jacekot 08.03.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA WSZYSTKICH PAŃ ZOKAZJI ICH SWIĘTA CIEZKO Z NIMI ALE BEZ NICH JESZCZE GORZEJ SPEŁNIENIA WSZYTSKICH PLANÓW W REALIZACJI SWOJICH WYMARZONYCH DOMÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 08.03.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 I stał się cud Po 3 tygodniach udało mi się zalogować. WIELKIE DZIĘKI ADMINISTRATOROWI!!! Jak nie mogłam się logować to chociaż czytałam i byłam traktowana jako GOŚĆ Dzisiaj kupiłam stal. Spóźniłam się o dwa dni i zapłaciłam prawie 3 patyki więcej Z energetyką sprawa się trochę rozjaśniła, o tym napiszę poźniej.( jak znów uda mi się zalogować) Dalej chodzę na kurs, a już jeżdźę jak szatan. Wycena mojej budowy pięknie zjechała. Chałupa z piwnicą, parter z poddaszem użytkowym. Metry - 330 mierzone w środku. Łódzka cena to 70 patyczków za wymurowanie, a Ci z dalszej strony dali hasło 30 łącznie z dachem ( ten murarz stawiał budynki w mojej rodzince dalszej-piąta woda po kisielu). Za tak piękną różnicę to mam za darmo okna z Abatexu. Byle tak dalej. Pozdrawiam wszystkich. :lol: W IMIENIU KOBIETEK -ŁODZIANEK DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM PANOM. no witamy witamy w końcu się udało zalogowac na forum powodzenia w walce z elektryką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 09.03.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Dokładnie sprawa z energetyką skończyła się na ten moment tak. Pojechałam na umówione spotkanie do nich do pana Wojtczaka ( byle więcej takich ludzi ) Wyjaśniłam mu sprawę. Sprawdził dokumenty i wystawił duplikaty z potwierdzeniem zgodności z orginałem bez pisania podania ( tak jak inni z energi kazali mi zrobić i cierpliwie czekać ) Pan jest tak konkretny że po zgłoszeniu mu kradzieży na działce i szkodach na tysiące, pokazaniu wszystkich papierów dotyczących podłączenia zobowiązał się że sam osobiście przypilnuje by na działce prąd był włączony w ciągu dwóch tygodni od momentu wykonania i zgłoszenia gotowości mojej części. BRAWO. jednak istnieją jeszcze w energetyce ludzie Pozdrawiam . Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 09.03.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Słuchajcie , wiecie może gdzie mogę kupić w dobrej cenie rury do zalania betonem , takie formy , z ktorych po zalaniu będzie słup betonowy Bo jak zwykle moi fachowcyyy zapomnieli mi powiedzieć że potrzebuja taką rurę na przedwczoraj pozdrowionka , piszcie jak wiecie gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 09.03.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 acha te rury są tekturowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.03.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Ja kupowałem w Castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 09.03.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam łódzką grupę serdecznie, dopiero dzis ją znalazłam. My co prawda z samej Łodzi nie jesteśmy ale chętnie skorzystam z kontaktow do hurtowni i fachowców gdyż jestesmy na etapie załatwiania wszystkich formalności i wiosną chcielibyśmy ruszyć z budową (przebudową). O domku i działce nie będę się rozpisywac bo to wszystko jest w moim dzienniku budowy poniżej a chętnych zapraszam do wyrażenia opinii, obecnie na "topie" mam ukończenie projektu... I coraz bardziej zaczynam sie tego całego przedsięwzięcia bać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 09.03.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Ja kupowałem w Castoramie dzięki długi , tyle ze pewnie w castoramie nie są tanie (a pamiętasz ile mniej więcej płaciłeś i za jaką ?) , może ktoś wie gdzie jeszcze mogę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 09.03.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 długi a może wiesz jak one się nazywają ?, tak wiesz bardziej fachowo , może wtedy poszukam w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 09.03.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 długi a może wiesz jak one się nazywają ?, tak wiesz bardziej fachowo , może wtedy poszukam w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.03.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 długi a może wiesz jak one się nazywają ?, tak wiesz bardziej fachowo , może wtedy poszukam w necie szalunek -tuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 09.03.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Już wszystko wiem , nazywaja się te tuby " monotuby"znalazlem producenta w Łodzi ma te tuby o 40% taniej niz w castoramie link poniżej do jego strony http://www.firmajoker.pl/indexx.php na przyszłość jakby ktoś potrzebował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.03.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 długi a może wiesz jak one się nazywają ?, tak wiesz bardziej fachowo , może wtedy poszukam w necie np http://www.mako.lublin.pl/nasza_oferta2_12.htm http://www.rukarbud.pl/szalunek.html http://www.kolumny.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia_Łódź 09.03.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam wszytkich! Miło mi zagościć na forum Grupy łódzkiej, myślę że razem z Wami będę się dzielić swoimi wrażeniami.Myślę ,że przyjmiecie mnie do swojego grona. Agnieszka[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 09.03.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Agusia_Łódź , czuj się przyjęta , witamy , witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia_Łódź 09.03.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 CONTEL dziękuję z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONTY PYTON 09.03.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Hurra!!!!!! Zdobyłem porotherm. Chyba się upiję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 09.03.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Czy ktoś z Was ma albo zamierza mieć ogrodzenie kute ? Mi się marzy kute bez słupkow murowanych , takie z metalowymi ,mam łacznie od frontu 21 mb i mimo tego "wisniowski modul 10.56 " wychodzi ok.20 tysi , dużo troche Może wiecie gdzie tanio w Łodzi lub okolicach jest producent ogrodzeń kutych , którego mozna polecić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 09.03.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Mam pytanie. ile mogę zapłacić za erbetkę. Nie chcę kupować nowej ( po co wydawać za dużo), a mogę kupić używaną tylko za ile. Facet sprzeda tylko mam powiedzieć ile dam. Dla mnie może dać mi za darmo i do tego jeszcze dopłacić. Ooooo...... tak może być Nie poważnie ile można za takie ustrojstwo zapłacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 09.03.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Dorota - ja też sie rozglądam za rb-tką Może ktoś ma dwie ? Na allegro chodzą tak po 200-400 zł. Ja byłbym skłonny dać max 400 zł za kompletną, sprawną i w dobrym stanie. Używana to myśle tak koło 200 zł. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts