i_v_o 22.08.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Doradzcie mi proszę czy 3 tysiące to dużo ? za podłączenie gazu ,wykonawca z gazowni , od ogrodzenia do pieca jest jakieś 10 metrów , 3 tysiące to za robote , materiał (rury stalowe , skrzynki ), geodetę , kwit od kominiarza. NIKT Z WAS NIE WIE JAK Z CENĄ INS.GAZU OD PŁOTU DO DOMU ???? Ja w tamtym roku płaciłam za podłączenie od gazociągu (pod jezdnią) do skrzynki na budynku właśnie ok 3.000 - wykonawca Gazownia Łódzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.08.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 OK, ponieważ Majki się wycofał, drzwi są do wzięcia. Wymiary zewnętrzne: 100x220. Cena wywoławcza 1 walizeczka Carlsberga. Odbiór i transport sponsoruje nabywca. Termin odbioru - mam nadzieję, że w tym lub przyszłym tygodniu, jak przyjdzie pan i zamontuje nowe. BIORĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.08.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 oddam za darmo 20 ton czarnoziemu , odbiór załadunek i transport ze stoków po stronie obdarowanego mmmad potrzebuje ale nie wiem czy dla niego 20 to nie za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sli 22.08.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 historycznie sprawę ujmując było tak: A, i bd miał drzwi tymczasowe (ktoś tam chciał), myślę że jakoś w tym tygodniu, oddam za walizeczkę Carlsberga Całkiem porządne, drewniane, ze skoblem, do tego oryginalna chińska kłódka z Praktikera. Nie wiem kto wcześniej chciał..., ale ja tez mogę chcieć . Ja chcia jak 90-ki to zabieram zaraz już , a za miesięc oddam w dobre ręce OK, ponieważ Majki się wycofał, drzwi są do wzięcia. Wymiary zewnętrzne: 100x220. Cena wywoławcza 1 walizeczka Carlsberga. Odbiór i transport sponsoruje nabywca. Termin odbioru - mam nadzieję, że w tym lub przyszłym tygodniu, jak przyjdzie pan i zamontuje nowe. BIORĘ Więc, jeśli: - moje ręce można uznać za dobre :lol: - długi będzie wykorzystywał te drzwi przez 1-1,5 miesiąca to ja chętnie wejdę w ten układ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 22.08.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 oddam za darmo 20 ton czarnoziemu , odbiór załadunek i transport ze stoków po stronie obdarowanego Jestem zainteresowany. Napisz na pw gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.08.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 historycznie sprawę ujmując było tak: A, i bd miał drzwi tymczasowe (ktoś tam chciał), myślę że jakoś w tym tygodniu, oddam za walizeczkę Carlsberga Całkiem porządne, drewniane, ze skoblem, do tego oryginalna chińska kłódka z Praktikera. Nie wiem kto wcześniej chciał..., ale ja tez mogę chcieć . Ja chcia jak 90-ki to zabieram zaraz już , a za miesięc oddam w dobre ręce OK, ponieważ Majki się wycofał, drzwi są do wzięcia. Wymiary zewnętrzne: 100x220. Cena wywoławcza 1 walizeczka Carlsberga. Odbiór i transport sponsoruje nabywca. Termin odbioru - mam nadzieję, że w tym lub przyszłym tygodniu, jak przyjdzie pan i zamontuje nowe. BIORĘ Więc, jeśli: - moje ręce można uznać za dobre :lol: - długi będzie wykorzystywał te drzwi przez 1-1,5 miesiąca to ja chętnie wejdę w ten układ. ja się zgadzam tylko trzeba jeszcze zgwałcić Kropiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 22.08.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 historycznie sprawę ujmując było tak: A, i bd miał drzwi tymczasowe (ktoś tam chciał), myślę że jakoś w tym tygodniu, oddam za walizeczkę Carlsberga Całkiem porządne, drewniane, ze skoblem, do tego oryginalna chińska kłódka z Praktikera. Nie wiem kto wcześniej chciał..., ale ja tez mogę chcieć . Ja chcia jak 90-ki to zabieram zaraz już , a za miesięc oddam w dobre ręce OK, ponieważ Majki się wycofał, drzwi są do wzięcia. Wymiary zewnętrzne: 100x220. Cena wywoławcza 1 walizeczka Carlsberga. Odbiór i transport sponsoruje nabywca. Termin odbioru - mam nadzieję, że w tym lub przyszłym tygodniu, jak przyjdzie pan i zamontuje nowe. BIORĘ Więc, jeśli: - moje ręce można uznać za dobre :lol: - długi będzie wykorzystywał te drzwi przez 1-1,5 miesiąca to ja chętnie wejdę w ten układ. ja się zgadzam tylko trzeba jeszcze zgwałcić Kropiego nie zapomnijcie o walizeczce, będzie łatwiejszy http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 23.08.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 witam, dzisiaj się umówiliśmy na wylewki do słynnego BOGUSIA. Będą jutro rano - mam nadzieję, że będzie dobrze. Powiedział, że za 2 tygodnie można kłaść płytki - jak Wy robiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.08.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 witam, dzisiaj się umówiliśmy na wylewki do słynnego BOGUSIA. Będą jutro rano - mam nadzieję, że będzie dobrze. Powiedział, że za 2 tygodnie można kłaść płytki - jak Wy robiliście? nie kładliśmy wyleweczki sobie dośchły , 1,5 miesiąca a teraz zakładam okna i drzwi i dopiero płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 23.08.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 oddam za darmo 20 ton czarnoziemu , odbiór załadunek i transport ze stoków po stronie obdarowanego Jestem zainteresowany. Napisz na pw gdzie. poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 23.08.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Doradzcie mi proszę czy 3 tysiące to dużo ? za podłączenie gazu ,wykonawca z gazowni , od ogrodzenia do pieca jest jakieś 10 metrów , 3 tysiące to za robote , materiał (rury stalowe , skrzynki ), geodetę , kwit od kominiarza. NIKT Z WAS NIE WIE JAK Z CENĄ INS.GAZU OD PŁOTU DO DOMU ???? Ja w tamtym roku płaciłam za podłączenie od gazociągu (pod jezdnią) do skrzynki na budynku właśnie ok 3.000 - wykonawca Gazownia Łódzka dzięki IVO , ale mi chodzi za podłączenie od płotu do domu , a nie do płotu od gazociągu z ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 23.08.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 historycznie sprawę ujmując było tak: A, i bd miał drzwi tymczasowe (ktoś tam chciał), myślę że jakoś w tym tygodniu, oddam za walizeczkę Carlsberga Całkiem porządne, drewniane, ze skoblem, do tego oryginalna chińska kłódka z Praktikera. Nie wiem kto wcześniej chciał..., ale ja tez mogę chcieć . Ja chcia jak 90-ki to zabieram zaraz już , a za miesięc oddam w dobre ręce OK, ponieważ Majki się wycofał, drzwi są do wzięcia. Wymiary zewnętrzne: 100x220. Cena wywoławcza 1 walizeczka Carlsberga. Odbiór i transport sponsoruje nabywca. Termin odbioru - mam nadzieję, że w tym lub przyszłym tygodniu, jak przyjdzie pan i zamontuje nowe. BIORĘ Więc, jeśli: - moje ręce można uznać za dobre :lol: - długi będzie wykorzystywał te drzwi przez 1-1,5 miesiąca to ja chętnie wejdę w ten układ. ja się zgadzam tylko trzeba jeszcze zgwałcić Kropiego Hej, na gwałcenie się nie umawialiśmy Ciągle próbuję ustalić termin montażu, facet ma wyłączoną komórkę, może jutro mi coś powiedzą w firmie. W każdym razie jak coś zawiem to dam znaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 23.08.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 witam, dzisiaj się umówiliśmy na wylewki do słynnego BOGUSIA. Będą jutro rano - mam nadzieję, że będzie dobrze. Powiedział, że za 2 tygodnie można kłaść płytki - jak Wy robiliście? U mnie schły jakoś tak ze 3 tygodnie, w międzyczasie panowie już zasuwali ze ścianami, więc nie było zbyt dużego odstępu od lania do klejenia. Gdybyś kładła drewno, podłoże MUSI być suche (chyba 3% wilgoci to jest max), inaczej się paczy. Przy płytkach i panelach nie ma to aż takiego znaczenia ale te 2 tyg to ponoć minimum. Boguś należy do ginącego gatunku fachowców, którzy jak się umawiają, to nie dość że przyjeżdżają, to jeszcze robią i to dobrze Powinien być pod ścisłą ochroną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 23.08.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 witam, dzisiaj się umówiliśmy na wylewki do słynnego BOGUSIA. Będą jutro rano - mam nadzieję, że będzie dobrze. Powiedział, że za 2 tygodnie można kłaść płytki - jak Wy robiliście? U mnie schły jakoś tak ze 3 tygodnie, w międzyczasie panowie już zasuwali ze ścianami, więc nie było zbyt dużego odstępu od lania do klejenia. Gdybyś kładła drewno, podłoże MUSI być suche (chyba 3% wilgoci to jest max), inaczej się paczy. Przy płytkach i panelach nie ma to aż takiego znaczenia ale te 2 tyg to ponoć minimum. Boguś należy do ginącego gatunku fachowców, którzy jak się umawiają, to nie dość że przyjeżdżają, to jeszcze robią i to dobrze Powinien być pod ścisłą ochroną. czyli kilka osób korzystało z jego usług , a jak to u niego wygląda cenowo ? ( prześlijcie proszę mi namiary na priv na Bogusia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.08.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 witam, dzisiaj się umówiliśmy na wylewki do słynnego BOGUSIA. Będą jutro rano - mam nadzieję, że będzie dobrze. Powiedział, że za 2 tygodnie można kłaść płytki - jak Wy robiliście? U mnie schły jakoś tak ze 3 tygodnie, w międzyczasie panowie już zasuwali ze ścianami, więc nie było zbyt dużego odstępu od lania do klejenia. Gdybyś kładła drewno, podłoże MUSI być suche (chyba 3% wilgoci to jest max), inaczej się paczy. Przy płytkach i panelach nie ma to aż takiego znaczenia ale te 2 tyg to ponoć minimum. Boguś należy do ginącego gatunku fachowców, którzy jak się umawiają, to nie dość że przyjeżdżają, to jeszcze robią i to dobrze Powinien być pod ścisłą ochroną. czyli kilka osób korzystało z jego usług , a jak to u niego wygląda cenowo ? ( prześlijcie proszę mi namiary na priv na Bogusia ) z tego co wiem robił u mnie ,Kropiego,Aggi ,............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 24.08.2007 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 ogłoszenie dla zaczynających budowęmam do odsprzedania 7 palet U-220 z Plecewic z transportem ale bez faktury wymiary 188/250/220 wytrzymałość na ściskanie 15 N/mm2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszCCS 24.08.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 z tego co wiem robił u mnie ,Kropiego,Aggi ,............... I u mnie oba domki ... A cenowo jest chyba do przelkniecia, skoro moj ciesla ciagnal go do roboty w swoim domu az pod Rokiciny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 24.08.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 z tego co wiem robił u mnie ,Kropiego,Aggi ,............... I u mnie oba domki ... A cenowo jest chyba do przelkniecia, skoro moj ciesla ciagnal go do roboty w swoim domu az pod Rokiciny cena jest sprawą negocjowalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 24.08.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 ja utargowałam 2 zł z m2. My też poczekamy jakieś 4 tyg i zaczniemy układać płytki. A wiecie jak można sprawdzić czy tynki cw można już gruntować tzn czy są suche? My mamy położone od 9 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MirkaM2 24.08.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 A jak kształtują się teraz ceny za tynk maszynowy? Może ktoś ma orientację kto dobrze je robi? Chcielibyśmy zaklepać jakąś ekipę na październik, listopad. Chyba, że zima przyjdzie wczesna i ostra to na później. pzdr wz Włodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts