tyniu 06.04.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 WitamMam pytanie: gdzie kupowaliście tynk. Zalezy mi na w miarę dobrej jakości tynku (mineralny lub silikat Weber lub coś lepszego) ale cena też jest ważna. Aha, im bliżej Aleksandrowa tym lepiej. Z góry dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i wojtek 06.04.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Witammam pytanie gdzie kupowaliście rury kanalizacyjne? i czy ktoś kupował okna w Stanmalu z Aleksandrowa albo w SIB z Łowicza? rozważamy te dwie oferty i chcialąm spytać o wasze doświadczenia. pozdrawiamMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jack_1 06.04.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Witam mam pytanie gdzie kupowaliście rury kanalizacyjne? i czy ktoś kupował okna w Stanmalu z Aleksandrowa albo w SIB z Łowicza? rozważamy te dwie oferty i chcialąm spytać o wasze doświadczenia. pozdrawiam Monika Ja chyba będę kupował okna ze Stanmalu - ale na dzień dzisiejszy nie mam żadnej opinii na temat ich użytkowania. Jack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.04.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Jak ktoś się jeszcze topi ....to kolega ma do sprzedania ok. 300 yombów. Z tego co ustaliłem całe sprzedaje po 20 a uszkodzone po 13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
od_biry 06.04.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 no, obejrzałam sobie tą mapke i rzeczywiście widac moja lipę. czyli lipa na maxa jednym słowem. chyba pójde oficjalna droga bo troche boje sie tych kar. Z oficjalną drogą bywa różnie. W Aleksandrowie bez problemu. Pani z gminy przyjechała na wizję lokalną po 3 dniach od złożenia wniosku. Po tygodniu miałem decyzję. Całość kosztowała mnie 25 złotych. Ale nie wszędzie jest tak łatwo. ... czasami jak mocno wieje to drzewa się łamią (traktor się do tego przydaje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 06.04.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Witam ! Do "mmmad" oraz " Robin_ lodz" Dziękuję za odpowiedż - pozdrawiam - " Gołąb ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 06.04.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 taaaaaaa, tego sie własnie obawiam ponieważ buduje w poblizu domu moejgo Taty, to znam okolice i sąsiadów i ci w poblizu są ok, mój Tata też ale ci dalsi to nie wiem... juz kombinowałam z kolegami żeby naszprycowac dzrewo czymś w stylu randapu, wwiercając się wiertłem, ale to troche brutalne. woląlabym chyba ściąć i już. i nie wiem co robic... nie scinaj sam , mnie któryś życzliwy sąsiad nasłał policję jak wycinałem drzewa ale ja miałem zezwolenie zezwolenie kosztuje 25 zł za wycinkę (bez względu na ilość drzew) jeśli to jest działka budowlana i w tym miejscu ma stać dom to nie będzie problemów idz do gminy i napisz pismo o pozwolenie , nie rób samowolki bo kary są bardzo duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.04.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 przepraszam za zdublowanie postów nie dosć że długi to podwójny poniżej brakujący rzut poddasza http://www.domywstylu.pl/projekty/jednorodzinne_z_uzytkowym_poddaszem/viola_5/rzut.asp?id=458&action=poddasze&view=normal&ver=CE Mnie też zatkało. Mi również te wszystkie rzeczy robiła jedna ekipa, co prawda w kwietniu 2006, w domku 165 m2, podłogówki ok 50 m2, podłączenie do szamba, instalalację wod-kan, ogrzewanie, piec miałam zdeydowanie tańszy- dwufunkcyjny Ferolli z zasobnikiem - 20.000 zł. Ekipa z Andrespola. Bez zastrzeżeń. Jeśli chcesz namiary, to mogę podesłać na priv. I_V_O bardzo będę wdzięczny za namiary , gdyż casting trwa i twoja cena to 1/3 mojej pierwszej oferty a domek wielkością podobny , no u mnie może więcej podłogówki i inny piec pozdrawiam serdecznie Contel znalazłem chyba jeszcze lepszych zawodnikow dziś przyszła oferta i choć dom mam tylko trochę wiekszy to ofertę mam na 59tysi . później wrzucę rozpiskę ździebko chłopcy przeginają z cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcool 06.04.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Czołem kochani, Jak czytam Wasze historie, to mi się odechciewa realizacji moich marzeń... Ale nic to, damy radę! W kupie - siła! Do Darrek: Zerknij w P.W. - masz tam moj pomysl, choc wcale nie twierdze za najlepszy... pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
od_biry 07.04.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Hej Jakby ktoś chciał, mam namiary na fajnego elektryka, mówi że zawsze można sie dogadać pozdrawiam, majki Chętnie. Poproszę na priva... albo wszystko jedno jak. Jak możesz to napisz ile wziął za instalację (no i kilka słów o twojej instalacji, żeby był jakiś punkt odniesienia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mic_L 07.04.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Mnie całą usługę (wkład Tarnava + kominek) wykonywał p Krzysztof Durka tel. 509693881 Pozdrawiam Mic Mic_L i jak wrazenia, dobrze to wyszło ? cena normalna ? Ja jestem po pierwszej rozmowie z tym panem pzdr Mirka Jestem zadowolony z usługi. Sprawnie wykonana wg projektu mojego projektanta. Kominek stanowi dodatek do ogrzewania gazowego i dobrze sie sprawdza w tej roli. Nie mam porownania z innymi firmami od kominkow, ale wydają sie OK. Pozdrawiam Mic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mic_L 07.04.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Witam Poszukuję sprawdzonej firmy wykonujacej tynki zewnętrzne w Łodzi. Prosze o info. Pozdrawiam Mic Ja Ci swojej zdecydowanie NIE polece... P.S. Ciezko o nich mowic firma... Byl szef ktory co tydzien mial nowych pracownikow. I to nie to, ze ich nie szanowal, nawet zaprawe za nich robil... Witam Czy znacie firmę do tynków zewn którą możecie polecic? "Firma", ktora w zeszłym roku wykonala ocieplenie a w tym roku obiecała wykonać tynk oznajmiła mi własnie "panie, nie mamy kim robic..." proszę o jakis namiar pozdrawiam Mic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 08.04.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 WITAM SERDECZNIE I ŚWIĄTECZNIE Dawno mnie tu nie było, ale.... zawsze sie tu wraca.Cóz moi mili, szukam SOLIDNEGO oraz niedrogiego stolarza do wykonania 3 drewutni na działce oraz "altanki". Proszę o adresy, kontakty, telefony. Z góry dziekuję.Pozdrawiam Gosia Łódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskul 08.04.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Gosiu bardzo fajne rzeczy z drewna mają w Andrespolu - Góralskie meble ogrodowe - moi teściowie tam kupowali taki komplecik - robią je koło Zakopanego przez górali i przywożą do nas - jakość ciesielki i drewna iście góralska. Robią też altany i inne elrmenty architektury ogrodowej - co prawda ze względu na miejsce wykonania trzeba troszkę poczekać ale polecam najlepiej tam podjechać i obgadać na miejscuKontakt Andrespol ul Brzezińska 19 tel 603223897 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 09.04.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Hej Jakby ktoś chciał, mam namiary na fajnego elektryka, mówi że zawsze można sie dogadać pozdrawiam, majki Chętnie. Poproszę na priva... albo wszystko jedno jak. Jak możesz to napisz ile wziął za instalację (no i kilka słów o twojej instalacji, żeby był jakiś punkt odniesienia). NAJSOLIDNIEJSZY fachowiec na mojej budowie , to elektryk p, Marek 500507507. Niedrogi, terminowy, spokojny, dokładny. Pomaga również bez słowa póxniej. POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MirkaM2 09.04.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Hej Jakby ktoś chciał, mam namiary na fajnego elektryka, mówi że zawsze można sie dogadać pozdrawiam, majki Chętnie. Poproszę na priva... albo wszystko jedno jak. Jak możesz to napisz ile wziął za instalację (no i kilka słów o twojej instalacji, żeby był jakiś punkt odniesienia). NAJSOLIDNIEJSZY fachowiec na mojej budowie , to elektryk p, Marek 500507507. Niedrogi, terminowy, spokojny, dokładny. Pomaga również bez słowa póxniej. POLECAM hey, co to znaczy że pomaga bez słowa później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MirkaM2 09.04.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Robin_lodz - podrzuć namiary jeśli łaska na fachowców od ogrodzeniapzdrMirka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin_lodz 10.04.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Robin_lodz - podrzuć namiary jeśli łaska na fachowców od ogrodzenia pzdr Mirka he he, widać ( po ilości PW jakie dostaje) Ci co montowali u mnie robią teraz dobry interes , ale faktycznie byli najtańsi, a skoro nie widać różnicy to po co przepłacać. A tak wogóle zaczynam w tym tygodniu wreszcie budowę czyli fundamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 10.04.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam! Czy ktoś użytkuje piec Immergas Zeus Mini lub Saunier Duval Isotwin f24. Czy ktoś ma porównanie między nimi? jakaś firma z Łodzi lub okolic, która ma to w ofercie /i niedrogo/? pzdr SD prawdopodobnie ma w sprzedazy hurtownia Tadmar (Andrzejów, ul. PKP 6). Immergasa proponowali mi "moi" hydrualicy, ale nie sa z Lodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 10.04.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam Mam pytanie: gdzie kupowaliście tynk. Zalezy mi na w miarę dobrej jakości tynku (mineralny lub silikat Weber lub coś lepszego) ale cena też jest ważna. Aha, im bliżej Aleksandrowa tym lepiej. Z góry dziekuje. Weber - Domco w Konstatntynowie. Mimo wszystko nadal ich polecam. A jesli chodzi o mineralny, zostalo mi 6 workow Caparolla (bialego). Chyba mozna w dzienniku Anisi3 zobaczyc, jak on wyglada . (bo to nawet tymi samymi rekoma kladziony...). Ja jeszcze nie zdazylem zrobic zdjec. Aha, tynk kupowany w Kenpol-u, ale to Piotrkow Trybunalski. Bralem od nich rowniez kostke brukowa Drewbet (ktora, nota bene, mam uwalona "po kostki" przez tynkarzy cementowo-wapiennych... Ale ich juz wczesniej nie polecalem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts