11małgosia 17.10.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Wciąż Pinie poszukuję glazurnika. Może to by np. dłubek, co to będzie robił długo, byle dobrze. Ma ktoś może kontakt do dobrego fachowca?[/code] Do długiego: czy twoja ofeta odnośnie dobrej ceny na opoczno jestwciąż aktualna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 17.10.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam wszystkich cieplutko ! ! ! Wróciłam dzisiaj do mieszkania umyć się w ACE Na budowie mam łaźnię na dworze ale teraz trochę za zimno. Jaka to przyjemność normalna łazienka . Budowa teraz jest na etapie drugiego stropu dzisiaj zalanego. Teraz kawałek ścianki i dach, i zamykam budowę na ten rok, ale to jeszcze z miesiąc czasu. Teraz włosy mi stają dęba jak myślę co chłopy robią na działce bez kota ( ten kot to ja ). Opijają strop by nie pękał. Najwyższy czas by wszystko opisać w dzienniku tylko muszę go założyć a czasu brak Pozdrawiam wszystkich serdecznie. ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 17.10.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Wciąż Pinie poszukuję glazurnika. Może to by np. dłubek, co to będzie robił długo, byle dobrze. Ma ktoś może kontakt do dobrego fachowca?[/code] Do długiego: czy twoja ofeta odnośnie dobrej ceny na opoczno jestwciąż aktualna? Ja nie handluję Opocznem ja z tamtąd pochodzę ale jeśli potrzebujesz to mam sporo przyjaciół którzy zostali w Opocznie i siedzą w tym biznesie ..zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.10.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam wszystkich cieplutko ! ! ! Wróciłam dzisiaj do mieszkania umyć się w ACE Na budowie mam łaźnię na dworze ale teraz trochę za zimno. Jaka to przyjemność normalna łazienka . Budowa teraz jest na etapie drugiego stropu dzisiaj zalanego. Teraz kawałek ścianki i dach, i zamykam budowę na ten rok, ale to jeszcze z miesiąc czasu. Teraz włosy mi stają dęba jak myślę co chłopy robią na działce bez kota ( ten kot to ja ). Opijają strop by nie pękał. Najwyższy czas by wszystko opisać w dzienniku tylko muszę go założyć a czasu brak Pozdrawiam wszystkich serdecznie. ! ! ! Witaj z wygnania. Ile ty tam siedziałaś? Bo całe wakacje cię tu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 18.10.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witam wszystkich cieplutko ! ! ! Pozdrawiam wszystkich serdecznie. ! ! ! Również witamy i pozdrawiamy Zakładaj szybciutko dziennik i pochwal się czego dokonałaś przez ten czas kiedy nie pojawiałaś się na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 18.10.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Potrzebuję pilnie namiary na wykonawcę instalacji gazowej, wewnętrznej i doziemnej, tak mi się kołacze, że ktoś ostatnio robił w dobrej cenie, KTO? przyznać się proszę http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif Cześć Dorota http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 18.10.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Na wygnaniu byłam 4 miesiące. To jeszcze nie koniec mojego wygnania. Muszę ludzi pilnować do czasu zamknięcia prac. Wg. kier budowa jest extra - czytaj to nie dom a bunkier Na dziennik musicie trochę poczekać. Nocki spędzam w łodzi a dnie w aleksandrowie. Trzymajcie się ! ! ! Jadę na plac zobaczyć co te mądrale znowu odwinęli Pa Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 18.10.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Potrzebuję pilnie namiary na wykonawcę instalacji gazowej, wewnętrznej i doziemnej, tak mi się kołacze, że ktoś ostatnio robił w dobrej cenie, KTO? przyznać się proszę http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif Cześć Dorota http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif ja - Pan Henryk Wiśniewski 503 043 517 - miły , zna ludzi w gazowni , niedrogi przynajmniej w stosunku do mnie , nie byl moim znajomym , znalazełem go przez gazownie . Strasznie roztrzepany i rozwleczony w czasie . ALe wszystko załatwił i zrobił . Ale trzeba go pilnować . Można się na mnie powołać Jacek z Antoniewa (brzmi prawie jak Zbyszko z Bogdńca ,ale prawie robi duża różńice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 18.10.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Potrzebuję pilnie namiary na wykonawcę instalacji gazowej, wewnętrznej i doziemnej, tak mi się kołacze, że ktoś ostatnio robił w dobrej cenie, KTO? przyznać się proszę http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif Cześć Dorota http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif ja - Pan Henryk Wiśniewski 503 043 517 - miły , zna ludzi w gazowni , niedrogi przynajmniej w stosunku do mnie , nie byl moim znajomym , znalazełem go przez gazownie . Strasznie roztrzepany i rozwleczony w czasie . ALe wszystko załatwił i zrobił . Ale trzeba go pilnować . Można się na mnie powołać Jacek z Antoniewa (brzmi prawie jak Zbyszko z Bogdńca ,ale prawie robi duża różńice Wielkie dzięki http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif ile tej instalacji robiłeś i ile kosztowało? potrzebuję 23 m rury w działce od domu do ogrodzenia i 5 m w domu do pieca c.o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 18.10.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witam wszystkich; Muszę się pochwalić, że właśnie dzisiaj po dwu i pół miesięcznym oczekiwaniu dowiedzieliśmy się iż w poniedziałek otrzymamy pozytywne warunki przyłączenia prądu tzn. na czas budowy postawią nam słup zasilający naszą działkę i przyszłego sąsiada a w późniejszym terminie wybudują docelową sieć. Także został nam jeszcze architekt, pozwolenie, bank i może na wiosnę uda się ruszyć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MirkaM2 19.10.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 czy ktoś słyszał jakieś opinie na temat firmy Tynk ze Rzgowskiej ? Mam zamiar skorzystać z ich usług. pzdr Mirka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.10.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 czy ktoś słyszał jakieś opinie na temat firmy Tynk ze Rzgowskiej ? Mam zamiar skorzystać z ich usług. pzdr Mirka firma niezła ale maja kilka ekip a jak to w zyciu bywa ekipa ekipie nierówna ........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MirkaM2 19.10.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 czy ktoś słyszał jakieś opinie na temat firmy Tynk ze Rzgowskiej ? Mam zamiar skorzystać z ich usług. pzdr Mirka firma niezła ale maja kilka ekip a jak to w zyciu bywa ekipa ekipie nierówna ........................ no tak, czyli kolejna loteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.10.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 czy ktoś słyszał jakieś opinie na temat firmy Tynk ze Rzgowskiej ? Mam zamiar skorzystać z ich usług. pzdr Mirka firma niezła ale maja kilka ekip a jak to w zyciu bywa ekipa ekipie nierówna ........................ no tak, czyli kolejna loteria nie dramatyzuj zapytaj kto ma u ciebie robić i gdzie ostatnio kładli tynki przejedź sie po 3-4 budowach i będziesz miała jasność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MirkaM2 19.10.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 czy ktoś słyszał jakieś opinie na temat firmy Tynk ze Rzgowskiej ? Mam zamiar skorzystać z ich usług. pzdr Mirka firma niezła ale maja kilka ekip a jak to w zyciu bywa ekipa ekipie nierówna ........................ no tak, czyli kolejna loteria nie dramatyzuj zapytaj kto ma u ciebie robić i gdzie ostatnio kładli tynki przejedź sie po 3-4 budowach i będziesz miała jasność masz rację, mam na nich ochotę bo obiecali, że w 5 dni otynkują te moje circa 600 m kw. podobno tam jacyś górale pracują od rana do nocy. Facet z innej firmy ocenił, ze będzie to robił 3 tygodnie (cena ta sama). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moni1719501434 19.10.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Mam pytanie czy ktoś próbował uzyskać dofinansowanie z gminy Nowosolna do budowy wodociągu. Jak poinformował mnie Pan Dyrektor Juściński z ZGK w Nowosolnej nie ma szans na takie dofinansowanie bo gmina nie ma pieniędzy. Z drugiej strony nie poinformował mnie że w uchwale gminy dotyczącej regulaminu zaopatrzenia w wodę jest jak byk napisane że jeśli część inwestycji ma finansować przyszły odbiorca to Pan Dyrektor powinien przed wydaniem mi warunków technicznych zawrzeć ze mną umowę dotyczącą zasad odpłatnego przejęcia przez gminę wybudowanego przez mnie wodociągu. Zamierzam pójść na wojnę ze ZGK dlatego potrzebne mi są doświadczenia innych budujących. Wdzięczna będę za wszelkie informacje. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 19.10.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 A ja se zamówiłem drewienko do kominka i jutro bd puszczał dymy To tak zupełnie nie a propos któregokolwiek z powyższych wpisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MirkaM2 20.10.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 A ja se zamówiłem drewienko do kominka i jutro bd puszczał dymy w imieniu strażaków dziękuję za uprzedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.10.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 A ja se zamówiłem drewienko do kominka i jutro bd puszczał dymy Czekamy na pierwsze informacje z komina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 20.10.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 A ja se zamówiłem drewienko do kominka i jutro bd puszczał dymy To tak zupełnie nie a propos któregokolwiek z powyższych wpisów Ja dziś se pożyczyłam "kozę" i też będę puszczała dym z komina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts