Robin_lodz 10.12.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Ma ktoś z Was namiary na ekipę robioącą przyłącza gazowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megasmok 10.12.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 PILNIE potrzebuję drzwi wejściowe tymczasowe. może ktoś ma na zbyciu za przyzwoite koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r21 11.12.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 juz nie aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akte 13.12.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Czy ktoś zna firmę wykonyjącą schody zewnętrzne w konstrukcji stalowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.12.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Czy ktoś zna firmę wykonyjącą schody zewnętrzne w konstrukcji stalowej ? Mnie robił sąsiad schody WEWNĘTRZNE w konstrukcji stalowej. Sąsiad spawacz. Fajne wyszły, ale trzeba mu dać dokładne wytyczne - projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akte 13.12.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Możesz pochwalić sie zdjęciami tych schodów? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 13.12.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Czy ktos z was ma namiar na jakiegoś stolarza, któremu się chce? Chodzi mi o dokładne przycięcie blatu po skosie. Najlepiej gdyby taki stolarz był gdzieś z okolic Nowosolnej. No, może dużo wymagań, ale a nuż taki się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 14.12.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Jest stolarz w Nowosolnej (na Brzezinskiej, za skrzyzowaniem), ale nie wiem, czy mu sie chce i co potrafi. Numer wysylam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 14.12.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Mmmad dzięki. Tomek podjechał do niego. O dziwo! facetowi nawet sie chce i do tego jeszcze wie o czym mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sli 14.12.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Anisia, a jak tam się ma płyta gazowo-elektryczna Gorenje, mąż nie narzeka na pipsztaczniki przy czyszczeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 15.12.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Wiesz, tak łatwo się ją czyści, że sama przecieram codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 17.12.2007 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Gdzie w Łodzi dostanę w przyzwoicie niskiej cenie farby Beckersa lub dyrupa ? pytanko do tych którzy malowali tymi farbami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idiuna 17.12.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Prosze o namian na skład budowalny z ceramiką budowlaną .Intresuje mnie MAX 29.Chciala bym ruszyć na wiosnę , ale obawiam się podwyżki cen i planuje większe zakupy cegły zrobic juz teraz . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 17.12.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 na łódzkiej tablicy ogłoszeń byłaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 17.12.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Gdzie w Łodzi dostanę w przyzwoicie niskiej cenie farby Beckersa lub dyrupa ? pytanko do tych którzy malowali tymi farbami pozdrawiam Ja kupowałam w Beckers Studio Chris przy Pabianickiej 196, tel 042 6830499. Trudno powiedzieć, czy cena atrakcyjna (dostałam 10% rabatu), ale po złych doświadczeniach z Beckersem marketowym postanowiłam więcej nie ryzykować. Acha, wizyta plastyczki/dekoratorki i doradztwo gratis Nam kolory dobrała super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 17.12.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Gdzie w Łodzi dostanę w przyzwoicie niskiej cenie farby Beckersa lub dyrupa ? pytanko do tych którzy malowali tymi farbami pozdrawiam Ja kupowałam w Beckers Studio Chris przy Pabianickiej 196, tel 042 6830499. Trudno powiedzieć, czy cena atrakcyjna (dostałam 10% rabatu), ale po złych doświadczeniach z Beckersem marketowym postanowiłam więcej nie ryzykować. Acha, wizyta plastyczki/dekoratorki i doradztwo gratis Nam kolory dobrała super! mogę tylko potwierdzić - fajny sklep i wizyta pani w sprawie doboru kolorów jest bardzo użyteczna. A tak poza tym to nie ma tanich farb Beckersa - to co produkują w Dębicy i sprzedają pod nazwą Beckers jest fatalne. A niestety Beckers z importu jest dość drogi i ciężko jest znaleźć malarzy którzy potafią tym malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia 17.12.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Witam Szukam osób, które użytkują i są zadowolone ze swoich oczyszczalni bezdrenażowych...jutro mąż wybiera się do Wobet-Hydretu, ale może ktoś ma innej firmy i jest usatysfakcjonowany ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 18.12.2007 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Gdzie w Łodzi dostanę w przyzwoicie niskiej cenie farby Beckersa lub dyrupa ? pytanko do tych którzy malowali tymi farbami pozdrawiam Ja kupowałam w Beckers Studio Chris przy Pabianickiej 196, tel 042 6830499. Trudno powiedzieć, czy cena atrakcyjna (dostałam 10% rabatu), ale po złych doświadczeniach z Beckersem marketowym postanowiłam więcej nie ryzykować. Acha, wizyta plastyczki/dekoratorki i doradztwo gratis Nam kolory dobrała super! mogę tylko potwierdzić - fajny sklep i wizyta pani w sprawie doboru kolorów jest bardzo użyteczna. A tak poza tym to nie ma tanich farb Beckersa - to co produkują w Dębicy i sprzedają pod nazwą Beckers jest fatalne. A niestety Beckers z importu jest dość drogi i ciężko jest znaleźć malarzy którzy potafią tym malować. Dzięki wielkie za pomoc , już jestem po wyborze przy pomocy Pani Magdy wszystkich kolorków i pytanko do 2mm dlaczego niby malarze nie potrafią malowac tymi szwedzkimi oryg.farbami ? na co zwrócić uwagę ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.12.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Weszłam na forum "nasz klasa" i wiecie co? Wychodzi mi, że wolę muratora O czym można rozmawiać z ludźmi, których się nie widziało od nastu lat. Po grzecznościowych "co się u ciebie dzieje" tematów brak. A tutaj - mamy tak pasjonujące problemy jak rodzaj cegły czy farby.. A propos, czym się ta przyzwoita farba różni od nieprzyzwoitej? Przecie i to i to maluje. Czy chociaż mniej jej wychodzi albo kolory ma jakieś specjalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 18.12.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Weszłam na forum "nasz klasa" i wiecie co? Wychodzi mi, że wolę muratora O czym można rozmawiać z ludźmi, których się nie widziało od nastu lat. Po grzecznościowych "co się u ciebie dzieje" tematów brak. A tutaj - mamy tak pasjonujące problemy jak rodzaj cegły czy farby.. A propos, czym się ta przyzwoita farba różni od nieprzyzwoitej? Przecie i to i to maluje. Czy chociaż mniej jej wychodzi albo kolory ma jakieś specjalne? Beckers z Dębicy gorzej kryje, maże się i jest nie do końca zmywalny. Przynajmniej mój tak miał Ma chyba 12 czy 15 gotowych kolorów. Ten importowany jest lepszy jakościowo i kolorów ma zdecydowanie więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts