mruva 14.10.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Jak w temacie - chciałbym się dowiedzieć czy kwota 300 zł jaką zapłaciłem za wycięcie dzikiego zboża, chwastów, itp (około 1m wys) + zaoranie ziemi - powierzchnia 3000 m. Witam; Mógłbyś podać namiar na tych porządkowych. Z góry dziękuję i Pozdrawiam. Jaskul - dzięki za pokazanie domku i różne cenne namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 15.10.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 My też braliśmy szambo z Jedlińska, ale firma Eko-Trans. Tam w ogóle jest jakieś szambiarskie zagłębie W Łodzi szamba betonowe ma Hi-Bet w Rzgowie, największe chyba 7 m3. No i nie najtańsze... W Łodzi szamba ma jeszcze Junikost cena za 10 m3 to 3200 transport dla mnie miałbyć gratis. Ale ja i tak mam szambo z zagłebia koło Radomia , mam dwa zbiorniki 5m3 przelewowe z zbrojonymi płytami najazdowymi (można wjechać samochodem ) bo standarty wytrzymują tylko 40-50 cm ziemi i nie powinno się na nie wjeżdzać samochodami . W sumie wyniosło mnie to razem z transportem 3100 (z czego 300 zł to dodatkowe te dwie płyty wzmocnione bo ja mam szambo obok garazu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.10.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 jacekot - jak masz namiary, to się podziel pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trofik 15.10.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Możecie podpowiedzieć gdzie kupować eko-groszek? Najlepiej w okolicy Górnej, ale jak dobry groszek to mogę podjechać gdzieś dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 15.10.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 jacekot - jak masz namiary, to się podziel pozdrawiam, majki Muszę poszukać telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 15.10.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 normalnie załamka , szukam sprzetu do kuchni , płyta elektryczna, piekarnik,lodówka , okap, zmywarka i takie tam . Myślałem ze jak się pojawię to ponegocjuje ceny , mam wybrane i sprecyzowane modele i teraz najlepsze . Bylem w kilku sklepach dużych i renomowanyc oraz kilku mniejszych i wszyscy maja mnie gdzieś .!!!. Tego nie rozumie , przychodzi klient , wie co chce , chce zapłacić , trzeba zamówić i zainkasować i po kłopocie . Nie , w cale nie takie proste . No cóż jednak wypada na sklepy internetowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyniu 15.10.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 normalnie załamka , szukam sprzetu do kuchni , płyta elektryczna, piekarnik,lodówka , okap, zmywarka i takie tam . Myślałem ze jak się pojawię to ponegocjuje ceny , mam wybrane i sprecyzowane modele i teraz najlepsze . Bylem w kilku sklepach dużych i renomowanyc oraz kilku mniejszych i wszyscy maja mnie gdzieś .!!!. Tego nie rozumie , przychodzi klient , wie co chce , chce zapłacić , trzeba zamówić i zainkasować i po kłopocie . Nie , w cale nie takie proste . No cóż jednak wypada na sklepy internetowe. Polecam zakupy w internetowym Euro - ceny na towary niższe niż w stacjonarnym sklepie i dodatkowo można odeberać za free w sklepie lub wziać dowóz za 39 zł. Jeśli chodzi o szambo to mam eko-trans. Na ten moment mogę z czystym sumieniem polecić - dowóz, montaż i samo szambo całkiem ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.10.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 normalnie załamka , szukam sprzetu do kuchni , płyta elektryczna, piekarnik,lodówka , okap, zmywarka i takie tam . Myślałem ze jak się pojawię to ponegocjuje ceny , mam wybrane i sprecyzowane modele i teraz najlepsze . Bylem w kilku sklepach dużych i renomowanyc oraz kilku mniejszych i wszyscy maja mnie gdzieś .!!!. Tego nie rozumie , przychodzi klient , wie co chce , chce zapłacić , trzeba zamówić i zainkasować i po kłopocie . Nie , w cale nie takie proste . No cóż jednak wypada na sklepy internetowe. przejedź się do Ujazdu zaoszczędzisz jakiegoś tysiaka albodwa i może jakieś piffffko postawisz daleko nie jest a ostatnio na lodówce zaoszczędzone 4 stówki skłaniają do polecania firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 15.10.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Gdzie do Ujazdu? Bo niedługo sam bd w tym temacie, ale osobiście rozważałem ceneo.pl A tak zupełnie nie a propos to poszukuję magików co mi płot postawią, "moja" ekipa się zdesynchronizowała i chyba już nie mogę na nich liczyć. Chodzi o zwykłą siatkę na podmurówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 15.10.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Długi, Ujazd (przy wyjezdzie na Tomaszów) wypada bardzo blado w porównaniu do sklepów internetowych. Ostatetecznie kupilismy tam tylko plyte gazowa (kilkadziesiat zlotych drozej niz przez internet), bo u nich byla od reki.Proby negocjacji byly cenowo smieszne, a ceny porownywalne z MediaMarkt (w MM tez kupowalismy). Aha, chcielismy ta plyte gazowa sami odebrac (i urwac pare zlotych), ale sie nie zgodzili i woleli sami do nas przywiezc na miejsce...Na plus moge napisac to, ze mialem fakture odebrac u nich i zapomnialem o tym. Przyslali sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 16.10.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Niedawno kupiliśmy z mężem dom w stanie surowym (przykryty ale bez okien) w Kudrowicach pod Pabianicami. Właśnie zaczynamy budować.Chciałabym się przyłączyć do GRUPY ŁÓDZKIEJ i od razu mam pytanka: Polecicie kogoś sprawdzonego od:-okien PCV/drewnianych - jeszcze nie wybraliśmy. Dostaliśmy obiecującą wycenę drewnianych od firmy ABATEX z Łodzi - ktoś ich zna? Może polecić? -tynków wewnętrznych - chcielibyśmy gipsowe agregatem, mamy cenę 25 zł za metr. Dobra cena?? Dziękuję!KArolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MirkaM2 16.10.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Polecicie kogoś sprawdzonego od: -okien PCV/drewnianych - jeszcze nie wybraliśmy. Dostaliśmy obiecującą wycenę drewnianych od firmy ABATEX z Łodzi - ktoś ich zna? Może polecić? -tynków wewnętrznych - chcielibyśmy gipsowe agregatem, mamy cenę 25 zł za metr. Dobra cena?? mamy okna i drzwi PCV z Abatexu, wygląda to nieźle ale my tam jeszcze nie mieszkamy więc trudno mi coś powiedzieć o ich użytkowaniu , cena na tynki dobra - możesz podać namiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 16.10.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Namiary na tynkarzy podam jak sama ustalę z nimi termin, ok? - do przyszłego tygodnia powinno się udać. A wiesz coś może o drewnianych z Abatexu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.10.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Namiary na tynkarzy podam jak sama ustalę z nimi termin, ok? - do przyszłego tygodnia powinno się udać. A wiesz coś może o drewnianych z Abatexu?? O drewnianych z Abatexu nic nie wiem bo producentem to raczej nie są ale nie tak dawno robiłem rekonesans po zakładach i wdo ostatecznej rozgrywki stnął Budrex i nasz forumowy Stary . Wygrał Stary o...... o ile nie powiem bo nie będzie mógł spać ale okna mam pięknneeeeeeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.10.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Ekipa do ocieplenia potrzena na gwałt.Mam się za miesiąc przeprowadzić a domek nieocieplony...Nawet partaczy wezmę, przypilnuję... Acha, i jeszcze kogoś do położenia wełny PLIIZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.10.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Ekipa do ocieplenia potrzena na gwałt. Mam się za miesiąc przeprowadzić a domek nieocieplony... Nawet partaczy wezmę, przypilnuję... Acha, i jeszcze kogoś do położenia wełny PLIIZZZ A musi być z tym ocieplaniem ?????? bo bym się pisał .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.10.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Bez ocieplenia ... odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 17.10.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Ekipa do ocieplenia potrzena na gwałt. Mam się za miesiąc przeprowadzić a domek nieocieplony... Nawet partaczy wezmę, przypilnuję... Acha, i jeszcze kogoś do położenia wełny PLIIZZZ Moja ekipa na gwałt się nie nadaje . A tak serio to jak rozmawiałem z moim maistrem od ociepleń to powiedział ze po mnie jeszcze musi dwa domy zrobić przed zimą . A dotego mają przeze mnie jeszcze opóźnienie bo na tynk czekam. I do tego mam ciągle dylemat czy będą na tyle korzystne warunki aby go położyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 17.10.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Polecicie kogoś sprawdzonego od: -okien PCV/drewnianych - jeszcze nie wybraliśmy. Dostaliśmy obiecującą wycenę drewnianych od firmy ABATEX z Łodzi - ktoś ich zna? Może polecić? -Dziękuję! KArolina Mam z Abatex-u .......jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 17.10.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 normalnie załamka , szukam sprzetu do kuchni , płyta elektryczna, piekarnik,lodówka , okap, zmywarka i takie tam . Myślałem ze jak się pojawię to ponegocjuje ceny , mam wybrane i sprecyzowane modele i teraz najlepsze . Bylem w kilku sklepach dużych i renomowanyc oraz kilku mniejszych i wszyscy maja mnie gdzieś .!!!. Tego nie rozumie , przychodzi klient , wie co chce , chce zapłacić , trzeba zamówić i zainkasować i po kłopocie . Nie , w cale nie takie proste . No cóż jednak wypada na sklepy internetowe. Jacek zapraszam na priv. Może będę mogła pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts