tyniu 22.03.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Cześć A propos szamb, z innego wątku na tym forum dostałem kontakt : http://www.salexpol.pilickanet.pl/index.html Do Radomia nie tak daleko, a ceny chyba ok ... ? pozdrawiam, majki Co do szamba to może zbierzemy parę osób i kupimy w większej ilości - powinno być taniej z transportem. Słyszałem wiele dobrego (opinie na forum muratora) o szambach EKO-TRANS http://www.szambo.go3.pl/oferta.html i jeśli ktoś jeszcze byłby zainteresowany to mogę zorganizować wspólny zakup gdyż sam będę zamawiał na dniach. Aby nie zaśmiecać wątku - piszcie na priv lub maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 22.03.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 witam macie może namiary na kogóś kto robi szambo potrzebuje żelbetowe pojemność 6m3 hurtownia budowlana HI BET w Rzgowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 22.03.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Dzis kupiłam cegłę pełną "15" po 90gr i tez tam były szamba betonowe 3,50 x 2,30 x 1,30 w cenie 2800 netto z dowozem ...chyba jednak drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 22.03.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Czy ktoś ze starej gwardii co to już się pobudowała może polecić jakąś firmę łódzką od drzwi wewnętrznych i zewnętrznych , firmę solidną a może i jeszcze niedrogą ? Może ktoś z młodej gwardii coś wie na ten temat ? Wogóle coś nam forum zwolniło ( mało postów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 23.03.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Czy ktoś ze starej gwardii co to już się pobudowała może polecić jakąś firmę łódzką od drzwi wewnętrznych i zewnętrznych , firmę solidną a może i jeszcze niedrogą ? Może ktoś z młodej gwardii coś wie na ten temat ? Wogóle coś nam forum zwolniło ( mało postów ) Ja mam Porte kupowana w Belpolu na Tuwima, z autoryzowanym montazem (przy autoryzowanym montazu gwarancja na 24 m-ce). Montazysta ma tez wlasna firme i sam sprzedaje drzwi. Pisalem chyba juz kiedys, ze z wewnetrznymi bylo ok (jedne byly uszkodzone, wiec nawet nie zostaly zamontowane i pojechaly do reklamacji). Z zewnetrznymi byl problem, czekalismy na nie 2 razy dluzej niz zapewniano, tuz po montazu okazalo sie, ze sa do reklamacji - mialy niedoklejony fornir. Ale zostaly juz w oscieznicy i za kilka tygodni przyjechaly nowe. Ktore po zimie (niestety) tez musze reklamowac - spuchly w dolnej czesci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 23.03.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ja zamówiłam drzwi zewnętrzne w Budreksie. Mają siedzibę w Srocku. Na razie mam tylko drzwi zastępcze od nich, bo docelowe zamontujemy jak skończą się prace ociepleniowe, taras wejściowy. No i jak je wyprodukują Typowe bez udziwnień mają bardzo przyzwoite ceny. A powiedzcie mi gdzie kupowaliście podbitkę. Jak cenowo i jaki efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 23.03.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ja zamówiłam drzwi zewnętrzne w Budreksie. Mają siedzibę w Srocku. Na razie mam tylko drzwi zastępcze od nich, bo docelowe zamontujemy jak skończą się prace ociepleniowe, taras wejściowy. No i jak je wyprodukują Typowe bez udziwnień mają bardzo przyzwoite ceny. A powiedzcie mi gdzie kupowaliście podbitkę. Jak cenowo i jaki efekt. mmmad , Anisia dzięki za info Anisia , bylaś po drzwi w srocku , czy u jakiegos ich dealera w Lodzi kupilas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrea_l 23.03.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 To jest chyba strona producenta http://www.budrex.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 23.03.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 A może coś z tej strony:http://www.asbud.net.pl/?pages=onas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 23.03.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 i jeszcze takiehttp://www.juwent.pl/galeria.php?op=sz&id=22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 24.03.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ja zamówiłam drzwi zewnętrzne w Budreksie. Mają siedzibę w Srocku. Na razie mam tylko drzwi zastępcze od nich, bo docelowe zamontujemy jak skończą się prace ociepleniowe, taras wejściowy. No i jak je wyprodukują Typowe bez udziwnień mają bardzo przyzwoite ceny. A powiedzcie mi gdzie kupowaliście podbitkę. Jak cenowo i jaki efekt. mmmad , Anisia dzięki za info Anisia , bylaś po drzwi w srocku , czy u jakiegos ich dealera w Lodzi kupilas ? Tak, byłam w Srocku. Nie maja w Łodzi przedstawicielstwa. Ale to niedaleko, około 25 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 24.03.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Do Anisi3. Aniu. Nie wiem jak mam do Ciebie dotrzeć. Wysłałam Ci na priv zapytanie w sprawie okien dachowych i parapetu klinkierowego. Czy mogłabym ewentualnie zadzwonić i podpytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 24.03.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Dzwoń. Specjalnie dla ciebie wkleiłam dziś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darrek 26.03.2007 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam!Mam kilka pytań do Was. Potrzebuję podnieść troszkę działkę do góry;) i szukam ziemi w okolicach Rąbienia. Czy ktoś wie skąd można ją przywieźć?I drugie pytanie. Szukam przyczepy kempingowej. Oczywiście niezbyt drogiej i nie malutkiej.Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin_lodz 26.03.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Odkupie garaż na budowę, jesli ktoś ma na zbyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 26.03.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Z cyklu ofłooszeń lokalnych : ZA 30 DNI ,będę miał do odsprzedania 250 szt stempli długości ok. 2,90 - 2,50 ,również po rozszalowaniu stropu będę miał do sprzedania 6 m3 desek szalunkowych , zainteresowanych zapraszam na priv. Do odbioru w Łodzi z budowy na stokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 26.03.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Z cyklu ofłooszeń lokalnych : ZA 30 DNI ,będę miał do odsprzedania 250 szt stempli długości ok. 2,90 - 2,50 ,również po rozszalowaniu stropu będę miał do sprzedania 6 m3 desek szalunkowych , zainteresowanych zapraszam na priv. Do odbioru w Łodzi z budowy na stokach coś mi czcionkę zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 26.03.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Czy ktoś wie, gdzie kupić ładną podbitkę? Plastikową, ale idealnie naśladującą drewno. Na dodatek niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 27.03.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Czy ktoś wie, gdzie kupić ładną podbitkę? Plastikową, ale idealnie naśladującą drewno. Na dodatek niedrogo. Poszukaj podbitki boryszew albo gamrat. Większość hurtowni ma. Kwestia ceny . W zeszłym roku ok. 27 zł metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art1111 27.03.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witam!Gdzie w Łodzi jest jakiś sklep z dużym wyborem drzwi zewnętrznych? najlepiej od tych tanich /made in china/ poprzez kmt i juwent do wyzszej polki.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts