art1111 01.04.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witam!Szukam firmy mającej w ofercie Tarnavę. Oczywiście firmy taniej i sprawdzonej:)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darrek 01.04.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witam ponownie!Nadal szukam jakieś przyczepki kempingowej albo altanki do postawienia na działce. Może ktoś chce pozbyć się swojej?PozdrawiamP.S.Proszę też o namiary na osobę, która może taką altanę załadować i przewieźć na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 01.04.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Dzieki za opinie i proszę o kolejne , jednak dobrze mi sie wydawało że Pan fachowiec mnie chce naciągnąć jak myślicie o ile mniej wiecej tysięcy jest to przesadzona oferta? Bardzo Was proszę o namiary na tańszych fachowców wod-kam i co . oraz serdecznie pozdrawiam rozprowadzenie kanalizy przed chudziakiem i wprowadzenie wody do domu o ile dobrze pamiętam kosztowało mnie 700 plus materiał ....i tu nie wiem dokładnie bo wszystkiego kupiłem za jakieś 9 stówek a jeszcze kilka rur zostało i doprowadzenie powietrza pod kominek też sobie zrobiłem . poraża mnie cena pieca za 11 tysi to masz wypasionego Vieśka 300 i niewiele z "automatyki" musisz do niego dokładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 01.04.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 razem wszystko 56,500 zł Pan ponoć bardzo dobry w tym co robi proszę Was o opinie na ten temat , mi się wydaje drogo ale może się nie znam ( może ktoś z Was może mi przesłać namiary na sprawdzonych fachowców w Sądzę , że jednak trochę za dużo. Myślę , że przy tym co opisujesz 50 kpln powinno wystarczyć. Ja mam już wycenę swoich instalacji wodkan ico cwu i wmieściłem się w 50. Wcześniej ktoś inny robił mi rozprowadzenie kanalizy i za całość wraz z materiałami plus powietrze do kominka wziął 1,3kpln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darrek 02.04.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Szukam niedrogiego geodety. Może ktoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 02.04.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Do Contela Dzieki za opinie i proszę o kolejne , jednak dobrze mi sie wydawało że Pan fachowiec mnie chce naciągnąć jak myślicie o ile mniej wiecej tysięcy jest to przesadzona oferta? Bardzo Was proszę o namiary na tańszych fachowców wod-kam i co . oraz serdecznie pozdrawiam Bardzo trudny jest ten temat ogrzewania. Ja mam przygotowaną ofertę przez jakiegoś znajomego mjego męża. Wydawało mi się że było bużo, ale nie aż tyle co u ciebie. Muszę sprawdzić jak wyglądał kosztorys i napiszę dokładniej nia priv w ciągu kilku dni. Mam porównywalną powierzchnię ale będzie mniej podłogówki (20 m2). Facet namawia nas na przygotownie instalacji pod solary. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzba75 02.04.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 -------------------------------------------------------------------------------- Dzieki za opinie i proszę o kolejne , jednak dobrze mi sie wydawało że Pan fachowiec mnie chce naciągnąć jak myślicie o ile mniej wiecej tysięcy jest to przesadzona oferta? Bardzo Was proszę o namiary na tańszych fachowców wod-kam i co . Wydaje mi sie iz bardzo drogo, ale ja tez odstalem ostatnio wycene na robocizne na wykonanie podobnej instalacji na 9,5 tys. Cen materialow jeszcze nie otrzymalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 02.04.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Dzieki za opinie i proszę o kolejne , jednak dobrze mi sie wydawało że Pan fachowiec mnie chce naciągnąć jak myślicie o ile mniej wiecej tysięcy jest to przesadzona oferta? Bardzo Was proszę o namiary na tańszych fachowców wod-kam i co . oraz serdecznie pozdrawiam Namiary posłałam na priva. Cena wydaje mi sie przesadzona - zwłaszcza w porównaniu z trym co zapłaciłam za CO (140 m2 podłogówki + 2 grzejniki), wodę, gaz i kanalizę u siebie... No i ja dodatkowo kocioł sobie zafundowałam z gatunku "tańczy, śpiewa, stopy masuje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 02.04.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Bardzo wszystkim dziekuję , fajnie jest mieć z kim skonsultować taką "wystrzałową ofertę " a nie motać się ze wszystkim samemu , tak naprawdę myślę sobie że jesli o wszystko odpowiednio wczesniej zapytamy na forum , wielu cwaniaków fachowców sprowadzimy na ziemię za otrzymane namiary dziękuję MateuszowiCCS , Monice 1977, oraz proszę o następne dzięki również za wszystkie Wasze uwagi Długiemu , 11małgosi ,Pablo1979,Wierzbie 75,mm3844 i ziutkowi leśnemu oraz tym , którzy pewnie by pomogli tylko się nie znają tematu jak ja pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 02.04.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 A ja proszę o namiar na porządnego stolarza, co zrobi schody. Za rozsądną cenę, bo jak na razie to trafiam na wariatów.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 02.04.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 prośba bardzo proszę o namiary na sensowne firmy robiące DGP i sprzedające kominki najlepiej w Łodzi i mające jakiąś stałą siedzibę żebym mógł tam osobiście pojechać bardzo dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek 73 02.04.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam wszystkich budujących w Łodzi i okolicach. Miałem zamiar dołączyć do tak szacownego grona ale wczoraj rozstałem się ze swoja ekipą która miała budowć dom zanim jeszcze zaczęli. Powód: przestraszyli się inspektora nadzoru. Postawili sprawę albo my albo on. I zostałem z inspektorem. Poratujcie proszę namiarami na sprawdzone firmy budujące stan surowy pod dach. Dom 220m z poddaszem i półpodpiwniczeniem. Będę wdzięczny za namiary. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 03.04.2007 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 03.04.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 A ja proszę o namiar na porządnego stolarza, co zrobi schody. Za rozsądną cenę, bo jak na razie to trafiam na wariatów.[/url] mmmada zapytaj ...u niego widziałem fajne schody tylko nie wiem jakie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek 73 03.04.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Niestety umowa była na etapie uzgodnień i nie została jeszcze formalnie podpisana. Nie ma co liczyć w tym przypadku na zdyscyplinowanie ekipy karami umownymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 03.04.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witajcie Kupował ktoś z Was ostatnio może nadproża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 03.04.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 A ja proszę o namiar na porządnego stolarza, co zrobi schody. Za rozsądną cenę, bo jak na razie to trafiam na wariatów.[/url] mmmada zapytaj ...u niego widziałem fajne schody tylko nie wiem jakie drogie Anisia3, wysylam namiary na priva. Moze jak zacznie robic Ci schody, to szybciej dojedzie zrobic u mnie balustrady zewnetrzne... A szef Twojej ekipy tynkarskiej powiedzia, zebym sie dogadal z chlopakami "na fuche". Interesujace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 03.04.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 prośba bardzo proszę o namiary na sensowne firmy robiące DGP i sprzedające kominki najlepiej w Łodzi i mające jakiąś stałą siedzibę żebym mógł tam osobiście pojechać bardzo dziekuję Kominki Kolor na Legionow ((przy Kasprzaka). Sprzedali mi Tarnave i zrobili DGP. Tylko chwilowo nie moge sie doprosic o wizyte "serwisowa", bo kominek mam strasznie okopcony... Ostatnio to pdobno byla kwestia zlego daszka nad kominem, ale na forum nie moge znalezc potwierdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 03.04.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Mmmad, Waldek nie ma czasu. On już siedzi w Warszawie i tam buduje. Za większe pieniądze. KOńczą u nas, a trochę się bawią, bo właściwie juz powinno byc skończone i zabiera ich do Warszawy. Dlatego pewnie nie chce mu się już tutaj przyjeżdżać i pilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darrek 03.04.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam!Ponawiam swoje "zapotrzebowanie":szukam przyczepy lub altany na działkę...może ktoś chce sprzedać?Szukam też niedrogiego geodety i faceta do położenia wodociągu.HELP!!!HILFE!!!pomóżcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts