Gosia Łódź 11.02.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Wybieram taxi:)))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 11.02.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Zapraszam do Galerii Zdjęć Domów Forumowiczów. Umieściłem tam mój wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 11.02.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Tommco domek na szczęście już widziałam na zdjęciach bo pewnie trochę poczekamy aż WEB się zlituje i wklei fotografie Twego domku. Jak już mówiłam jest bardzo fajny. Czy nadal poszukujesz paneli? - podziel się doświadczeniem jak się na coś zdecydujesz bo też ten zakup niedługo mnie czeka.LUŚKA na spotkaniu koniecznie pozdrów na żywo ode mnie TESKĘ (powiedz, że z łososiowym pozdrowieniem a będzie wiedziała o co chodzi).ALE WAM ZAZDROSZCZĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 11.02.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Ciechanko: Udało mi się wkleić linka do albumu zdjęć, więc już możesz sobie przypomnieć jak wygląda...hyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 11.02.2004 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 aniszkin-jeszcze raz, na jakim stoisku bedziesz na targach? i podnosze temat: ekipe murarzy do stanu surowego z BK szukam, ekipe dekarzy-dachówka cementowa szukam, dobrego elektryka-szukam, dobra firme do reku i dgp-szukam... Właściwie to wszytkich szukam, tylko nie kierownika budowy-tak prościej! Dajcie pls. namiary na wasze sprawdzone ekipy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 11.02.2004 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Witam wszystkich, mam na imię Paweł, jestem zupełnie świeży jeśli chodzi o to forum - i o kwestie budownictwa również... A znalazłem się tu, bo zaświtał mi w głowie pomysł zamiany blokowej szuflady na domek pod Łodzią. Domek ma być w technologii szkieletowej, działka w granicach 500-1000 metrów, szukam właśnie jakichś fajnych okolic, no i wgryzam się w temat. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gtca 11.02.2004 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Witam po dłuższej przerwie. Mam kwas bo pracuje obecnie na Śląsku i w godzinach powszechnie uważanych za nadliczbowe (teraz mam przerwę hehe). A w związku z tym na sprawy prywatne (dom i forum) leżą odłogiem - co mnie martwi. Ale może będzie lepiej. Witam wszystkich nowych -wiem, sam jestem nowy - ale jest już kilku nowszych . Niniejszym potwierdzam że z tow. Przemasem będziemy sąsiadami (jak z czeskiej kreskówki - hehe) Darwol - czy aktualna jest nasza rozmowa nt ewentualnych wspólnych zakupów? Może jakiś meeting w czasie targów? Pozdrawiam i do "zobaczenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 11.02.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 cześć ... No i jeszcze nie pisałam, ze moja chatka ma być.....drewniana... Cześć. Moja też... Jadę w przyszłym tygodniu do kumpeli, która w takim domku mieszka już czwarty rok i baaardzo chwali. Przede wszystkim koszty budowy i ogrzewania (ponoć samym kominkiem plus kilka razy w roku włączają się piece akumulacyjne). Poza tym... jakoś bardzo mi pasuje (filozoficznie ) mieszkanie w drewnianej chacie. Jak na razie szkuam działy, dziś zwiedziłem Żabiczki i okolice - okolica jest miodzio, dobra komunikacja itede. Nie wiem jak z cenami, budżet mam mocno ograniczony, niechętnie myślę o kredycie, gotówki tyle co w mieszkanku Z całością planuję zmieścić się w 100 tysiach, nie wiem na ile to jest realne. Ale co tam ==> DAMY RADĘ!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 11.02.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Chyba się wybiorę na te targi, skoro tyle Was tam będzie No i jeszcze mam parę niezrealizowanych pomysłów ogrodowych... Może w piątek, przed szaleństwami w Muratorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 12.02.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Przemas i gtca -jak pisałam ja buduję w samej wsi Dobra, a więc będziemy sąsiadami "o miedzę". Tereny fajne, ale mocno wieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniszkin 12.02.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 cześć wszystkim, nowym i starym Na targach będę w czwartek 19.02.04 od około 16.30 do zamknięcia. Przez jakieś 10 - 15 miniut około 16.30 będę na stoisku PKO BP / stoisko 5 Pawilon II czyli Hala Sportowa / potem ruszam i będę krążyć ale zostawię numer komórki na stoisku PKO BP i na hasło Ania Sitek dziewczyny ten telefon dadzą. Co wy na to? Kropi - to frantastyczna wiadomość z tą twoją chatą już myślałam, że tylko mi odbiło . Przyjdz koniecznie na targi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 12.02.2004 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Jakby ktoś szukał działki, to we wsi Dobra i okolicach jeszcze do niedawna były po 16zl/metr, podejrzewam, że teraz podobnie.Ja swoja za tyle kupiłam, z woda i prądem w działce, przy drodze asfaltowej. Obok na tarsie Stryków-Łódź jest krańcówka autobusów miejskich, no i jeżdża mini busy co 10 min. Niestety po drugiej stronie, czyli w dobieszkowie, działki sa juz po 50 zł/metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 12.02.2004 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Łał, czy to jest ta Dobra koło Michałówka? Jak tam jest z komunikacją z Łodzią (PKS cy cuś, ile trzeba dojść), nie chcę się uzależniać od auta... Odległość "palcem na mapie" wydaje się zachęcająca, jak to wygląda w praniu? Jakie targi, co za targi? Chętnie potuptam, tylko gdzie i kiedy? ANISZKIN, obiecuję szczegółową relację po wizycie u kumpeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areksam 12.02.2004 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Witam nowych i starych. Grupka powoli rośnie w siłę. I o to chodzi. Potrzebuję architekta do adaptacji mojego projektu. Najlepiej ze znajomościami w Urzędzie Gminy w Aleksandrowie Ł. Może ktoś z was zna takowego.Ewentualnie może być inny. Liczę przede wszystkim na ludzi którzy budują w Aleksandrowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darwol 12.02.2004 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Gtca - mam za sobą jedną wizytę w składzie budowlanym (Iwona), niestety na więcej nie starcza czasu . Jestem chętny do spotkania na targach, tylko nie wiem kiedy znajdę czas. U mnie piątek odpada, a sobotę i niedziele może być sporo ludzi, dlatego bede starał się wygospodarować godzinkę w czwartek po południu. Co Wy na to? Areksam na priva przesyłam Ci kontakt do archtekta z Aleksandrowa, który u mnie wszystko załatwiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 12.02.2004 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Areksam - wysłałam maila z namiarami na moją panią z Urzędu Gminy.Darwol - ja w większosci zaopatruję się w Iwonie, czasami w Marii. Spotkajmy się na targach - może być w czwartek po południu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 13.02.2004 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 A nie wiecie od której i do której czynne są te targi. Jak mi z planu wychodzi to we czwartek mam tylko jedne zajęcia między 15ta a 16.35. Może uda mi się coś zmienić, ale jeśli nie, to będę albo po, albo przed. Jestem ciekaw kogo macie z gminy Aleksandrów. Moja budowa też podlega tej gminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areksam 13.02.2004 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Aniu jesteś kochana Za takie informacje chetnie bym cię wyściskał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 13.02.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Areksam - bo się zarumienię! Mam nadzieję, że się spotkamy i będziemy wspierać w budowie. Aleksandrów to takie fajne miejsce. Ja tam buduję ze względu na ceny działek (w stosunku do Łodzi) i dobry klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 13.02.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Powietrze jest tam rzeczywiście czystsze niż w Łodzi. W Polsce przeważają wiatry zachodnie, a więc to co nad Łodzią idzie z wiatrem na wschód . Jeśli natomiast chodzi o urzędników w gminie, to raczej nie należą oni do bardzo przyjemnych...chociaż załatwić się zazwyczaj da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts