Postanowiłam wtrącić się pomiędzy wymianą informacji na temat cegły ze swoim pytaniem. Pytanie jest banalne jak pewnie każdego zaczynającego lub planującego zacząć budowę będącego na etapie wybierania projektów. Ponieważ wiele osób pośród Was ma bardzo cenne uwagi na temat projektów na rysunku poprosiłabym osoby majace czas i chęć o wypowiedź na temat tego projektu http://www.projekty.ign.com.pl/?p=detail&id=327&opcja=opis. Zdecydowana jestem na ten projekt w 90% ale może ktoś kto spojrzy na to chłodnym okiem sprawi, że zmienię zdanie i uniknę jakiś problemów w późniejszym uzytkowaniu tego domu. Liczę na Wasze wypowiedzi zwłaszcza te negatywne bo pozytywne chyba już wszystkie sama zebrałm Projekt bardzo fajny , bardzo podobny do mojego ,dach rzeczywiście będzie drogi ok razem z więżbą i ceramiką komplet ok 40 tys , z balkonami Anisia ma rację że pewnie nie będziesz ich używać , ja natomiast uważam że w trzeba iść za głosem serca i nie rezygnować z detali które choć bezużyteczne niewątpliwie dodaja uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 18.02.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.02.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 w czwartek ma być -20 stopni, może przedłużająca się zima ostudzi ceny ?? Serdecznie zapraszam do odwiedzenia Targów Iterbud w Łodzi 22-25 luty. Będę na stoisku firmy Zamek 24 lutego (sobota) w godz. 14~16. Chętnie doradzę w sprawie dachu. Zainteresowanych zapraszam z projektami. Do zobaczenia na targach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 18.02.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Ja też odnośnie Targów. Z doświadczenia wiem, że najmniej można się dowiedzieć właśnie w sobotę i w niedzielę. Byłem na Targach już chyba z pięć razy i najlepszy był czwartek lub piątek. Przede wszystkim mniej ludzi i "fachowcy" mają jakoś więcej czasu na odpowiedzi i odpowiadają mniej sztampowo. Z drugiej strony Targi wg mnie są coraz gorsze i wystawiają się z reguły ci sami wystawcy, którzy popadli w rutynę. A może to mi są oni coraz mniej potrzebni w miarę gdy moja budowa dobiega końca?! Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 18.02.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 DŁugi ja też chcę. mam nadzieję ,że mąż nie czyta czyta,czyta ale dzieci jeszcze nie śpią. pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 18.02.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 DŁugi ja też chcę. mam nadzieję ,że mąż nie czyta czyta,czyta ale dzieci jeszcze nie śpią. pozdrawiam Tomek usypiaj je szybko i nie pracuj tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 19.02.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Długi napisał:lepiej powiedzcie czy nie warto powalczyć o DF 35 ????? Warto, jest zdecyfowanie cieplejsza, od razu sie to czuje. Spróbuj w firmie WKT na ul.Elektronowej 4 tel. 683 01 38, oczywiście na zamówienie, ale to duża hurtownia. Można się targować Możesz jeszcze spróbować w Zgierzy w firmie Polbud 715 69 10. Pozdrawiam Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 19.02.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 EZS napisała:Nie ma za co. Wiesz skąd u mnie pomysł łazienki na parterze? Bo kiedyś będę stara i możliwe, że sypialnie przeniesiemy do gabinetu obok salonu i wtedy chcę mieć łazienkę też na parterze Też tak mam i uważam za słuszne Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 19.02.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 AnkaSzklanka masz wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 19.02.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 I z jakoscia Bo nie problem w markecie kupic wyszarpałem dzisiaj URSA D40 18cm za 20.5 m2 ale szarpię dalej to chyba dobra cena , wczoraj byłem na Leroy Merlin wmanufakturze i zerknołem na ceny wełny : Rookwool => 0,045 ==> 20 cm = 22,88 zł a 15 cm = 17 zł Isomer uni mata => 0,039 ==> 20 cm = 27,60 zł a 15cm=20,40zł więc twoja cena jest dobra bo Ursa DF40 odpowiada Unimacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafela 19.02.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 zdecydowalam się na porotherm 30, znalazlam za cene:4,90 brutto.nigdzie taniej nie ma i pewnie nie będzie. Kupuję chociaz nie jestem na 100%pewna projektu:) mam do Was ogromną prośbę- zerkniecie na wybrany przez mnie projekt? wszelkie uwagi mile widziane, bardzo cenne dla mnie.aha- i przy okazji, nie macie namiaru na architekta do adpatacji projketu i dorbnych zmian ewnetualnie. i jaki koszt w okilicach Łodzi? a konkrteniej- Rzgów i oklice. Dodam, że byliśmy już u jednej Pani architekt i chciała nam przebudowac projekt tak aby powiększyć slaon na hol i zrobic schody kręcone.Trochę za bardzo chciała nam zaproponowac swoją wizję, a za mało nas słuchałaChcemy zaadaptować poddasze, przynajmniej na garderobe i jakies jedno pomieszczenie. Macie jakieś rady, plisssss!http://www.projekty.ign.com.pl/index.php?p=detail&id=277&opcja=rzuty[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 19.02.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 lafela mam podobny roklad (tyle o ile , rzut jest w podlinkowanej galerii) i w planach wlasnie schody krecone. mysle ze taka zmiana daje sporo przestrzeni w domu a z pomyslow, to zastanawiam sie czy nie fajnie byloby w 8 zrobic lazienke (blisko pom gosp i wc, a wiec mniej ciagniecia kanalizy i wody), w 7 garderobe (unikasz szafy w sypialni), a tam gdzie 9 - wlasnie schody. choc wszystko oczywiscie zalezy ile masz domownikow do pomieszczenia, bo traci sie wtedy jeden pokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafela 19.02.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Hej! Ale masz super przepiękną podłogę rzuty zreczywiście podobne: w 9 w planach jest garderoba i tam chcemy schody,pokoje wolałabym miec 3 na dole tzn sypialnie, na dzisiaj jest nas 2+1 ale w planach 2+2, i chciałabym miec wszystko na parterze; góra do zajecia jak dzieciaki będa natolatkami, żeby mailay swoja pzrestzreń; dlatego tez nie chce miec shcodow w salonie, jak bede poijac herbatke przed kominkiem w szlafroku niekoniecznie musze ogladac kolegow syna ani oni mnie to za kilkanascie lat, ale pamiętam jeszce jak to bylo. AnkaSzklanka- ślicznie wygląda ten two domek, az zazdroszczę. Pozdraiwm i dziekuję za odpowiedź, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 19.02.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witam! Do "lafela" - masz wiadomość na" priv" - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafela 19.02.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 19.02.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 zdecydowalam się na porotherm 30, znalazlam za cene:4,90 brutto.nigdzie taniej nie ma i pewnie nie będzie. Kupuję chociaz nie jestem na 100%pewna projektu:) mam do Was ogromną prośbę- zerkniecie na wybrany przez mnie projekt? wszelkie uwagi mile widziane, bardzo cenne dla mnie. aha- i przy okazji, nie macie namiaru na architekta do adpatacji projketu i dorbnych zmian ewnetualnie. i jaki koszt w okilicach Łodzi? a konkrteniej- Rzgów i oklice. Dodam, że byliśmy już u jednej Pani architekt i chciała nam przebudowac projekt tak aby powiększyć slaon na hol i zrobic schody kręcone. Trochę za bardzo chciała nam zaproponowac swoją wizję, a za mało nas słuchała Chcemy zaadaptować poddasze, przynajmniej na garderobe i jakies jedno pomieszczenie. Macie jakieś rady, plisssss! http://www.projekty.ign.com.pl/index.php?p=detail&id=277&opcja=rzuty[/url] Ja bardziej technicznie w projekcie masz scianę jednowarstwą i nie wiem czy porotherm 30 nadaje sie na tego typu sciane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 19.02.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witajcie. Pociągam temat długiego hurtowni hydraulicznej. Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markes 19.02.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 w czwartek ma być -20 stopni, może przedłużająca się zima ostudzi ceny ?? Serdecznie zapraszam do odwiedzenia Targów Iterbud w Łodzi 22-25 luty. Będę na stoisku firmy Zamek 24 lutego (sobota) w godz. 14~16. Chętnie doradzę w sprawie dachu. Zainteresowanych zapraszam z projektami. Do zobaczenia na targach. Pozdrawiam. Jakie macie promocje targowe? Mam nadzieję że dla forumowiczów coś ekstra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts