majki 24.01.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Karek - jest na "tablicy" kontat nie tylko bodajże ode mnie do człowieka od kanalizacji. U mnie robił tą pod chudziakiem, jestem zadowolony. Reszty nie przerabiałem, to nie mam doświadczeń pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 24.01.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Mam pytanie do Łodziaków - kto zainstalował u siebie rekuperator, jest z niego zadowolony i może polecić firmę, która to zrobiła? Mam wrażenie, ze firmy instalujące CO nie garną się do nowych rozwiązań... Ja również przyłączam się do pytania "Borysko". Czy ktoś z WAS może polecić firmę instalującą reku oraz dobre rekuperatory których cena nie zrujnuje normalnych ludzi? Szukam też ekipy do stanu surowego - proszę o rekomendacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 25.01.2008 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 A ile płaciłeś? Na jak długo masz gwarancję - nie upłynie zanim zaczniesz używać? tak jak wyżej pisałem, a gwarancja 30 lat na zbiornik i 10 lat na drenaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 25.01.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 A ile płaciłeś? Na jak długo masz gwarancję - nie upłynie zanim zaczniesz używać? tak jak wyżej pisałem, a gwarancja 30 lat na zbiornik i 10 lat na drenaż Kurcze fajna sprawa, gwarancja tez dobra, tyle ze sporo chcą za to jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 25.01.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 A ja mam pytanie do tych których domki już stoją - czy robiliście sobie instalację odgromową ? ile to kosztuje ? ponoć większość właścicieli domków nie robi takich instalacji - ja bym chciała, bo .... bo bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.01.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 A ja mam pytanie do tych których domki już stoją - czy robiliście sobie instalację odgromową ? ile to kosztuje ? ponoć większość właścicieli domków nie robi takich instalacji - ja bym chciała, bo .... bo bym chciała nie mam statystycznie na moim obszarze pioruny biją rzadko sprawdził mój wuj. kosztuje podobno dużo, trzeba zrobić jakąś opaskę wokół domu w odpowiedniej odległości i głębokości, potem dać druty na dach . Więc raczej się to robi po skończeniu dachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 25.01.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 witam serdecznie, z ciekawością przyglądam się waszym postom i mam ogromną nadzieję dołączyć niebawem do grona łódzkich budowlańców. Jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami leśnej działki w sokolnikach, i po kilku latach od jej kupna podjęliśmy wyzwanie i będziemy budawać nasz domek (planowany początek robót - wiosna 2008). Bardzo się nam podoba projekit Jaskółka - WM11 z kolekcji muratora - prosta bryła, funkcjonalny rozkład pomieszczeń, bardzo pasuje na leśną działkę, i nie ukrywam że z uwagi na prostotę nie jest tak bardzo drogi w budowie. Czy ktoś w okolicy łodzi buduje taki domek? Baaaardzo proszę o informację! Pozdrawiam i życzę samych sukcesów! Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MirkaM2 25.01.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 A ja mam pytanie do tych których domki już stoją - czy robiliście sobie instalację odgromową ? ile to kosztuje ? ponoć większość właścicieli domków nie robi takich instalacji - ja bym chciała, bo .... bo bym chciała my nie zrobiliśmy bo kosztuje dużo, w okolicy jest linia wysokiego napięcia - tam wali gdy jest burza poza tym w pobliżu są wyższe i wyżej położone domy. no i jeszcze jest tak, że gdy wśród domów bez instalacji odgromowej jest domek z takową i w dodatku z aktywną (taki rodzaj) to będzie walić właśnie w ten dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.01.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Aggi888 zmniejsz atavar, proszę. Rozwalasz stronę.. zakreconaelfa - witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 25.01.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Kolejne moje pytanie - czy ktoś z Was zafundował sobie POMPĘ CIEPŁA ??? Jeśli tak, to czy używacie/testowaliście, z jakiej firmy, ile kosztowała całość? Dzięki za informacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 25.01.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jelonek ja też nie mam instalacji odgromowej. I sytuację podobną jak Mirka. Linia wysokiego albo średniego napięcia przechodzi przez osiedle, tam wali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 25.01.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Witam; Czy moglibyście polecić jakiegoś rzeczoznawcę który robi operaty szacunkowe dla banku. Pilnie potrzebny!!!. Z góry dziękuję i Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sli 25.01.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Czy moglibyście polecić jakiegoś rzeczoznawcę który robi operaty szacunkowe dla banku. jutro będę się z takim jednym widział, mam też gdzieś wizytówkę do innego, ale wiem, że jego operat kosztuje blisko 1000 zł napisz o co chodzi, to się podpytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 25.01.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Czy moglibyście polecić jakiegoś rzeczoznawcę który robi operaty szacunkowe dla banku. jutro będę się z takim jednym widział, mam też gdzieś wizytówkę do innego, ale wiem, że jego operat kosztuje blisko 1000 zł napisz o co chodzi, to się podpytam Dzięki Sli, wysłałam wiadomość na p.w. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaus 25.01.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 A ja w sprawie okien- GDZIE ZAMÓWIĆ w Łodzi bądź okolicach (oprócz oknoplast w Rąbieniu)???Pilne ,bo nie wie ,gdzie jutro udać się .Jakieś telefony może ? Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiozłodzi 26.01.2008 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Witam Co prawda już się przedstawiałem http://forum.muratordom.pl/nie-lubie-was,t98106.htm ale tak ogólnie, teraz coraz bliżej rozpoczęcia budowy, myślę że od marca ruszę tak więc witam Wszystkich na łódzkiej grupie Aha i może ktoś doradził by jakąś sprawdzoną ekipę budowlaną Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 26.01.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 agaus - okna to nie pożar Trzeba pomyśleć, rozważyć ... Ja chyba będę brał Schuco, jest na sronie http://www.schueco.pl kontakt do łódzkiego oddziału. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 26.01.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 agaus etap "witaj, zanim zapytasz, poszukaj odpowiedzi" już masz za sobą. A wystarczyło zajrzec na dwie poprzednie strony w naszej grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 26.01.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Witam Co prawda już się przedstawiałem http://forum.muratordom.pl/nie-lubie-was,t98106.htm ale tak ogólnie, teraz coraz bliżej rozpoczęcia budowy, myślę że od marca ruszę tak więc witam Wszystkich na łódzkiej grupie Aha i może ktoś doradził by jakąś sprawdzoną ekipę budowlaną Pozdrawiam Grzegorz Witaj nam, witaj Grzesio z Łodzi http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif my też Ciebie nie lubimy http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif a co? generalnie nie lubimy osób, które wchodząc na forum regionalne grzecznie się przedstawiają i witają ze stałymi bywalcami co świadczy o tym, że w dzieciństwie zostały dobrze wychowane i wiedzą, że jak się wchodzi do pokoju pełnego ludzi należałoby powiedzieć "Dzień dobry" http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif W sprawie ekipy zajrzyj na Tablicę Ogłoszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 27.01.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 canna ty żyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts