EZS 31.08.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Pytanie:Czy położenie styropianu (bez tynku) po 20zł /m2 to drogo, tanio czy w sam raz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 31.08.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Cześć Kolejne pytanie Gdzie kupujecie / kupowaliście oczywiście tanio nadproża L19 ? Czyżby Maxbet ... ? pozdrawiam, majki jest jeszcze taka firma DOŻA w gałkówku ..nie wiem jak teraz ale kiedyś mieli niezłe ceny http://www.doza.stt.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 31.08.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Tak orientacyjno / teoretycznie - skąd bierzecie piasek do murowania ? Bo "mój" dostawca ma problem i juz nie wozi a wszędzie piach jest po 35 zyla za tonę miesiąc temu brałem do Nowosolnej piasek do murowania (płukany i przesiewany) ze Żwiromaxa: 20 ton za 400 zł jutro (też oni) mają mi przywieźć 25 ton piasku do zasypania fundamentów za 300 zł piasek podobno wożą z Łaznowskiej Woli, więc całkiem daleko tel. jakby co: (601) 379-378 - taka miła pani odbiera pani Ula ... nie dość ,że mila to jeszcze jakie ma bazyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sli 31.08.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Dziś cieśle ocenili moje drewno jako dobre. Czyli w zasadzie mogę polecić ten tartak. Stwierdzili również, że jak na takie bale (20*20, 18*20) to wyszło niedrogo, bo takie grube generalnie są znacznie droższe. Nie wiem, nie znam się. Tartak jak się wyjeżdża z Ozorkowa na Parzeczew. jak ktoś chce telefon, to muszę wrócić do domu ja poproszę telefon i jeśli mogłabyś sprawdzić - to napisz po ile dokładnie było to drewno za m3 (netto czy też brutto?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 31.08.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Hej Jesteśmy na etapie poszukiwania drewna na dach. Też będę chciał niedługo zamawiać drewno. Tematem chcę się zająć w przyszłym tygodniu. W moim przypadku wyjdzie tego pewnie blisko 15 m3. Również będę wdzięczny za wszelkie namiary, a co do transportu - to jeśli ktoś ma fajnego dostawcę, to chętnie się dołączę. kowlski Inowłódz albo Dziki Kraszew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 31.08.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Pytanie: Czy położenie styropianu (bez tynku) po 20zł /m2 to drogo, tanio czy w sam raz????? aaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... gdzie go trzeba położyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sli 31.08.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 pani Ula ... nie dość ,że mila to jeszcze jakie ma bazyle no ja rozmawiałem tylko telefonicznie... nawet nie wiem, gdzie ten Żwiromax jest... ale skoro taki miły głosik, to pewnie bazyle też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sli 31.08.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Też będę chciał niedługo zamawiać drewno... kowlski Inowłódz albo Dziki Kraszew podaj proszę telefony, na pewno masz wszystko w komórce... a ja teraz mocno zajęty innymi tematami kurna google będę musiał męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piomar31 31.08.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 może ktoś w łódzi korzystał z firmy budującej przyłącza gazowe i może ją polecić. A może ktoś wie jak przyspieszyć załatwienie sprawy w gazowni łódzkiej tj. wykonanie przyłącza od gazociągu do granicy działki.Ja pod koniec września będę miał wykonywane przyłącze wod-kan i jesli wykonawca się sprawdzi to podam namiary, a jeśli nie to też o nim napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sihaja 31.08.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Dajcie prosze namiar na fachowców od podbitki. Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 31.08.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Mmmad, co się stało, jeśli mogę spytać? W piatek ma ktos przyjechac z firmy na ogledziny. Nie chcialbym wczesniej robic reklamy badz antyreklamy. Przyjechali, sprawdzili, jest OK. W zasadzie moge polecic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 31.08.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Mmmad, co się stało, jeśli mogę spytać? W piatek ma ktos przyjechac z firmy na ogledziny. Nie chcialbym wczesniej robic reklamy badz antyreklamy. Przyjechali, sprawdzili, jest OK. W zasadzie moge polecic... Uf ....zaraz mi lżej na duszy bo też mam okienka z Abatexu termin realizacji - zgodnie z zamówieniem ....montaż również w porządku zaczęłam sie martwić o sprawy reklamacyjne chociaż oby nigdy do tego nie doszło - odpukać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sihaja 31.08.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Kochani, a ten polecany przez Was Pan Boguś od wylewek to robi je recznie czy maszynowo? Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 31.08.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 przede wszystkim robi je zajebiście a poza tym maszynowo - standardowa chałupka te 100-kilkadziesiąt metrów to kilka godzin roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 31.08.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 przede wszystkim robi je zajebiście a poza tym maszynowo - standardowa chałupka te 100-kilkadziesiąt metrów to kilka godzin roboty. nooooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.08.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 jezeli chodzi o deski do szalunkówto w czasie budowy jest wiele kosztów takich które trzeba ponieść a nic z tego potem nie zostaje takim kosztem sa deski jak zbijaja szlunek to tną najpiekniejsze deski, jak rozbrajaja wieniec to tez sie nie patyczkują i zostaje kupa drzag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.09.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 tartak Firma PHU Sławomir Nowak, Ozorków, ul Nowy Rynek 9/24 Nie mam telefonu. Byłam osobiście. Na rachunku też nie ma Cena m3 z vat była 740 ale ona zależy od grubości długości ird. Tak wyszło średnio. Ale... generalnie średnia cena wyszła poniżej 700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.09.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Pytanie: Czy położenie styropianu (bez tynku) po 20zł /m2 to drogo, tanio czy w sam raz????? aaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... gdzie go trzeba położyć NA elewacji, na elewacji..... Generalnie chodzi o ocieplenie z zewnątrz. NAwiasem mówiąc fachowcy trują, że nikt nie daje 15 cm??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MirkaM2 01.09.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Pytanie: Czy położenie styropianu (bez tynku) po 20zł /m2 to drogo, tanio czy w sam raz????? aaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... gdzie go trzeba położyć NA elewacji, na elewacji..... Generalnie chodzi o ocieplenie z zewnątrz. NAwiasem mówiąc fachowcy trują, że nikt nie daje 15 cm??? fahofcy zawsze trują , najchętniej budowaliby stodoły ocieplenie z zewnątrz lepiej umawiać od razu z tynkowaniem, wtedy dbają o to żeby było równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 01.09.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Dotarłem do etapu wyboru okien. Borysko, mmad, kropkq i inni w bardziej zaawansowanym stadium, napiszcie pls na co zwracaliście szczególną uwagę przy wyborze okien (naturalnie oprócz takiego oczywistego parametru jak cena ) Dlaczego akurat Abatex? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts