mmmad 27.03.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Czy ktoś wie, gdzie kupić ładną podbitkę? Plastikową, ale idealnie naśladującą drewno. Na dodatek niedrogo. Royal na Olechowskiej. (czy to nasladuje drewno to nie wiem...) Robią tez parapety z blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darrek 27.03.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witam ponownie! Mam kolejne do Was pytanie. Czy ma ktoś z Was do odsprzedania bramę do ogrodzenia? Ponawiam też pytanie o przyczepę kempingową Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONTY PYTON 27.03.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Z cyklu ofłooszeń lokalnych : ZA 30 DNI ,będę miał do odsprzedania 250 szt stempli długości ok. 2,90 - 2,50 ,również po rozszalowaniu stropu będę miał do sprzedania 6 m3 desek szalunkowych , zainteresowanych zapraszam na priv. Do odbioru w Łodzi z budowy na stokach coś mi czcionkę zmieniło A ile masz tych 2,9m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafela 27.03.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witam, w okolicach Konstantnowa, Bechcice np. nie wiecie po ile jest ziemia? mam na mysli dzialki budowlane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janosik13 27.03.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Darrek budujesz sie w Rąbieniu a moze Rąbieniu ab bo ja tam tez zaczynam tylko pwenie jeszcze mi zejdzie z papierkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 27.03.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Z cyklu ofłooszeń lokalnych : ZA 30 DNI ,będę miał do odsprzedania 250 szt stempli długości ok. 2,90 - 2,50 ,również po rozszalowaniu stropu będę miał do sprzedania 6 m3 desek szalunkowych , zainteresowanych zapraszam na priv. Do odbioru w Łodzi z budowy na stokach coś mi czcionkę zmieniło ile masz tych 2,9m? , tak jak pisałem zapraszamm na priv nie zasmiecajmy forum moimi stemplami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 27.03.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 a może wiecie gdzie można kupic tanio stal ?? kiedyś czytałam na forum,że na Brukowej i w Zgierzu ...ale na jakiej ulicy????? może ktoś pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 27.03.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 a może wiecie gdzie można kupic tanio stal ?? kiedyś czytałam na forum,że na Brukowej i w Zgierzu ...ale na jakiej ulicy????? może ktoś pamięta W Łodzi na brukowej w centrozłomie ,płaciłem 2,7 brutto 2 tygodnie temu za kg w centrostalu chcieli 3 zł , brałem wtedy 2 tony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 28.03.2007 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafela 28.03.2007 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Zgadnijcie ile czeka się w sądzie w Łodzi na Pomorskiej w Wydziale Ksiąg Wieczystych na założenie KW mieszkania własnościowego?ROK w przypadku kredytu pod hipoteke mieszkania, rok na założenie a nie wiem ile jeszce na wpisanie hipotekiparanoja Mam jeszce do Was pytanko z innej beczki- czy za wydanie warunków zabudwy gmina pobiera opłaty? Czy każda gmina ma prawo regulowac to w swoim obrębie? Pozdrawiam wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 28.03.2007 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.03.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Zgadnijcie ile czeka się w sądzie w Łodzi na Pomorskiej w Wydziale Ksiąg Wieczystych na założenie KW mieszkania własnościowego? ROK w przypadku kredytu pod hipoteke mieszkania, rok na założenie a nie wiem ile jeszce na wpisanie hipoteki paranoja Mozesz napisac podanie o przyspieszenie wpisu (oczywiscie musi byc jakies uzasadnienie). U mnie (w przypadku kredytu na dom) byla informacja o ponoszeniu dodatkowych kosztow zwiazanych z ubezpieczeniem kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 28.03.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam, w okolicach Konstantnowa, Bechcice np. nie wiecie po ile jest ziemia? mam na mysli dzialki budowlane. Pozdrawiam wiem ze w Konstantynowie i bliskich okolicach chodza po okolo 100zeta/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.03.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Aha.Odopuscili mnie tynkarze (zewnetrzni). Znowu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafela 28.03.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i podpowiedzi. Jak zwykle można na Was liczyć. Takie forum to uzależnia, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an_nia 28.03.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 My za wydanie warunków zabudowy w Aleksandrowie Ł. płaciliśmy 95,00zł, Mam jeszce do Was pytanko z innej beczki- czy za wydanie warunków zabudwy gmina pobiera opłaty? Czy każda gmina ma prawo regulowac to w swoim obrębie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 28.03.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Prawdaż Moi tynkarze w tym tygodniu kończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.03.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 CześćCzy możecie coś powiedzieć na temat hurtowni SEL-Bud w Łodzi na Rąbieńskiej 132 ? Myśle że tam będę kupował PTH i chciałem się czegoś dowiedzieć.Z góry dzięki, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafela 28.03.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Słuchajcie,zgodnie z zaleceniami doświadczonych, siedze nad projketem i kombinuje. I mam pytanie: czy okna 150/150 są wystarczające? Czy nie lepiej zrobic np. 180/150 ? I jeszcze jedno: w kuchni mam w projekcie 2 okna, jedno 150/150 i drugie 120/120. to nie bedzie troche chuteczkowo wygladac? na róznej wysokosci? jedno jest nad zlewem i nie widac go na wizualizacji http://www.projekty.ign.com.pl/index.php?p=detail&id=277&opcja=rzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza19 28.03.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 HejWszystko zależy czy to ma byc okno dzielone czy nie. Jeżeli niedzielone to proponuję 150x150 (sama takie będę miała), bo może być uchylne i otwierane. Jeżeli zdecydujesz się na niedzielone180x150 to nikt ci nie zrobi otwieranego. Jeżeli natomiast ma być dzielone to ja bym zrobiła 180x150 , bo uwielbiam duże okna. A chyba w kuchni przydałoby się otwierane (tak na wszelki wypadek).A co do różnicy wysokości okien to pewnie nad zlewem jest ono na wysokości 85cm (standardowo) tak żeby blat był jednocześnie parapetem. W jadalni pewnie są niżej. A osoba projektująca chciała żeby były na jednym poziomie u góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts