kropkq 18.06.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Ja też wszystkich witam Mam do sprzedania 8 palet UNI-MAXa 250/220 250x188x220 informacje na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 18.06.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 msci - ja robiłem ogrodzenie betonowe, mam z dwóch stron, bez podmurówki, jak wygląda możesz poogladać w dzienniku. rafaoo - witaj na Forum Co do studni -> "łódzka tablica ogłoszeń" - sa podane kontakty i relacja foto w moim dzienniku - można pooglądać. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin_lodz 18.06.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Czy ktoś z Was ostatnio robił hydraulikę ? Ciekawi mnie ile teraz wołają sobie fachowcy za punkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_v_o 18.06.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Witam Podpowiedzcie proszę, jak to jest z układaniem kostki i urzędami. Chcę położyć opaskę wokół domu, pasek do furtki oraz wjazd z drogi do garażu. Czy muszę rozmawiać o tym z jakimiś urzędami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 18.06.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 moniqa_1977 SERDECZNE DZIĘKI masz śliczny domek, słodkiego kotka a ogródek będzie super!!!! http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majkel_B 19.06.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Czy wiecie gdzie można zdobyć ziemię w okolicach Zgierza? Ziemia na trawnik, jeśli ktoś ma jakieś namiary proszę o info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 19.06.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Czy ktoś z Was ostatnio robił hydraulikę ? Ciekawi mnie ile teraz wołają sobie fachowcy za punkt. mnie wołali od 140 do 160 za kompletny punkt doprowadzenie wody , odejście kanalizacji (rury wyprowadzone z ziemi ), montaz stelarzy bez armatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sihaja 19.06.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Czy ktoś z Was ostatnio robił hydraulikę ? Ciekawi mnie ile teraz wołają sobie fachowcy za punkt. 130+VAT za punkt, punkty z samą zimną wodą (kibelek)są liczone jak pół punktu. Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyniu 19.06.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Czy ktoś z Was ostatnio robił hydraulikę ? Ciekawi mnie ile teraz wołają sobie fachowcy za punkt. Ja płaciłem 100 zł za pkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 19.06.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 witam Łódż, czy ktoś kupował ostatnio cegłę klinkierową - taką do wykończenia kominów? Kolor brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 19.06.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
od_biry 19.06.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 czy ktoś widział gdzieś nadproża betonowe do okien poniżej 56 zł za 2,1 m ?? lub poniżej 63 zł za 2,4 m ?? albo folie kubełkowa do izolacji ścian w piwnicy poniżej 6 zł/m2 ?? Sprawdź w Stalbet na Teresy. Płaciłem mniej, ale to było prawie 2 miesiące temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 19.06.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 mpoplaw Ja kupowałam nadproża w Stalbecie 28 maja ceny z faktury brutto;120 - 36,60180 - 53,68210 - 61,00zł270 - 79,30. Pozdrawiam. Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 20.06.2007 03:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 20.06.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Nasza Tablica Ogłoszeń coś nie bardzo zapchana poleceniami http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif Poszukuję dobrych i logicznych cenowo fachowców: elektrykahydraulika im więcej tym lepiej, bo niektórzy z nich myślą, że inwestorzy drukują pieniądze http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_evil.gif mam na razie dwie wyceny elektryki, jedna opiewa na 10.000 a druga na 20.000 http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_eek.gif obie zawierają robociznę z materiałem czy rzeczywiście instalacja elektryczna domu 4 pokoje, salon, kuchnia, łazienka, pom. gosp. garaż, jest taka droga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 20.06.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Witam Może ktoś ma sprawdzone namiary na uprawnionego kominiarza. Muszę zrobić odbiór kominiarski i może ktoś już to przechodził i podzieli się namiarami i tym co wchodzi w zakres prac i oględzin. Pozdrawiam Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.06.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Witam Może ktoś ma sprawdzone namiary na uprawnionego kominiarza. Muszę zrobić odbiór kominiarski i może ktoś już to przechodził i podzieli się namiarami i tym co wchodzi w zakres prac i oględzin. Pozdrawiam Mobby Chcesz przeglad czy papierek? "kominiarz" od papierkow sam sie u nas zjawil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 20.06.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Chcesz przeglad czy papierek? "kominiarz" od papierkow sam sie u nas zjawil Raczej papierek. Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.06.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Chcesz przeglad czy papierek? "kominiarz" od papierkow sam sie u nas zjawil Raczej papierek. Mobby Masz na priv. Do normalnego przegladu go raczej nie polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
od_biry 20.06.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Mam pytanie o dostawy materiałów, a konkretnie o stan w jakim one docierały na budowę. Przyjechała do mnie pierwsza dostawa porothermu - dwie palety wyglądają na mocno stuknięte. W hurtowni powiedzieli mi, że jak odpakują i rzeczywiście pustaki będą uszkodzone to uwzględniają reklamację - ale dopiero jak obejrzy to ktoś od producenta. Jak u was wyglądała kwestia uszkodzeń ceramiki? I jak później było z procedurą reklamacji? Obawiam się sytuacji, że będzie przepychanka pomiędzy producentem a dystrybutorem bo mnie to wygląda na problemy podczas załadunku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts