majki 02.02.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 No dobra - Pabianice - to kiedy spotkanie "podgrupy" . Rozumiem, że Sli, Yeti, mpoplaw i ja bylibyśmy chętni ... Rzuci ktoś po prostu hasło gdzie i kiedy ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sli 02.02.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 A rzeczywiście, zapomnialam o nim. Bo w pizzerii mają remont. To w Nowosolnej mamy nawet pizzerię? Nie wiedziałem... Gdzie ona jest? Ktoś tam jadł? Smacznie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.02.2008 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 No dobra - Pabianice - to kiedy spotkanie "podgrupy" . Rozumiem, że Sli, Yeti, mpoplaw i ja bylibyśmy chętni ... Rzuci ktoś po prostu hasło gdzie i kiedy ? pozdrawiam, majki...a co będziemy robić: jeść, pić czy oglądać albumy rodzinne ; kobiety mają być z nami -przy stoliku czy ...przy rurze Propozycja nr1 - wersja "soft": herbaciarnia "Siódme niebo" (P-ce, Narutowicza 5; menu) - wskazane dla dzieci, kobiet i mpoplawa (fajnie wyszło - zaraz się oburzy , ale wiem, że będzie musiał dojechać) Jak dla mnie może być też w tygodniu (byle po południu) Komu się nie podoba - niech podaje Propozycję nr2 (polecam jeszcze "Bar Słoneczny" - ale to wersja "hard" w ekstremalnej postaci ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 03.02.2008 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 jakby ktoś się zainteresował to można się spotkać tu: Bacówka u Józka niby miasto a jednak prawie jak w górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 03.02.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 A rzeczywiście, zapomnialam o nim. Bo w pizzerii mają remont. To w Nowosolnej mamy nawet pizzerię? Nie wiedziałem... Gdzie ona jest? Ktoś tam jadł? Smacznie jest? Nie odpowiem Ci, bo nie jadlem. Ale przypomnial mi sie dowcip, jak po ataku na WTC w Palac Kultury i Nauki uderzyl facet na lotni. Dwoch pijaczkow to widzacych skomentowalo to tak: "jakie miasto, tacy terrorysci". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 03.02.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 A ja w sprawie okien- GDZIE ZAMÓWIĆ w Łodzi bądź okolicach (oprócz oknoplast w Rąbieniu)???Pilne ,bo nie wie ,gdzie jutro udać się .Jakieś telefony może ? Pozdrawiam Agnieszka Czyżby Okno Rąbień - tak teraz ta firma się nazywa - cieszył się złą opinią? Mam te okna i nie jestem zadowolony - podczas wichury gwiżdże i wieje lodowato na styku skrzydła z ościeżnicą - były już kilakrotnie poprawki, jednokrotnie wymiana całych skrzydeł, była nawet ekipa producenta profili - wtedy był to Gealan - nawet z jednym Niemcem. i co przy ostatnich wichurach ciągle to samo. No cóż mam trochę lepszą wentylację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megasmok 03.02.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Witam, tradycyjnie miotam się z wątpliwościami a kier bud w Tajlandii (wraca dopiero za 10 dni) mam wątpliwość czy komin jest odpowiedni do Stąporków 22 kw (ekogroszek), komin ma wymiary 14x14 i wysokość 6,85m czy to wystarczy??? pomóżcie z wieczornymi pozdrowieniami Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi888 03.02.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Czy to spotkanie ma być typowo męskie .Jeżeli nie, to ja z miłą przyjemnością się dołączę. A co do miejsca to Bacówka u Józka bardzo mi pasuje. Przecież z Chojen to niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 03.02.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Bacówka u Józka mi pasuje Jak zwykle będę miał problemy z trafieniem, przyjade 2 dni po spotkaniu i nawet tych pań przy rurze już nie zobaczę ... Ale ok - ktoś poda autorytatywnie termin pozdrawiam, majki Yeti - nie, każdy z nas policzy U ściany i całego domu, a następnie wyryjemy te wartości na ścianie dla potomnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi888 03.02.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Bacówka u Józka mi pasuje Jak zwykle będę miał problemy z trafieniem, przyjade 2 dni po spotkaniu i nawet tych pań przy rurze już nie zobaczę ... Ale ok - ktoś poda autorytatywnie termin pozdrawiam, majki myślę,że termin 8 luty jest bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazbyszek 03.02.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Witam, czy możecie podzielić się namiarami na niedrogiego architekta, który dokona adaptacji projektu budynku i instalacji? Ile naprawdę trzeba za to zapłacić? Mam kilka ofert, ale najniższa to 3900. Moim zdaniem to drogo. Bedę wdzięczny za informacje. Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi888 03.02.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Witam, czy możecie podzielić się namiarami na niedrogiego architekta, który dokona adaptacji projektu budynku i instalacji? Ile naprawdę trzeba za to zapłacić? Mam kilka ofert, ale najniższa to 3900. Moim zdaniem to drogo. Bedę wdzięczny za informacje. Z Myślę,ze to normalna cena.Mój począwszy od adaptacji do uzyskania pozwolenia na budowę ma wziąć podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 04.02.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 znam architekta z Piotrkowa Tryb który odemnie za adaptacje projektu wzioł 800zł do tego doszedł jeszcze projekt przyłącza wodnego 400zł no i rozwiązanie kolizji z drenami melioracyjnymi ( 400zł - 450zł nie pamiętam ) , ale z tego co wiem teraz bierze troszke wiecej bo znajomy był i powiedział mu już 1200zł - jeżeli ktoś chce to moge dac nr tel. ( Piotrków Tryb ) Ps. Wykonuje on również obowiązki kier. bud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 04.02.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Bacówka u Józka mi pasuje Jak zwykle będę miał problemy z trafieniem, przyjade 2 dni po spotkaniu i nawet tych pań przy rurze już nie zobaczę ... Ale ok - ktoś poda autorytatywnie termin pozdrawiam, majki myślę,że termin 8 luty jest bardzo dobry Witam, mnie też podoba się ten termin a i z przyjemnością Was poznam. Co prawda wolałabym Łódź bo to po piwku łatwiej trafić, ale skoro większości bardziej pasuje Nowosolna to i tam dojadę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.02.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Zaraz zaraz, zrobił się bałagan. Więc termin 8 luty. Kto za? Kto przeciw? Weźcie pod uwagę, że 8 luty to w tym tygodniu!!! Czy zdołamy się do tego czasu wszyscy odmeldować na forum? Kto za Nowosolną??? Konkretnie tak czy nie Kto za Pabianicami??? Bo widzę, że manufaktura upadła Jeżeli o mnie chodzi - 8 luty, Nowosolna. Godzina - jeżeli nowosolna, to mogę być ok 20, w pabianicach to może o 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi888 04.02.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Przecież Bacówka u Józka nie jest w Nowosolnej.To na Rudzkiej Górze a więc Łódź Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.02.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Przecież Bacówka u Józka nie jest w Nowosolnej.To na Rudzkiej Górze a więc Łódź Pozdrawiam Dobra, dobra, dla mojej szwagierki to może i Łódź (mieszka koło górniaka) a dla mnie to już wyprawa. Ostatni raz byłam w tych okolicach rok temu po komin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.02.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 No tak, historia stara jak ...Pabianice - znowu Łódź chce nas wchłonąć (Sli, Majki - gdzie wasz lokalny patriotyzm? ) ...ale OK - dla was wylezę jakoś na ten czubek Rudzkiej Góry EZS, 1) ja też tak wysoko(!) to ostatnio w dzieciństwie byłem, gdy z mamą-Yeti Alpy opuszczaliśmy 2) też myślę, że nie wszyscy mogą się w porę dowiedzieć o spotkaniu... ale z drugiej strony decyzje spontaniczne są najlepsze Gdyby jednak Józek 8-ego lutego o 20:00 nie wypalił, to nadal jeszcze możemy wpaść na herbatkę w gronie sympatyków Pabianic do Siódmego nieba Majki, znaczy główną atrakcją będzie rzeźba w... drewnie (wezmę dłutko i kalkulator ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.02.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Jasna .... cholera, akurat 8 luty ja nie dam rady Ale nie zwracajcie na mnie uwagi Yeti - no tak - będziemy żeźbić w ... drewnie No ale ta herbatka, to kiedy ? Podacie jakiś termin - "Pabianiczanie" ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.02.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Jak nie możesz 8 lutego to teraz twoja kolej, -wybierz kiedy możesz(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts