prosciu 12.03.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 OKNA KUPIONE już poszło ale najpierw jeszcze jeden kwiatek dla Jezierskiegokompletnie mnie zlali dzwoniłem parę razy - ciągle nie było osoby która by przyjeła zlecenie wysłałem maila nikt nie odpisał po tygodniu porozmawiałem z panem odpowiedzialnym za wyceny - odpowiedz :jeszcze dzisiaj pan dostanie wycene 3 dnia rozmawiałem z dyrektorem od spraw produkcji - wyceny nie ma do dzisiaj i dobrze bo ułatwili mi wybór w finale został Abatex i M&S abatex przegrał po rozmowie z właścicielem który był mało elastyczny na rozmowy , ganił konkurencję a wychwalał swoje, ciagle nie mogłem skontaktowac sie z panią która robiła mi wycene pierwszy raz i nikt jej chyba nie przekazał źe próbuje z nią sie skontaktować, na siłe chcieli mi robić obmiar kiedy jeszcze nei bylismy dogadani z ceną i innymi sprawami generalnie wszystko to były drobiazgi ale przeważyły W M&S niezaleznie od tego kto sie nami zajmował zawsze bylismy traktowani powaźnie, byli elastyczni na pertraktacje wyszukiwali dodatkowe warianty podpowiadali mase rzeczy nie objezdzali konkurencji - nie ukrywali co inni maja lepszego a w czym oni sa lepsi no i przedewszystkim obsługa na najwyzszym poziomie kilka innych miłych drobiazgów wiedzieli źe będą nowe kolory wiec obiecali nam poczekać mimo z ezmieniały sie rabaty aź będziemy mogli je zobaczyć nie naciskali, nie gonili, byli cierpliwi aź do bólusam jestem handlowcem wiec wiem jak męczący są tacy klienci reasumujac okna brugman 5 komorowe z wkładka termiczną w ramie z szprosami naklejanymi obustronny kolor z ciepłą szybą -0.6lekko zaokraglony profil z zewnątrz, wewnętrzny prosty z powodu dodatkowej szyby , kolorowe klamki i osłonki na zawiasach montaź umówiony , obmiary zrobione razem 15 okien w tym 2 okrągłe i dwa balkonowe wewnętrzny prosty z powodu dodatkowej szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gtca 12.03.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Czy ktoś z Was ma albo zamierza mieć ogrodzenie kute ? Mi się marzy kute bez słupkow murowanych , takie z metalowymi ,mam łacznie od frontu 21 mb i mimo tego "wisniowski modul 10.56 " wychodzi ok.20 tysi , dużo troche Może wiecie gdzie tanio w Łodzi lub okolicach jest producent ogrodzeń kutych , którego mozna polecić ?? Witam Zazwyczaj na giełdzie samochodowej w niedziele stało kilku takich producentów ogrodzeń. Ceny mieli co prawda zbliżone do siebie - ale byli tez tacy co byli gotowi zejść z ceny wyjściowej - tak było jakieś 1,5 roku temu - teraz tam nie bywam. pozdr Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 12.03.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Witam ! Do " Asad " Oto namiary : 1] - 0-603-171-265 - producent / transport na plac budowy - gratis / 2} - 0-609-307-988 - produkcja i montaż Pozdrawiam - " Gołąb ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asad 12.03.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 bardzo dziękuje za namiary na ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darrek 12.03.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Witam po przerwie!Czy ktoś ostatnio walczył z ZE w Zgierzu? Czy dobrze pamiętam, że w cenie opłaty przyłączeniowej jest postawienie licznika w granicach działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 12.03.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Contel mnie ogrodzenia kutea akurat nie interesują, to za wiele infoprmacji ci nie sprzedam, ale wiem, że na skrzyżowaniu Włókniarzy z Legionów jest producnet. A przynajmniej ogłasza się na plakatach przyczepuonych tam do ogrodzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.03.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Anisia, czy płaciłaś jakieś zaliczki temu facetowi od kanalizy? Właśnie się przymierzam, wygląda może nie najtaniej ale najbardziej wiarygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 12.03.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Ta,k płaciłam. Jakąs symboliczną, nie pamiętam dokaldnie ile. Ale naprawdę z czystym sumieniem moge ich polecic. Są uczciwi. U nas wszystko zrobili bez zarzutu, o asfalcie, który był do naprawy, sami pamiętali. Naprawdę sa OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.03.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MISZYN 12.03.2007 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Contel ...........ale wiem, że na skrzyżowaniu Włókniarzy z Legionów jest producnet. A przynajmniej ogłasza się na plakatach przyczepuonych tam do ogrodzeń. przy Statoil , na targach też ktoś się wystawiał z kutymi ogrodzeniami , fajne zdobienia mieli , jak znajdę w papierach z targów to podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 12.03.2007 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Contel mnie ogrodzenia kutea akurat nie interesują, to za wiele infoprmacji ci nie sprzedam, ale wiem, że na skrzyżowaniu Włókniarzy z Legionów jest producnet. A przynajmniej ogłasza się na plakatach przyczepuonych tam do ogrodze Anisia i Miszyn dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 13.03.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 co do cegieł to możecie zapytać w Junikoście przy Konstantynowskiej ja kupowałem od nich cegły w klasie 15 po 55 gr w zeszłym roku (można sie dogadać ze nie wystawiaja faktury na cegły) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 13.03.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Dzięki wszystkim za namiary. Generalnie pełna optuje koło1zł za sztukę Rol-bud teraz nie ma. Ostatnio mieli po 0,92zł/szt. Kazali dzwonić pod konie marca. W składzie budowlanym na Okopowej jest po 1,05 do kupienia problem z zostawieniem na 3-4 miechy. Teraz zadzwonię jeszcze do Junikostu zobaczymy co oni powiedzą. Duża część z firm które sprzedają nie zgadzają się na przetrzymanie. No nic szukam dalej. Pozdrawiam. Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 13.03.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Zaczęłam poszukiwania solidnej sprawdzonej ekipy do położenia dachówki ceramicznej na 2 dachach około lata w okolicy Bełchatowa. Czy znacie/macie/polecacie kogoś konkretnego?Bardzo proszę o wszelkie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 13.03.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Dzięki wszystkim za namiary. Generalnie pełna optuje koło1zł za sztukę Rol-bud teraz nie ma. Ostatnio mieli po 0,92zł/szt. Kazali dzwonić pod konie marca. W składzie budowlanym na Okopowej jest po 1,05 do kupienia problem z zostawieniem na 3-4 miechy. Teraz zadzwonię jeszcze do Junikostu zobaczymy co oni powiedzą. Duża część z firm które sprzedają nie zgadzają się na przetrzymanie. No nic szukam dalej. Pozdrawiam. Dorota. tA cegła za 52 grosze tez była klasy 15 , ale dzwoniłem zapytać czy cena się nie zmieniła i zonk jak ta lala , teraz kosztuje 95 groszy i nie ma trza czekać Dorotka zdaj relację z tego wywiadu w Junikoscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 13.03.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Dzwoniłe dziś po składach , zapytać o U-220 z Kozłowic ,najwcześniej koniec kwietnia i mówią że nie wiedzą za ile i czy wogole dostaną Dlatego jak ktoś jeszcze nie zaczął , to może powinien zastanowić się nad zmianą na innego producenta ( plecewice naprzykład) bo może zacząć z duuużym opóźnieniem Dużo jest osóbv w grupie łódzkiej , które zaczynają tą nieuczciwą walkę na budowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka999 13.03.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Oj własnie pewnie mamy za dobre zdrowie dlatego postanowiliśmy pobudować sobie domy Mam nadzieję, że z moimi silikatami nie bedzie takiego problemu ale zobaczymy jak przyjdzie do kupna, póki co jestem na etapie mapki do celów projektowych......czyli samiuśki początek ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 13.03.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 nie chce cie martwić ale z silikatami juz w zeszłym roku były momenty ze ich brakowało tektóre do mni eprzyjeźdzały na budowę to prosto z pieca ładowali - były gorące ale bardzo polecam - TEODORY mało uszkodzonych , równe , nie maja własnego transportu ale mają zaprzyjaznione firmy i są skłonni do negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 13.03.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Contel - a wiesz co piszesz o plecewicach To ja ci powiem, że jestem po kilku telefonach do plecewic, miałem z nich projektowany dom. Nie ma gwarancj cen, ceny podwyższają w tempie takim, że mnie zmroziło. Przykład ? Cena w plecewicach mat. na moje ściany w ciągu 2 tyg. wzrosła o 7000 ... . Trzeba do nich wysyłać faxem zamówienia, a oni dopiero ... rozpatrzą czy to nam sprzedadzą. A taką dobrą miałem o nich opinię ... Ja zamieniam na PTH, tez się czeka, też nie ma, ale przynajmniej jest tego więcej i 'łatwiej' dostać niż wspomniane plecewice. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 13.03.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Contel - a wiesz co piszesz o plecewicach To ja ci powiem, że jestem po kilku telefonach do plecewic, miałem z nich projektowany dom. Nie ma gwarancj cen, ceny podwyższają w tempie takim, że mnie zmroziło. Przykład ? Cena w plecewicach mat. na moje ściany w ciągu 2 tyg. wzrosła o 7000 ... . Trzeba do nich wysyłać faxem zamówienia, a oni dopiero ... rozpatrzą czy to nam sprzedadzą. A taką dobrą miałem o nich opinię ... Ja zamieniam na PTH, tez się czeka, też nie ma, ale przynajmniej jest tego więcej i 'łatwiej' dostać niż wspomniane plecewice. pozdrawiam, majki No to świetnie ,ja swoje kozłowice kupiłem 3 tyg temu w domco ostatnie 17 palet i powinno starczyć ( w zeszłym roku zdążyłem kupić i wymurować 30 palet) Trzymam kciuki za Tych którzy są przed zakupem ceramiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts