sli 03.12.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 ale bałagan panuje na GRUPA ŁÓDZKA - POLECANE USŁUGI I PRODUKTY, proponuję żeby ktoś zaczął ja moderować... dlatego popieram pomysł z edytowaniem wątku przez majkiego lub ten z jednym postem na osobę edytowanym przez autora. może napisalibyśmy w więcej osób, prośbę o zgodę dla Ciebie na edytowanie albo limit postów? popieram, napiszę również swoje podanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 03.12.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Canna - pisałem do Edzi i do Redakcji... Redakcja mnie odesłała do Edzi, Edzia do Redakcji Redakcja twierdzi, że tylko moderatorzy mogą edytować całe wątki. Ja w sumie mogę zostać modem, ale boję się, że wprowadziłbym za duży "zamordyzm" na forum Napisze jeszcze raz do Edzi, może coś się wymyśli pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 03.12.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Napisałem do Edzi - czekam na info. Poprosiłem ją by raz na jakiś czas po prostu oczyściła tablicę Pamiętajmy, że sami też musimy pilnować tego wątku. Tu apel /kolejny / do "nowych" na forum : Jak coś chcecie spytać, czy się dowiedzieć to nie w wątku z ogłoszeniami, a tu na naszej grupie. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 03.12.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Jak coś chcecie spytać, czy się dowiedzieć to nie w wątku z ogłoszeniami, a tu na naszej grupie. marzyciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 03.12.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Canna - jak nie marzysz, to nie wiesz że żyjesz Odpowiedź od Edzi : " Jasne że możesz do mnie mieć taką prośbę a ja w miarę możliwości będę przenosić i czyścić " także miejmy nadzieję, że będzie lepiej pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 03.12.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Canna - jak nie marzysz, to nie wiesz że żyjesz Odpowiedź od Edzi : " Jasne że możesz do mnie mieć taką prośbę a ja w miarę możliwości będę przenosić i czyścić " także miejmy nadzieję, że będzie lepiej pozdrawiam, majki Sądzę, że my wszyscy tutaj jesteśmy marzycielami http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif i właśnie realizujemy pewną część swoich marzeń http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif co do bałaganu na tablicy pozostaje nam Edzia i nadzieja http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.12.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 A ja się dziwiłam, dlaczego mam taką czkawkę a to w mojej ulubionej Grupie Łódzkiej się mnie obgaduje . Już się poprawiam i porządkuję Wasze ogłoszenia. pozdrawiam serdecznie Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.12.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Witamy poszukujemy dobrej, rzetelnej i w rozsądnej cenie ekipy budowlanej. Niestety osoby podane juz w tym wątku są zajęte w przyszłym roku. Prosimy o pomoc Dziekujemy i pozdrawiamy http://forum.muratordom.pl/uzytkownik51445.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MirkaM2 03.12.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Przydałby się też ktoś od studni głębinowej..... Liczę na Waszą pomoc mieliśmy porządną ekipę z Łasku tel. 604054894 Bełchatów to chyba dla nich blizej niz do nas do Brzezin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 04.12.2007 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Już się poprawiam i porządkuję Wasze ogłoszenia mnie się wydawało że tamta grupa to będzie coś w rodzaju tablicy ogłoszeń, ktoś coś ma to wstawia swoje ogłoszenie a jak jest już nieaktualne to edytuje swojego posta, a tymczasem Canna ma tam kilkanaście postów, długi też itp itd ja proponuje przenieść wszystkie posty więcej niż jeden na grupę łódzka niech wszyscy biorą przykład z majkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 04.12.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 mnie się wydawało że tamta grupa to będzie coś w rodzaju tablicy ogłoszeń, ktoś coś ma to wstawia swoje ogłoszenie a jak jest już nieaktualne to edytuje swojego posta, a tymczasem Canna ma tam kilkanaście postów, długi też itp itd ja proponuje przenieść wszystkie posty więcej niż jeden na grupę łódzka niech wszyscy biorą przykład z majkiego moich jest 8 i długiego 8 - kilkanaście to byłoby po dodaniu postów długiego i moich Jeżeli większość użytkowników zgodzi się na opcję jeden post na osobę - edytowany przez użytkownika na bieżąco, nie mam nic przeciwko temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 04.12.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Edziu - dziękujemy za pomoc, żeby nie było, że grupa łódzka tylko plotkuje, prosimy poczęstuj się: http://www.gify.amor.pl/napoje/napoje8.gif i prosimy o jeszcze http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 04.12.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Pytanie budowlane: KTO MONTOWAŁ WAM DRZWI WEWNĘTRZNE I ZA ILE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.12.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Edziu - dziękujemy za pomoc, żeby nie było, że grupa łódzka tylko plotkuje, prosimy poczęstuj się: http://www.gify.amor.pl/napoje/napoje8.gif i prosimy o jeszcze http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif Dzięki Canna - lubię Pieguski i co najważniejsze mogę je jeść Jak uzgodnicie już jakieś stanowisko w sprawie ogłoszeń proszę wyślijcie do mnie info. na priv. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.12.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Idea jednego postu na tablicy ogloszen sluszna. Zrobilem sobie juz weryfikacje Oczywiscie, wypadlem pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.12.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Szukam namiary na solidnego fachowca do zabudowy kuchni. Znam solidnego i ma fajne pomysły, ale telefon mam w domu. jak nadal chcesz, to jutro wyślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.12.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Cześć Jak najbardziej jestem za ideą "jednego postu" i edytowania go jak coś się chce dodać/ogłosić. To jak pisać do Edzi, że tak chceMY ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.12.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Cześć Jak najbardziej jestem za ideą "jednego postu" i edytowania go jak coś się chce dodać/ogłosić. To jak pisać do Edzi, że tak chceMY ? pozdrawiam, majki Majki, jeszcze prośba w związku z tym aby wielopostowcy określili który post zostawiamy a które są do usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.12.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Oczywiście Może czas do końca tygodnia na posprzątanie i np. "sklejenie" swoich postów w jeden, a jak nie, to fru tutaj te posty ? No to "wielopostowcy" się określcie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.12.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Oczywiście Może czas do końca tygodnia na posprzątanie i np. "sklejenie" swoich postów w jeden, a jak nie, to fru tutaj te posty ? No to "wielopostowcy" się określcie pozdrawiam, majki Ok. Majki. W poniedziałek usuwam wszystkie posty z których zostanie usunięta treść pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts