Dorota szymczak 14.02.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Mężuś został urobiony bez problemu Do zobaczenia w piątek tylko napiszcie adres dokładny ulica ..... nr... bo ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 14.02.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Dorota no koniecznie bądź , wreszcie sie poznamy na zywo To widzę, że byśmy były tylko dwie weteranki z ubiegłego roku reszta się wykruszyła Ja bede z Wami duchowo... Haslo rozpoznawcze: "Bedzie Pan zadowolony..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.02.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Lista uczestników spotkania GŁ w Bacówce u Józka w piątek (15-02-2008), godz. 20:00 Z OKAZJI DWUSETNEJ STRONY GRUPY łóDZKIEJ 1. majki 2. mruva 3. oleniek 4. agi888 5. mpoplaw 6. Yeti 7. sli (?) - ostateczną odpowiedź da w czwartek 8. Ezs (Ewa) - "jeśli jej się uda nauczyć trasy na pamięć" 9. Dorota szymczak - będzie na 100% - "mężuś został urobiony bez problemu" 10. Contel - "będzie na 99%", tylko czy nas w Bacówce odnajdzie -bez hasła... Kto następny? Zarezerwowałem 2 stoliki = 12 osób (z większą liczbą też nie powinno być problemu, a jakby coś -to weźmiemy na kolana) Dorotko, adres jest na stronie Bacówiki, po prostu: klik na czerwone: Bacówka u Józka. Skoro jednak piszesz, że jesteś: , to "special for you": Bacówka u Józka ul. Starorudzka 46-50 93-424 Łódź Tel. (042) 6802120 Fax. (042) 6802130 E-mail. [email protected] czynne codziennie od 11oo do 23oo w piątki i soboty do 24oo ...a żeby mieć całkowitą pewność, że trafisz do właściwego lokalu -przejrzyj jeszcze obrazki na stronie Bacówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia2005 14.02.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 hej ja również sie wpraszam (jeśli można) ale u mnie problem gorszy niż u Ewy -EZS. Ja potrafie się zgubić nawet w rejonach w których bywałam. Jak kolega - mąż dokładnie wyjasni mi jak dojechac (narysuje mapkę) i zajmię się juniorką to będe. czy hasło rozpoznawcze mmada obowiązuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.02.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Lista uczestników spotkania GŁ w Bacówce u Józka w piątek (15-02-2008), godz. 20:00 Z OKAZJI DWUSETNEJ STRONY GRUPY łóDZKIEJ 1. majki 2. mruva 3. oleniek 4. agi888 5. mpoplaw 6. Yeti 7. sli (?) - ostateczną odpowiedź da w czwartek 8. Ezs (Ewa) - "jeśli jej się uda nauczyć trasy na pamięć" 9. Dorota szymczak - będzie na 100% - "mężuś został urobiony bez problemu" 10. Contel - "będzie na 99%", tylko czy nas w Bacówce odnajdzie -bez hasła... 11. małgosia2005 - "jak kolega-mąż dokładnie wyjaśni jej jak dojechać (narysuje mapkę) i zajmię się juniorką Kto następny? Zarezerwowałem 2 stoliki = 12 osób (z większą liczbą też nie powinno być problemu, a jakby coś -to weźmiemy na kolana) małgosia2005, w sprawie dojazdu również polecam wizytę na stronie Bacówki. W zakładce: kontakt znajdują się mapki dojazdowe. Gdyby i tego było mało to po prostu spójrz ponad dachy domów i kieruj się na Ródzką Górę. Jeśli podróż zajmie ci więcej jak 2 godziny - koniecznie zawracaj, to nie te góry(!) Gdzie kupić metalowe drzwi do kotłowni? NIe muszą być śliczne, byleby były solidne, spełniały normy i ceną nie przyprawiały o rozstrój nerwowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 14.02.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Yeti dzięki wielkie. Popatrzyłam i już się głodna zrobiłam teraz spokojnie trafię.Drzwi do kotłowni widziałam w Castoramie kiedy mieli promocje. Po ile chcą teraz nie wiem a sama muszę takie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 14.02.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Uuuu szkoda że spotkanie jutro nie mamy z kim zostawić bejbisa :( a bardzo chętnie byśmy z małżonem się z Wami spotkali na pogawędkę .... no cóż , może uda się next time - w każdym razie życzymy Wam miłego spotkanka. U nas dziś pierwsze działania na działce - zostały wycięte krzaczory i samosiejki , leży teraz góra gałęzi - jak ktoś chce trochę drewienka lub wszystko to zapraszam oddam z radością Mam teraz kolejny problemos ..... w jednej części działki stoi sobie woda , jest tam takie bagienko - docelowo będzie garaż :) CO ZROBIĆ ŻEBY TO OSUSZYĆ ??? czy ktoś walczył w podmokłą działką ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.02.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Mam teraz kolejny problemos ..... w jednej części działki stoi sobie woda , jest tam takie bagienko - docelowo będzie garaż :) CO ZROBIĆ ŻEBY TO OSUSZYĆ ??? czy ktoś walczył w podmokłą działką ???? Tak Poczytaj początki mojego dziennika, są tam zdjęcia też podmokłej działki. Pomogło zaoranie ziemi ( przy okazji wszelkie korzenie wyciągnięto ) i nasypanie około 20 cm ziemi, ale "normalnej" nie gliny, tylko takiej piaszczystej pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 14.02.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 w piątek w bacówce będą totalne pustki, zdziwię się bardzo jak oprócz nas będzie ktoś jeszcze, co innego w sobotę albo dzisiaj w czwartek w walentynki 20 zł miesięcznie , zamiast ochrony na miejsce sygnalizacji alarmu przyjeżdża policja , świetna sprawa link do nich trochę jestem sceptyczny, po 3 fałszywym alarmie chyba przestana przyjeżdżać, a po drugie do mnie juwentus dojeżdża w 5 min a policja najpierw zacznie szukać mojej ulicy, dojadą pewnie po godzinie jak już wszystko będzie ukradzione PS dlaczego na łódzkiej tablicy ogłoszeń nie wpisujecie cen usług ?? robi się miszmasz, podajecie że ktoś korzystny cenowo ja dzwonię do dekarza a on mówi mi że robi bardzo tanio do dachówkę układa za 50 zł/m2 + obróbki, ja uważam że dobra cena to 30 zł/m2 z obróbkami na gotowo znajomy korzysta z tej formy ochrony i sobie chwali , mam kilku znajomych policjantów którzy bardzo często dojeżdżają na takie zgłoszenia i nie ma mowy o zaprzestaniu przyjazdów generalnie mniej ufam agencjom ochrony a bardziej policji ale to moje subiektywne odczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 15.02.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Dziś mam dyżur :-/ Ale bawcie się dobrze BTW ceny się zmieniają, ci co kiedyś mieli po 30 dziś albo siedzą w Hiszpanii, albo biorą 50, ale faktycznie warto wpisywać ceny, ja już większości nie pamiętam ale jak coś sobie przypomnę to uzupełnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia2005 15.02.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 problem z dojazdem mam z głowy, mam podwózkę . a tak w kwsetii formalnej - jak sie poznamy gdyby sie okazało że jednak jest sporo osób wewnatrz? jakis znak rozpoznawczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 15.02.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Może hasło "Murator" tak jak proponowała Dorota?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 15.02.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Poznamy się ... Może każdy z budowy coś weźmie, np. cegłę do zobaczenia, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 15.02.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 W zeszłym roku znakiem rozpoznawczym był mój czerwony " komunistyczny " płaszcz. Był lepiej widoczny niż numer Muratora, tylko jak sobie w nim siedziałam to mało się nie ugotowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 15.02.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Ja chwilowo mogę wziąć tylko ścięte drzewo - ale za to jak będę widoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia2005 15.02.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 o.k czyli rozglądamy się za "dziewczynką z zapałkami" oraz "czerwonym kapturkiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 15.02.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 dobra znowu założę wdzianko i będzie mnie widać z kilometra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 15.02.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Dobra poważnie tak sobię myślę że wystarczy spytać o te dwa zamówione stoliki to się znajdziemy a "komunę" i tak założę ( komuna - nie mylić to płaszcz a nie co innego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 15.02.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Za 10 minut wsiadam na miotłę i lęcę do Bacówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.02.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 macie dobrze. siedzicie sobie przy piwku a ja.. się nie odważyłam. jechałam dziś po mieście ok 17 i cudem żyję. Na Zielonej było lodowisko, hamulec można sobie było wciskać do woli a samochód jechał. 4 sztuki na poboczu.. jak wysiadłam z samochodu to trzęsło mi się wszystko, ręce, nogi...A teraz właśnie wysiadł palnik w piecu i zimno. Nie lubię tego Vitopenda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts