sli 04.02.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Wrzucę swoje trzy grosze odnośnie spotkania:1) jeśli ma to być w Bacówce na Rudzkiej Górze, to sądzę, że byłoby więcej chętnych z naszej całej grupy łódzkiej, ale termin 8 luty to chyba troszkę za szybko - moja propozycja: następny piątek/sobota, 15/16 lutego,2) jeśli ma to być spotkanie w podgrupie pabianickiej w Pabianicach (a więc pewnie max. kilka osób), to spotkanie może być szybciej, ale ja niestety do najbliższego piątku (włącznie) nie mogę3) odnośnie wyboru lokalu - dobrze byłoby, aby w lokalu był jakiś zaciszny kątek, abyśmy mogli spokojnie porozmawiać nie przekrzykując się ze zwykłymi klientami popijającymi piwko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.02.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Yeti - ja zawsze oprócz tego teraz łikendu 8-10 i 22-24.02 Także 15-17 jak najbardziej. Czy wie ktoś w takim razie czy w tej bacówce jest jakaś salka co można ją "wynająć" ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.02.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dobra, mamy kolejny termin 15-16 lutego. Ale to środek ferii. Ja tam się nigdzie nie wybieram, niech się ustosunkują inni. Niech będzie ta bacówka.. A wzniesienia przyjadą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 04.02.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Y tego co pamietam w bacowce nie ma dodatkowej salki . O kurcye cos mi sie pochryanila klawiatura, pryeprasyam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorArt 04.02.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Tak tu u Was...(u nas? mam nadzieję, że przyjmiecie "nową" - "starą" bo domek już stoi)...IMPREZOWO Potrzebuję ślusarza lub innego wykonawcę do wykonania barierek na taras z profili zimnogiętych. Może możecie mi kogoś polecić z Łodzi lub okolic, będę bardzo wdzięczna. Troche późno dowiedziałam się o tym forum Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.02.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 DorArt - no szkoda, ale nadrobisz. Zasada jest prosta - na najbliższym spotkaniu za każdą "przegapioną" stronę "wchodzisz" na spotkanie z 1 piwem. Blisko 200 piw i jesteś nasza Dasz / damy radę witam, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 04.02.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 A gdzie się podziały polecane usługi grupy łódzkiej - czy ktoś wie?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.02.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Już napisałem do Edzi - czekam na info. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.02.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Blisko 200 piw i jesteś nasza no nie poznaje kolegi... a kolega wygladal tak niewinnie Niech będzie ta bacówka.. A wzniesienia przyjadą? no na pewno nie przyjda obietnica ok 10 piw na glowe kusi, ale ta siodma gora tak strasznie daleko... majki, moze konkurencja zadzialala? albo Ci, ktorym nie wystawilismy laurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.02.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 mmmad - pozory mylą konkurencja mówisz ... niedoczekanie ich pozdrawiam, majki PS. Sprawa z wątkiem jest w toku wyjaśniania ... - info od Edzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 04.02.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dobra, mamy kolejny termin 15-16 lutego. Ale to środek ferii. Ja tam się nigdzie nie wybieram, niech się ustosunkują inni. Niech będzie ta bacówka.. A wzniesienia przyjadą? MI miejsce i termin tez odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 04.02.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dobra, mamy kolejny termin 15-16 lutego. Ale to środek ferii. Ja tam się nigdzie nie wybieram, niech się ustosunkują inni. Niech będzie ta bacówka.. A wzniesienia przyjadą? Zdecydowanie nie. O ile do Manufaktury mam 12 km i jestem w stanie się poświęcić, wsiadając do środka komunikacji miejskiej, to na Rudzką Górę nie dojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.02.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Wątek z ogłoszeniami wrócił !!! Obiecałem, że Edzię będe chwalił pod niebiosa To chwalę dziękuję i pozdrawiam, majki Anisia - "poświęcić" się musisz dla nas ... ? Swoich kochanych forumowiczów ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 04.02.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dobra, mamy kolejny termin 15-16 lutego. Ale to środek ferii. Ja tam się nigdzie nie wybieram, niech się ustosunkują inni. Niech będzie ta bacówka.. A wzniesienia przyjadą? Zdecydowanie nie. O ile do Manufaktury mam 12 km i jestem w stanie się poświęcić, wsiadając do środka komunikacji miejskiej, to na Rudzką Górę nie dojadę. W sumie manufaktura to centrum i sprawiedliwie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.02.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 W sumie manufaktura to centrum i sprawiedliwie by było No, i do Manufaktury dojadę samochodem (bo znam drogę ). Na Rudzką Górę bym musiała ciągnąć małża, bo tam się boję jechać sama. Za kiepsko jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.02.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 No dobra, dla mnie może być manufaktura, jak ktoś zna tylko jakąś fajną knajpę z wydzielonym miejscem, żeby posiedzieć i pogadać, to niech da propozycję i już. Bo jak zaczniemy dyskutować, to do Euro 2012 się nie spotkamy pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 05.02.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Nie wiem czy fajna, na pewno nie super tania, ale jest tam taka knajpa z kuchnią żydowską (Anatewka czy jakoś tam) i ma jedną tajną salę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.02.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Poprzednio był beerhause czy jak się to pisze... Jest tez pizzernia, czy ma jedną salę, nie wiem bo byłam tylko na dole. Mogę w tym tygodniu tam jechać i pozwiedzać pod naszym kątem Anatewka koszmarnie droga i zawsze zapchana ludźmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 05.02.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Jest jeszcze Whispers, który ma parter i piętro. Cenowo chyba nie odbiega od reszty w żadną stronę. Nie wiem jak z miejscami w weekendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 05.02.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Kurcze, ale weekendowo w manufie to ciasno jest , bo cała małoletnia młodzież tam ściąga ...nie sądzę by wielki post wpływał na niższą frekwencję. Ja bym chętnie na spotkanie się udała i może małżonek by się wybrał a dziadów z juniorem byśmy usadzili.... tak więc czekam z niecierpliwością na ostateczny termin i miejsce i może nam się uda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts