Agusia_Łódź 10.03.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 10.03.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Może słyszeliście o:- mieszkaniu w Aleksandrowie do wynajęcia od lipca do końca września, lub- kimś kto ma do sprzedaży barakowóz czy kontener. Chodzi mi o to że ekipa przyjedzie do mnie ja mam im zapewnić spanie. Proponowałam im że wynajmę im mieszkanie ( najlepiej w starym budownictwie), ale oni twierdzą że wystarczy kontener czy barakowóz. Opcja takiego wozu ma duży plus ponieważ sami by pilnowali swojego sprzętu. Mam na działce jeden kontener. Z przeznaczeniem dla mnie i dzieci ( bo ja będę pilnować ich, dostarczać na bierząco dodatkowe materiały itd). Raźniej by mi było na placu budowy mieć kogoś obok. Bo w nocy sama z dziećmi trochę strach. Brrrrrrrrrrrrrrrrrr.................... Już mi skóra cierpnie na samą myśl. Macie coś to ja chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 10.03.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 :lolWSZYSTKIM PANOM Z OKAZJI ICH DZISIEJSZEGO ŚWIĘTA WSZYSTKIEGO NAJ ,NAJ ............................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 10.03.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Witam ! W imieniu wszystkich panów na tym forum serdecznie dziękuję ! " Gołąb " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin_lodz 11.03.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Wiecie może jakie są aktualne ceny geodetów w łódzkim za wyznaczenie domu i inwentaryzację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzejz 11.03.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Wiecie może jakie są aktualne ceny geodetów w łódzkim za wyznaczenie domu i inwentaryzację ? Witam, mnie geodeta rzucił w ubiegłym tygodniu 700 zł za wytyczenie domu *(14 pkt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 11.03.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Mam na budowę stal, Maxa, bloczki fundamentowe i cegłę modularną ( pół pustak czy 1/2 Maxa, różnie na to mówią) na ściany działowe. Z ceramiki brakuje mi tylko normalnej zwykłej cegły pełnej na ściany nośne. Maxa kupowałam w tamtym roku w Owczarowie. Chciałam u nich kupić pełną ale nie produkują " bo się nie opłaca". Macie namiar na dobrą cegłę pełną to ja poproszę. Najlepiej na takich którym się zapłaci a materiał może u nich zostać na 3 miechy, bo mi z działki ukradną i znowu pójdę w straty Ps. Szkoda że nie kupiłam wcześniej bo teraz ceny zwariowały. Ciekawe czy mogę wcześniej płacić a później odebrać: cement, beton który przywiozą na plac budowy czy piasek. Robię się sknera i szukam oszczędności na zaś. Tylko taki numer z tym towarem to chyba nie przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asad 11.03.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witam to mój pierwszy post na forum i łodzkiej grupie - szukam producenta siatki powlekanej PCV - na razie udało mi się znaleźć firmę z Lutomierska - macie jakieś inne namiary - Lutomiersk jest dosyć drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 11.03.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Wiecie może jakie są aktualne ceny geodetów w łódzkim za wyznaczenie domu i inwentaryzację ? Witam, mnie geodeta rzucił w ubiegłym tygodniu 700 zł za wytyczenie domu *(14 pkt) Ja płaciłem 650 zł za 12 pkt wytyczonego budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 11.03.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Dorota ja kupowałam cegłę pełną w Rol-budzie w Rzgowie. Nie wiem, czy o taką ci chodzi. Zadzwoń do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 11.03.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Dorota ja kupowałam cegłę pełną w Rol-budzie w Rzgowie. Nie wiem, czy o taką ci chodzi. Zadzwoń do nich. Ile ostatnio płaciliście za pelną cegłę ??? ja naprzykład w grudniu płaciłem 52 grosze sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 11.03.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Dorota ja kupowałam cegłę pełną w Rol-budzie w Rzgowie. Nie wiem, czy o taką ci chodzi. Zadzwoń do nich. Ile ostatnio płaciliście za pelną cegłę ??? ja naprzykład w grudniu płaciłem 52 grosze sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 11.03.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Ja płaciłam 81 gr, ale to cegła 15. Nadaje się na kominy. 10 jest tańsza, ale już nie interesowała mnie cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 11.03.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Dzięki Anisia. O taką 15 mi chodzi bo z niej staną ściany nośne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 11.03.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Ja płaciłam 81 gr, ale to cegła 15. Nadaje się na kominy. 10 jest tańsza, ale już nie interesowała mnie cena. Ta moja też podobno nadaje się na kominy , ale sądząc po cenie to pewnie 10 , majster mówił ze jest ok , kierbud też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 11.03.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 MNie 10 wszytscy odradzali, więc nie wiem jak to jest. Ale ja kupowałam cegłę na początku lutego, to i cena też pewnie się zmieniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia_Łódź 11.03.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Do Dorota szymczak:Bardzo dobrą cegłę tez 15- jakościowo mieli w tamtym roku w Rzgowie w Sol-polu,nie była najtańsza.Jedank była jaksnoczerwona i dźwięcząca co świadczy o jej jakosci.Wczesniejsza kierownik budowy mi cofnął przy uderzeniu był dźwięk głuchy a na dodatek się rozlatywały-jednak były tańsze o 20gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONTY PYTON 11.03.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Wiecie może jakie są aktualne ceny geodetów w łódzkim za wyznaczenie domu i inwentaryzację ? Mnie geodeta powiedział 400 zł za pierwsze cztery narożniki a następne po 50. Ponieważ u mnie jest 16 "punktów" dostałem zniżkę tj. 800 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin_lodz 12.03.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 A mnie wytyczył 4 narożniki tzn wbił 4 kołki ale nie tam gdzie faktycznie są narożniki, ale gdzie są rogi prostokątu w który wkomponowany jest budynek i to podobno wszystko, co mnie bardzo zdziwiło a tym bardziej gdy teraz piszecie o 12 czy 14 punktach bo faktycznie mój dom ma 12 narożników, których nie zaznaczył Choc dostałem szkic pisany chyba na kolanie gdzie wszystko jest zaznaczone. I zapłaciłem 500 co mnie troszkę zbulwersowało, ale już mniej gdy widze Wasze ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 12.03.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Słuchajcie , wiecie może gdzie mogę kupić w dobrej cenie rury do zalania betonem , takie formy , z ktorych po zalaniu będzie słup betonowy Bo jak zwykle moi fachowcyyy zapomnieli mi powiedzieć że potrzebuja taką rurę na przedwczoraj pozdrowionka , piszcie jak wiecie gdzie nie pamiętam jak sie nazywa ta firma na bieszczaczkiej? beskidzkiej? ta sama ulica na której jest więzienie na stokach robia te rury dla całej Polski i sa o połowe tansze niz w marketach i transport gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts