majki 07.03.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 A propos porothermu - spróbujcie zadzwonić do "Sunbud" Pabianice, 42 2151821, widziałem, że na placu sporo palet stoi, ale sie tak dokładnie jakie nie przyglądałem. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 07.03.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Anisia3 powiedz mi jakie masz doświadczenie z firmą Abatex??????? bo czytałam, że zamawiałaś u nich okienka ......solidni.... a może ktos jeszcze u nich zamawiał?????? proszę o opinie i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 07.03.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 jeszcze jedno: dziś byłam na Brukowej ws dachówki...czy wiecie , że z nią tez jest problem również brakuje, nie nadążają z produkcją, trzeba czekać .... może jak ktoś sie orientuje to niech napisze- z czym są jeszcze problemy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONTY PYTON 07.03.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 jeszcze jedno: dziś byłam na Brukowej ws dachówki...czy wiecie , że z nią tez jest problem również brakuje, nie nadążają z produkcją, trzeba czekać .... może jak ktoś sie orientuje to niech napisze- z czym są jeszcze problemy?????? Generalnie ze wszystkim. Brakuje :cegieł, dachówki, betonu, wkrótce podobno drewna i stali. Nawet cholera szlaki zabrakło (kazali mi czekać do maja ). Przypominają mi się czasy wodza GIERKA. Wtedy też trzeba było zamawiać materiał na rok do przodu A propos dachówki: próbowałaś w Marco Polo na Brzezińskiej? Chłopaki mają ( mieli) spory wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 07.03.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 kropqokna montują mi jutro, więc póki co nic ci nie powiem. Jesli chodzi o inne materialy to z rzeczywiście ze wszystkim jest problem. Gliupia cegęł an akominyt sprowadzałam ze Rzgowa, a oni nie mogli się nadziwić, ze w Łodzi jej nie ma.Jeśli chodzi o dachowkę to ja brałam braasa z Brzezińskiej, ale zamawiałam jeszcze w listopadzie. Natomiast nie polecam firmy obok Marco Polo również przy Brzezińskiej. Nie potrafią liczyć. Dachówki wyliczyli mi około 15 proc. więcej niż braas. A braasa i tak mi jeszcze zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 08.03.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 A dokładny adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 08.03.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 jeszcze jedno: dziś byłam na Brukowej ws dachówki...czy wiecie , że z nią tez jest problem również brakuje, nie nadążają z produkcją, trzeba czekać .... może jak ktoś sie orientuje to niech napisze- z czym są jeszcze problemy?????? dachowki na Brukowa biora z Gro-Dachu (miedzy Rabieniem a Zgierzem), moze bezposrednio tam zapytaj? (chociaz ja na komin wentylacyjny tez czekalam ostatnio z miesiac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staranni 08.03.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 kupował może ktoś z Was ostatnio Porotherm - nigdzie nie ma w Tomaszowie spokojnie można dostać od ręki. Mam sporą hurtownię po sąsiedzku, plac cały zawalony BK24cm białym i szarym Porothermem i Max-em z Kozłowic. Dużą ilośc Porothermu widziałam w hurtowni budowlanej na Rąbieńskiej/róg Szczecińskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 08.03.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Harry81 napisał: w Tomaszowie spokojnie można dostać od ręki. Mam sporą hurtownię po sąsiedzku, plac cały zawalony BK24cm białym i szarym Porothermem i Max-em z Kozłowic. podaj namiary na tą hurtownię Anisia3 jak juz wstawią Ci okna , to napisz czy wszystko poszło jak trzeba a jak z terminem??? czekałaś ????czy na czas dostarczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 08.03.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 DZWONIŁAM na Rabieńską mają Porotherm 38. a reszta może w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 08.03.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 http://images22.fotosik.pl/34/f56fff033279e688med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 08.03.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 CMYK Jakie piękne kwiaty Dziękuję w imieniu wszystkich budujących kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 08.03.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 uśmiechu na ustach i radości w sercu w dniu kobiet i nie tylko ,życzę wszystkim forumowiczkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 08.03.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 08.03.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Anisia3 jak juz wstawią Ci okna , to napisz czy wszystko poszło jak trzeba a jak z terminem??? czekałaś ????czy na czas dostarczyli Wstawili. Sprawdziliśmy wybiórczo piony i poziomy w dwóch oknach. Bez zarzutu. A terminowość? Są punktualni aż do bólu. Dzisiaj o godz. 7 rano zadzwonili, że nie zdążą na 9, jak byliśmy umówieni i będą o godz. 11. Jak przyjechaliśmy około 11.30, to ościeżnice już były zamontowane. Ale mam jeszcze jedno okno do zamontowania w późniejszym terminie. Mam nadzieję, że nic się nie wydarzy, bo zapłaciłam za wsyztskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 08.03.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Anisia3 dziękuje za relacje z montażu okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.03.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Do kanalizy sprzet specjalistyczny bo rura gruba i nachylenie musi byc nie każdy maa.........i dlatego nie chcą lepiej inwestora w koszty poszukaj jeszcze szukam, szukam. Kogo pytam, to stwierdza, że mu się przyłączy nie opłaca robić, bo latania dużo i papierów. Ledwo tych dwóch znalazłam, a i tak łaskę robią, że się odezwą. Dla nich ja to jestem leszcz, oni chcą wielkie budowy Oszaleć można z tymi budowlańcami. jutro postaram sie pomóc??? Hm??? Mam pierwszą wycenę . Za kanalizę samą (bez wody) 16000. Dramat. Podobno najdroższy właśnie przekop przez jezdnię i trójnik, który muszą zamontować. Kto ma tanszego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 08.03.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Wszystkim łodziankom buszującym w grupie łudzkiej wszystkiego najlepszego oraz satyswakcji z realizowanych inwestycji . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 08.03.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 No to wielkie buziaczki :lol: dla składających życzenia Nam KOBITKOM budującym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 08.03.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 I stał się cud Po 3 tygodniach udało mi się zalogować. WIELKIE DZIĘKI ADMINISTRATOROWI!!! Jak nie mogłam się logować to chociaż czytałam i byłam traktowana jako GOŚĆ Dzisiaj kupiłam stal. Spóźniłam się o dwa dni i zapłaciłam prawie 3 patyki więcej Z energetyką sprawa się trochę rozjaśniła, o tym napiszę poźniej.( jak znów uda mi się zalogować) Dalej chodzę na kurs, a już jeżdźę jak szatan. Wycena mojej budowy pięknie zjechała. Chałupa z piwnicą, parter z poddaszem użytkowym. Metry - 330 mierzone w środku. Łódzka cena to 70 patyczków za wymurowanie, a Ci z dalszej strony dali hasło 30 łącznie z dachem ( ten murarz stawiał budynki w mojej rodzince dalszej-piąta woda po kisielu). Za tak piękną różnicę to mam za darmo okna z Abatexu. Byle tak dalej. Pozdrawiam wszystkich. :lol: W IMIENIU KOBIETEK -ŁODZIANEK DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM PANOM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts