popcarol 13.02.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Pytalam, niestety mojego terenu Juwentus nie obejmuje MAm oferte od ZOM z Panianic, 80 zl + vat - drogo?? Chyba drogo. Ale alternatywy nie mam.. A patrzyłaś tu : http://www.juwentus.pl/index.php?option=com_konfiguratorjuwentus Ja sobie zrobiłem dla swojego Ksawerowa i mi wyszło, że jak najbardziej "obejmują" ... A co do tych 80 zł + Vat to nie wiem czy drogo. Jak ostatnio rozmawiałem z alarmiarzem, to mówił, że często jest tak, że w cenie 60-80 zł jest "ochrona" obiektu prze patrol, ale np. wizyt w tej cenie jest 3-5 ... miesięcznie. Za resztę, bez względu czy przyjeżdżać był sens czy nie sie płaci... Ja dostałem ofertę na 122 zł z vatem miesięcznie, monitoring 24 h, misie przyjeżdżają nawet co 5 minut i nic nie płacę dodatkowo. Ochrona właśnie z ZOM Pabainice. pozdrawiam, majki Dzieki, wyslalam o konfiguracje do juwentusa, zobaczymy co dostane w mailu. te 80 zl + vat jest od ZOM wlasnie, ilosc przyjazdow nieograniczona, za zadne dodatkowo sie nie placi. Wiec moze nie tak drogo? pozdrawiam, Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.02.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Witajcie,gdzie - niedaleko od Pabianic zamówić wywrotkę piasku na tynki? Ile kosztuje taka przyjemność - wiecie? Coś nie mogę w googlach znaleźć :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duśka1719503061 13.02.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 CZy ktoś wie może którędy będzie przebiegała autostrada w okolicach Nowosolnej? Mam zamiar kupić tam działkę i nie chcę wdepnąć w minę. A może wiecie gdzie można obejrzeć mapkę z wyrysowanymi planami autostrady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 13.02.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 popcarol - Ty w goglach szukasz, Ty się sąsiada spytaj 609 577 151 - wywrotka piachu do murowania, ale takiego lepszego, że i do tynków się nadaje 400 zł. Jutro mi właśnie przywozi pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.02.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 popcarol - Ty w goglach szukasz, Ty się sąsiada spytaj 609 577 151 - wywrotka piachu do murowania, ale takiego lepszego, że i do tynków się nadaje 400 zł. Jutro mi właśnie przywozi pozdrawiam, majki Super! Dzieki serdeczne, zamowilam na sobote:) Tez 400 zl, z awywrotke - ok 16-17 ton. Cena chyba ok. Dzieki serdeczne! Pozdrowka, Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 13.02.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 CZy ktoś wie może którędy będzie przebiegała autostrada w okolicach Nowosolnej? Mam zamiar kupić tam działkę i nie chcę wdepnąć w minę. A może wiecie gdzie można obejrzeć mapkę z wyrysowanymi planami autostrady? http://www.lodzkie.autostrady.prv.pl/ Kiedy plan zagospodarowania byl jeszcze projektem, popelnilem cos takiego: http://nowosolna.great.net.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 13.02.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 tylko na tej stronce S8 idzie przez Łódz a ma isc przez Piotrków Tryb i Bełchatów - troche nie odświeżana ta stronka Ps. A żeby ktoś mi nie zarzucał że promuje tą S8 przez Piotrków to z góry mówie że wole ją przez Łódz - po co nam tu takie natężenie ruchu i te tysiące TIRów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 13.02.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 duśka dowiedz się w Generalnej Dyrekcji Budowy Dróg i Autostrad. Siedzibę mają przy ul. Piotrkowskiej za Centralem. Przynajmniej jeszcze niedawno tam mieli. Ja miałam kiedyś taką mapkę, ale nie moge jej teraz odnaleźć. Mogła nie przeżyć przeprowadzki. Z tego co pamiętam ma przebiegać około 2 km w linii prostej od Rynku w Nowosolnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gianti 13.02.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 tylko na tej stronce S8 idzie przez Łódz a ma isc przez Piotrków Tryb i Bełchatów - troche nie odświeżana ta stronka Ps. A żeby ktoś mi nie zarzucał że promuje tą S8 przez Piotrków to z góry mówie że wole ją przez Łódz - po co nam tu takie natężenie ruchu i te tysiące TIRów... kilka dni temu ostatecznie przeszedł "wariant północny" S8 tj. przez Łódź. A prawdę mówiąc nie będą jechać przez łódź tylko na południe od łodzi, a dodatkowo dzięki temu może w końcu powstanie zachodnia obwodnica pabianic, konstantynowa,łodzi, zgierza - tj S14 - więc "suma sumarum" łódź wyjdzie na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gianti 13.02.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 popcarol - Ty w goglach szukasz, Ty się sąsiada spytaj 609 577 151 - wywrotka piachu do murowania, ale takiego lepszego, że i do tynków się nadaje 400 zł. Jutro mi właśnie przywozi pozdrawiam, majki Super! Dzieki serdeczne, zamowilam na sobote:) Tez 400 zl, z awywrotke - ok 16-17 ton. Cena chyba ok. Dzieki serdeczne! Pozdrowka, Karolina Tak informacyjnie - szukałem ostatnio piasku na zakopanie fundamentów (czyli nie jakaś ekstra jakość ale wystarczy) - jak komuś blisko do zgierza to w Dąbrówce Wielkiej koszt z dowozem w okolicy za 18-19 ton 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 13.02.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 A ja też mogę na spotkanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 13.02.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Agencje ochrony temat rzeka , ale najprościej najtaniej najbardziej odtraszająco to podłaączyć się do Krajowego Sztabu Ratownictwa 20 zł miesięcznie , zamiast ochrony na miejsce sygnalizacji alarmu przyjeżdża policja , świetna sprawa link do nich temat sprawdzony przez kilkoro moich znajomych http://www.ariadna.pl/ ja się podłączam w czwartek koszt podłączenia 122 zł ( oczywiście trzeba mieć instalacje alarmową ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 13.02.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Lista uczestników spotkania GŁ w Bacówce u Józka w piątek (15-02-2008), godz. 20:00 1. majki 2. mruva 3. oleniek 4. agi888 5. mpoplaw 6. Yeti 7. sli (?) - ostateczną odpowiedź da w czwartek 8. Contel będę na 99% kto następny??? (bo jeśli uzbierała by się większa gromadka, to może warto było by zarezerwować chociaż jakiś stolik (albo cały lokal ) Hasło trza ustalić , co byśmy się znaleźli w tej bacówce Ogłaszam wszem i wobec że właśnie mamy DWUSETNĄ stronę Grupy Łódzkiej oj to będę i trzeba będzie to oblać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 13.02.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 A ja też mogę na spotkanie ? Ja co prawda tutaj krótko ale pozwolę sobie powiedzieć: Dorotko OCZYWIŚCIE, ŻE MOŻESZ. Im nas więcej tym weselej i dodatkowo ta dwustetna strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 13.02.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 A ja też mogę na spotkanie ? Ja co prawda tutaj krótko ale pozwolę sobie powiedzieć: Dorotko OCZYWIŚCIE, ŻE MOŻESZ. Im nas więcej tym weselej i dodatkowo ta dwustetna strona Dorota no koniecznie bądź , wreszcie sie poznamy na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.02.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 o ranynikt nie wie, jak wygląda wizja lokalna do odbioru domu? Mam jutro! Nerwicy dostenę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.02.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dorota no koniecznie bądź , wreszcie sie poznamy na zywo To widzę, że byśmy były tylko dwie weteranki z ubiegłego roku reszta się wykruszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 13.02.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Na 99 % przyjadę A będzie się działo Muszę tylko męża urobić żeby z dziećmi został a matka miała wolne. Na drugą stronę łodzi pojadę taxi bo za dwusetną stronę trza wypić. Ewa my jesteśmy doświadczone a doświadczenie jest w cenie Na poprzednim spotkaniu ja miałam na stoliku postawiony numer Muratora. To był znak rozpoznawczy. A potem jak było już parę osób a wchodził ktoś na salę i się rozglądął to było hasło : Murator, Murator a śmiechu było Ja byłam pierwsza wtedy na spotkaniu to pogadałam z kelnerami i ustaliłam że jest spotkanie z Grupy Łódzkiej z Muratora i jakby kto pytał to prosiłam żeby skierowali do odpowiedniego stolika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.02.2008 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Lista uczestników spotkania GŁ w Bacówce u Józka w piątek (15-02-2008), godz. 20:00 Z OKAZJI DWUSETNEJ STRONY GRUPY łóDZKIEJ 1. majki 2. mruva 3. oleniek 4. agi888 5. mpoplaw 6. Yeti 7. sli (?) - ostateczną odpowiedź da w czwartek 8. Ezs (Ewa) - "jeśli jej się uda nauczyć trasy na pamięć" 9. Dorota szymczak - "będzie na 99%, musi tylko męża urobić żeby z dziećmi został" 10. Contel - "będzie na 99%", tylko czy nas w Bacówce odnajdzie -bez hasła... kto następny??? (bo jeśli uzbierała by się większa gromadka, to może warto było by zarezerwować chociaż jakiś stolik (albo cały lokal ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 14.02.2008 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 w piątek w bacówce będą totalne pustki, zdziwię się bardzo jak oprócz nas będzie ktoś jeszcze, co innego w sobotę albo dzisiaj w czwartek w walentynki 20 zł miesięcznie , zamiast ochrony na miejsce sygnalizacji alarmu przyjeżdża policja , świetna sprawa link do nich trochę jestem sceptyczny, po 3 fałszywym alarmie chyba przestana przyjeżdżać, a po drugie do mnie juwentus dojeżdża w 5 min a policja najpierw zacznie szukać mojej ulicy, dojadą pewnie po godzinie jak już wszystko będzie ukradzione PS dlaczego na łódzkiej tablicy ogłoszeń nie wpisujecie cen usług ?? robi się miszmasz, podajecie że ktoś korzystny cenowo ja dzwonię do dekarza a on mówi mi że robi bardzo tanio do dachówkę układa za 50 zł/m2 + obróbki, ja uważam że dobra cena to 30 zł/m2 z obróbkami na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts