11małgosia 11.04.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam. Na początku pochwalę się że zakupiłam humus po okazyjnej cenie (płaciłam tylko za transport - 40 zł za 6 m3). Jeśli ktoś potrzebuje w okolice Konstantynowskiej to przekażę telefon na priv, chociaż "szefu" nie może się wyrobić i "wieźć dalej się nie opłaca"... Tymczasem poszukuję specjalisty od wentylacji. Trzeba zrobić sensowny projekt, kanały wentylacyjne, przygotować instalację pod wylewki... A może ktoś z was montował GWC albo rekupetator. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.04.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Heja Poszukuję namiary na jakiegoś fajnego i oczywiście taniego geodetę Ten co mam krzyknął mi 500 zł netto za wyznaczenie 4 narożników domu, no chyba trochę za dużo ... ? Coś czytałem, że biorą po 50 od narożnika, ale może teraz geodeci też mają "żniwa" ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 11.04.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Heja Poszukuję namiary na jakiegoś fajnego i oczywiście taniego geodetę Ten co mam krzyknął mi 500 zł netto za wyznaczenie 4 narożników domu, no chyba trochę za dużo ... ? Coś czytałem, że biorą po 50 od narożnika, ale może teraz geodeci też mają "żniwa" ... pozdrawiam, majki Hmm - 500 zł za wytyczenie to chyba całkiem normalna cena I to nawet na "dawne" (czytaj ubiegłoroczne ) czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 11.04.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 1. za wytyczenie 12 narożników zapłaciłem w ubiegłym roku 600 zł2. proszę o namiary na ten humus może będzie mu się chciało wieźć do zgierza na chełmy 3. jak ktoś jest bardzo zdesperowany to na brzezińskiej naprzeciwko M1 jest cegła pełna po 1,6 zeta/szt. Cena jaka jest każdy widzi, cegła w ocenie mojego majstra jest OK.4. DZISIAJ ruszyłem ze ścianami.5. Za jakiś czas będę miał do opchnięcia ze 4 m3 drewna na szalunki przy czym ze 2m3 będą nieruszone bo trochę za dużo kupiłem. Cena była OK to wziąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_v_o 11.04.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Robin_lodz - podrzuć namiary jeśli łaska na fachowców od ogrodzenia pzdr Mirka he he, widać ( po ilości PW jakie dostaje) Ci co montowali u mnie robią teraz dobry interes , ale faktycznie byli najtańsi, a skoro nie widać różnicy to po co przepłacać. A tak wogóle zaczynam w tym tygodniu wreszcie budowę czyli fundamenty. Rzeczywiście tanio, przynajmniej ja tańszych nie znalazłem. Dzięki Dajcie tych fachowców. Jakie ogrodzenia robią?[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 12.04.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Wczoraj byłam w dobrym nastroju, a dziś znów stres Pilnie poszukuję paletę materialu na ścianki działowe 12 cm - pustaki tradycyjne, suporex... Może ktoś ma za dużo albo mogę zamienić na piękny Kozłowicki U-220 (24-25 cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msci 12.04.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 to może ja też pozwolę sobie zamieścić prośbę-ogłoszenie . Może ktoś z Was wie gdzie można w ciągu 2 miesięcy kupić 240 m dachówki Robena jesienny liść?? Tak tylko zapytałem, może ktoś zmienił koncepcję i chce się pozbyć? W Robenie szacują 4-6 miesięcy i oczywiście bez gwarancji dotrzymania terminu ani ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
od_biry 12.04.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 5. Za jakiś czas będę miał do opchnięcia ze 4 m3 drewna na szalunki przy czym ze 2m3 będą nieruszone bo trochę za dużo kupiłem. Cena była OK to wziąłem. Jaki czas masz na myśli? Jestem zainteresowany jeśli czas niedaleki... czyli maj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka999 12.04.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 1. za wytyczenie 12 narożników zapłaciłem w ubiegłym roku 600 zł 2. proszę o namiary na ten humus może będzie mu się chciało wieźć do zgierza na chełmy 3. jak ktoś jest bardzo zdesperowany to na brzezińskiej naprzeciwko M1 jest cegła pełna po 1,6 zeta/szt. Cena jaka jest każdy widzi, cegła w ocenie mojego majstra jest OK. 4. DZISIAJ ruszyłem ze ścianami. 5. Za jakiś czas będę miał do opchnięcia ze 4 m3 drewna na szalunki przy czym ze 2m3 będą nieruszone bo trochę za dużo kupiłem. Cena była OK to wziąłem. Ja się piszę na te deski będę miała po nie blisko bo z Łagiewnik:-) jak coś daj znać na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 12.04.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 mm3844 ja też się piszę na te dechy. U mnie potrzebne będą na przełomie czerwca a lipca z przechyłem na lipiec. Jakby pasowało to pisz na priva. Jak nie od Ciebie nie to muszę kupić w tartaku bo ceny szaleją Pozdrawiam. Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igrek1 12.04.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam wszystkich grupowiczów Jestem nowy na forum ale mam nadzieje ze sobie jakos pomozemy Czy macie jakas firme sprawdzoną z boczkami betonowymi ?? Interesuje mnieoczywiscie cena - bo ja stanolem na ofercie po 3 zeta (20x20x30 a drugie 12x25x38) Czy to dobra cena ?? Netto niestety.. Druga sprawa beton z gruchy i pompa w rozsadnej cenie wszystko okolice Aleksandrowa łódzkiego - a dokładnie Rąbień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jack_1 12.04.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Druga sprawa beton z gruchy i pompa w rozsadnej cenie wszystko okolice Aleksandrowa łódzkiego - a dokładnie Rąbień Jeśli chodzi o beton to w tamtym roku opłacalnie było u Walęciaka na ul. Śląskiej a i dojazd pompy do Rąbienia był gratis. Przy jakiej ulicy masz działkę? Jack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igrek1 12.04.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Dokładnie to jest Rąbień AB czyli troszkę dalej (2km) jak Rąbień i kościół .... A masz jakiś namiar telefoniczny - chciałem sie zaoriętować o jakim przedziale teraz jest mowa za m3 ?? bo z Tymi materiałami to qrw... można dostać .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jack_1 12.04.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Dokładnie to jest Rąbień AB czyli troszkę dalej (2km) jak Rąbień i kościół .... A masz jakiś namiar telefoniczny - chciałem sie zaoriętować o jakim przedziale teraz jest mowa za m3 ?? bo z Tymi materiałami to qrw... można dostać .. Poszło na priva. Jack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 13.04.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witam. Na początku pochwalę się że zakupiłam humus po okazyjnej cenie (płaciłam tylko za transport - 40 zł za 6 m3). Jeśli ktoś potrzebuje w okolice Konstantynowskiej to przekażę telefon na priv, chociaż "szefu" nie może się wyrobić i "wieźć dalej się nie opłaca"... Tymczasem poszukuję specjalisty od wentylacji. Trzeba zrobić sensowny projekt, kanały wentylacyjne, przygotować instalację pod wylewki... A może ktoś z was montował GWC albo rekupetator. Pozdrawiam Baaaaaaaaardzo potrzebuję humus i to w dużych ilościach. Ze 100m3. Poproszę o namiary. W sprawie wentylacji: u mnie robił TIBEX wszystko. Podłogówka, CO (grzejnikowe) wod-kan i wentylację. Projekty gratis. Jeżeli się zdecydujesz dam Ci namiary na najlepszego u nich technologa. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majkel_B 13.04.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 ziemię (różne klasy) mają w Kopalni węgla Bunatnego w Bełchatowie, cena chyba od 3 do 11,73 zł za tonę problem tylko z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majkel_B 13.04.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ja natomiast pilnie potrzebuję człowieka do UŁOŻENIA PAPY TERMOZGRZEWALNEJ na chudym betonie. - oczywiście takiego co się na tym zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 13.04.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witam wszystkich grupowiczów Jestem nowy na forum ale mam nadzieje ze sobie jakos pomozemy Czy macie jakas firme sprawdzoną z boczkami betonowymi ?? Interesuje mnieoczywiscie cena - bo ja stanolem na ofercie po 3 zeta (20x20x30 a drugie 12x25x38) Czy to dobra cena ?? Netto niestety.. Druga sprawa beton z gruchy i pompa w rozsadnej cenie wszystko okolice Aleksandrowa łódzkiego - a dokładnie Rąbień Bloczki betonowe : Spróbuj w Dąbrówce k/Zgierza tel. 042 717 82 05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 13.04.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ja natomiast pilnie potrzebuję człowieka do UŁOŻENIA PAPY TERMOZGRZEWALNEJ na chudym betonie. - oczywiście takiego co się na tym zna a dobrze płacisz bo akurat konczę u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
od_biry 14.04.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Czy ktoś z forumowiczów grupy łódzkiej jest szczęśliwym/nieszczęśliwym (niepotrzebne skreślić) wentylacji mechanicznej z odzyskiem ciepła czyli rekuperatora?Chętnie zapoznałbym się z doświadczeniami kogoś, kto już ma i korzysta z takiego systemu.Interesują mnie koszty eksploatacji i serwisu, a przede wszystkim poziom hałasu wytwarzany podczas pracy oraz wszystkie wrażenia subiektywne domowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts