długi 29.08.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 U Aggi układła niezła ekipa.Ale o telefon to musicie iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii spytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 30.08.2007 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 ktoś z was kupował strop w HI-BET Rzgów ?? mi przywieźli popękane belki stropowe, i widać wyraźnie że w środku są tylko dwa druty zbrojeniowe zamiast trzech, czy ktoś z was ma w tym temacie jakieś doświadczenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia2005 30.08.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 cześćposzukuje na gwałt ekipy ( niedrogiej ale solidnej ) która wykona u mnie fundamenta. Nie wiem czy znalezienie takowej jest realne w tym roku( połowa października) ale spróbuje. Jak ktoś coś wie niech pisze. pzdr gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 30.08.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 No i projekt dotarł ! Wczoraj przyszła kurierem teczuszka z dokumentami - śmiać nam sie z mężem chciało ,ze taka kopertka warta jest 1555 zł a jeszcze trzeba będzie dorzucić, żeby wszystko miało takie ręce i nogi jakie chcemy . W sobotę idziemy do architekta , niech zaczyna ze zmianami - medialni dostawcy powinni mieć swoje warunki w przyszłym tygodniu , mapa dc projekt. też - czas ruszać ! Powiem Wam ,że nawet chodzi mi po głowie zrobienie fundamentów jeszcze w tym roku - jakby zima nie "nadejszła" to może się uda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorasz 30.08.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Czy ktoś z wymienionych powyżej forumowiczów nie ma "kibelka" na zbyciu? Sąsiadka z czwartej częsci owego skrzyżowania poszukuje Ja mam... ale nie wiem, czy przetrzyma kolejny transport. To juz chyba czwarta budowa Od ciebie do mnie to chyba będzie jakieś 300m (jak dobrze kojarzę), może przetrzyma Wyjślij mi proszę swój nr tel na priva. Skontaktuję się z tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 30.08.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 RATUNKU właśnie zadzoniłem do ekipuy od ociepleń bo mi mieli wzorniki podrzucić a pan mi mówi ze nie wejdą na ocieplenie bo ni emają czasu bo im sie terminy poprzestawiały a mieli wejś za 2 tygodnie oczywiście nie miałem umowy jeszcze bo firma z polecenia i takie tam nie moge nikogo znaleźsć pomocy dajcie kilka namiarów na rózne ekipy bardzo bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BorsukiCztery 30.08.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witam Od kilku dni stawiamy pierwsze kroki, które mają nas doprowadzić do własnego domku czyli realizuję marzenie wypuścić Borsuki na "trawkę" do ogrodu i mieć chwilę "świętego spokoju" lokalizacja: Rosanów Poszukuję architekta z Łodzi i okolic do opracowania projektu indywidualnego. Chcemy prosty domek z tym "czymś" W grę wchodzi "unowocześniona" wersja "stodoły" lub jak niektórzy mawiają - "ztuningowany" wiejski domek. Myślimy nietylko o projekcie "budowlanym", ale może - wykonawczym; w grę wchodzić może także architektura wnętrza. Może kogoś polecicie? Dodam, że szukamy projektu za "rozsądną" cenę (20% wartości inwestycji to dla nas przesada...) A może spotkaliście się z arch. R. Łosiakiem lub arch. P.Tropiszem? Jakieś opinie o współpracy? Będę bardzo wdzięczna za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.08.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Cześć Tak orientacyjno / teoretycznie - skąd bierzecie piasek do murowania ? Bo "mój" dostawca ma problem i juz nie wozi a wszędzie piach jest po 35 zyla za tonę Wziąłem na razie 12, bo muszę, przecież wszystko stoi, ale może macie lepsze dojścia ... ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 30.08.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Zawsze brałam ze Żwiromaxu 601 379 378, ale ostatni już dość dawno, nie wiem jakie mają teraz ceny. Spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.08.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Cześć Tak orientacyjno / teoretycznie - skąd bierzecie piasek do murowania ? Bo "mój" dostawca ma problem i juz nie wozi a wszędzie piach jest po 35 zyla za tonę Wziąłem na razie 12, bo muszę, przecież wszystko stoi, ale może macie lepsze dojścia ... ? pozdrawiam, majki Śląska Ceny 280-350 za 15 ton. Zależy czy dzwoni małż, czy ja Ja mam drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 30.08.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Śląska Ceny 280-350 za 15 ton. Zależy czy dzwoni małż, czy ja Ja mam drożej Pewnie brzmisz jak Urzad Skarbowy i od razu VAT doliczaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terka 30.08.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Hej Jesteśmy na etapie poszukiwania drewna na dach. Czy ktoś z was może mi polecić coś dobrego i niedrogiego. Obecnie chodzi nam po głowie przywiezienie drewna z gór - ale wtedy dojdzie jeszcze transport, około 1000 zł, a samochód będzie załadowany w połowie. Może ktoś z Was jest na podobnym etapie w budowie i będzie chętny aby dopełnić transport i podzielić się kosztami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 30.08.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Na Targach byli ludkowie z tartaku, co się mieści koło Inowłodza, ceny mieli ludzkie i mówili też całkiem do rzeczy, sprawdzić warto. Co do ociepleń to luknij w tablicę ogłoszeń, wrzuciłem tel. do firmy Gerdom co mi robią róże rzeczy, robili też docieplenie - no cóż, miałbym parę drobnych zastrzeżeń ale na bezrybiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sli 30.08.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Tak orientacyjno / teoretycznie - skąd bierzecie piasek do murowania ? Bo "mój" dostawca ma problem i juz nie wozi a wszędzie piach jest po 35 zyla za tonę miesiąc temu brałem do Nowosolnej piasek do murowania (płukany i przesiewany) ze Żwiromaxa: 20 ton za 400 zł jutro (też oni) mają mi przywieźć 25 ton piasku do zasypania fundamentów za 300 zł piasek podobno wożą z Łaznowskiej Woli, więc całkiem daleko tel. jakby co: (601) 379-378 - taka miła pani odbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sli 30.08.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Hej Jesteśmy na etapie poszukiwania drewna na dach. Też będę chciał niedługo zamawiać drewno. Tematem chcę się zająć w przyszłym tygodniu. W moim przypadku wyjdzie tego pewnie blisko 15 m3. Również będę wdzięczny za wszelkie namiary, a co do transportu - to jeśli ktoś ma fajnego dostawcę, to chętnie się dołączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sli 30.08.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 właśnie zadzoniłem do ekipuy od ociepleń... ...nie moge nikogo znaleźsć pomocy dajcie kilka namiarów na rózne ekipy brat mojego przyszłego sąsiada zajmuje się ociepleniami... jednak nie wiem jak jest obłożony pracą, jak jakościowo i na jakim terenie działa przypomnij mi się jutro telefonicznie (tel. przesyłam na priva) to spróbuję coś znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.08.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Cześć Kolejne pytanie Gdzie kupujecie / kupowaliście oczywiście tanio nadproża L19 ? Czyżby Maxbet ... ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 31.08.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 witajcie, pytałam już jakiś czas temu gdzie warto wybrać się Łodzi po kominiki - mamy zamiar udać się na poszukiwania w sobotę. Dzieki za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.08.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Cześć Kolejne pytanie Gdzie kupujecie / kupowaliście oczywiście tanio nadproża L19 ? Czyżby Maxbet ... ? pozdrawiam, majki maxbet właśnie dostałam od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.08.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Hej Jesteśmy na etapie poszukiwania drewna na dach. Też będę chciał niedługo zamawiać drewno. Tematem chcę się zająć w przyszłym tygodniu. W moim przypadku wyjdzie tego pewnie blisko 15 m3. Również będę wdzięczny za wszelkie namiary, a co do transportu - to jeśli ktoś ma fajnego dostawcę, to chętnie się dołączę. Dziś cieśle ocenili moje drewno jako dobre. Czyli w zasadzie mogę polecić ten tartak. Stwierdzili również, że jak na takie bale (20*20, 18*20) to wyszło niedrogo, bo takie grube generalnie są znacznie droższe. Nie wiem, nie znam się. Tartak jak się wyjeżdża z Ozorkowa na Parzeczew. jak ktoś chce telefon, to muszę wrócić do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts