mruva 04.03.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Ja pomimo strasznej ceny zdecydowałam się na Pana Piotra, będziemy płacić w ratach także w perspektywie czasu to nie będzie aż tak bolało a dodatkowo o budowlance pojęcie mam żadne i potrzebuję kogoś kto zawsze będzie dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.03.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 ... to chyba pojechałam z tymi 2-3% od wartości inwestycji a może to mi się pochrzaniło? Pamietam 4 tyś i kojarzą mi się jakieś procenty w odniesieniu do kropiego. Ten pan właśnie u niego prowadził budowę. Jedno jest pewne - on ma stałe ceny a ty możesz go wziąć lub nie...Jest bardzo konkretny i będziesz wiedziała, na czym stoisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 04.03.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Ps. Co do spotkania. Pierwszy piątek miesiąca - Bacówka-godz 20 tak jak ostatnio , komu pasuje, kto się pisze? Mnie jak najbardziej pasuje miejsce i godzina )) Z tego co zruzumiałam chętni to: agi888, mruva, Dorota Szymczak, Contel, Yeti, czy ktoś jeszcze?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 04.03.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Ja pomimo strasznej ceny zdecydowałam się na Pana Piotra, będziemy płacić w ratach także w perspektywie czasu to nie będzie aż tak bolało a dodatkowo o budowlance pojęcie mam żadne i potrzebuję kogoś kto zawsze będzie dostępny. Był wczoraj u nas - jesteśmy z mężem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.03.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 ... to chyba pojechałam z tymi 2-3% od wartości inwestycji Moze myslalas o nadzorze inwestorskim? Tzn. o takim kims, kto za Ciebie zalatwia materialy, ekipy i rozlicza sie, a w zamian pobiera "niewielka" prowizje. I z zasady nie laczy sie funkcji inspektora nadzoru z funkcja kierownika, bo dochodzi do konfliktu interesow... U mnie kierownikiem tez byl pan Piotr, i polecam go nadal, ale pod warunkiem, ze w bagazniku ma co najwyzej jeden pojemnik z projektami inwestorow. Ostatnio slyszalem, ze nieco sie juz gubil od nadmiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 04.03.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 U mnie kierownikiem tez byl pan Piotr, i polecam go nadal, ale pod warunkiem, ze w bagazniku ma co najwyzej jeden pojemnik z projektami inwestorow. Ostatnio slyszalem, ze nieco sie juz gubil od nadmiaru. Właśnie, tego się trochę boję, odniosłam wrażenie, że łapie ile się da a to nie wygląda dość korzystnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 04.03.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Właśnie, tego się trochę boję, odniosłam wrażenie, że łapie ile się da a to nie wygląda dość korzystnie. mruva, kiedy rozpoczynasz budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sihaja 04.03.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 dzięki, dzięki z panem Kordalewskim jestem umówiona w sobotę. To że mieszka w Łęczycy dla nas akurat dobrze - budowa jest w sokolnikach/ozorków więc będzie miał blisko. Jestem ciekawa, bo ja poszukuję kogoś kto będzie rzeczywiści pilnował bajzlu całego! Pozdrawiam Pan Kordalewski jest spoko, bezproblemowy i w ogóle, ale on nie dopilnuje budowy, przyjedzie, zobaczy, wpisze w dziennik budowy..i tyle, zresztą za te pieniądze niczego innego spodziewac się nie mozna. Sihaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sli 04.03.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Ps. Co do spotkania. Pierwszy piątek miesiąca - Bacówka-godz 20 tak jak ostatnio , komu pasuje, kto się pisze? Z tego co zruzumiałam chętni to: agi888, mruva, Dorota Szymczak, Contel, Yeti, czy ktoś jeszcze?. Ja się jeszcze piszę , ale mogę się ździebko spóźnić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 04.03.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Właśnie, tego się trochę boję, odniosłam wrażenie, że łapie ile się da a to nie wygląda dość korzystnie. mruva, kiedy rozpoczynasz budowę? Jak dobrze pójdzie to pod koniec kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 04.03.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Ps. Co do spotkania. Pierwszy piątek miesiąca - Bacówka-godz 20 tak jak ostatnio , komu pasuje, kto się pisze? Z tego co zruzumiałam chętni to: agi888, mruva, Dorota Szymczak, Contel, Yeti, czy ktoś jeszcze?. Ja się jeszcze piszę , ale mogę się ździebko spóźnić . Bardzo fajnie to już nas jest 6 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.03.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Bardzo fajnie to już nas jest 6 osób. Śet ja nie dam rady. Małżowina wyjeżdża służbowo i ja zostaje z dżuniorką ... Ale mentalnie będę z Wami pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 04.03.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Do listy Bacówkowej dopiszcie i mnie z małżonkiem - na 99% się pojawimy Jak zobaczycie małą kobitę za wielkim brzuchem to będę ja dajcie znak dymny ,żebyśmy Was poznali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 04.03.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 No zapraszamy, to się wreszcie poznamy Kto następny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 04.03.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Dziś byliśmy na naszej działce i lekko się podłamałam niemal na całej powierzchni stoi sobie woda - działka jest nieco niżej od sąsiadów i wszystko się na niej zbiera . Niby mamy zaczynać na początku kwietnia najpóźniej , ale nasz fachman jeszcze nie widział tego bajora :( choleres !!!! No i nie wspomnę o ulicy - dziurawe klepicho z takimi kałużami ,że aż strach samochodem wjeżdżać , bo nie wiadomo czy się wyjedzie ... Jozin z Bazin bez dwóch zdań !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sli 04.03.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 A u mnie zaczyna się zabawa po przerwie zimowej , jeśli można ją tak nazwać. W piątek przywieziono 22 palety materiału, a dzisiaj chłopaki wszystko wrzucili na strop - jakieś 22 tony . Dobra, ale ja w innej sprawie. czy wiecie kto może przenieść mój dziennik budowy z forum "Galeria zdjęć domów Forumowiczów" właśnie do forum "Dzienniki budowy - dzień po dniu"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.03.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Dobra, ale ja w innej sprawie. czy wiecie kto może przenieść mój dziennik budowy z forum "Galeria zdjęć domów Forumowiczów" właśnie do forum "Dzienniki budowy - dzień po dniu"? Wal do moderatorki naszej ukochanej - Edzi - ona może pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.03.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Dziś byliśmy na naszej działce i lekko się podłamałam niemal na całej powierzchni stoi sobie woda - działka jest nieco niżej od sąsiadów i wszystko się na niej zbiera . Mieliśmy tak samo - zaoraj działkę, nasyp ziemi - problem znika. Nie żartuję pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturw2 04.03.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Pozdrawiam Szanownych Budujących U mnie juz powoli wykończeniówka (projekt Elektra stawiany na Rąbieniu AB). Jak Was czytam to chyba nieżle przepłacam przy mojej budowie. Czy ktoś może polecić jakiś rozsądny salon z płytkami i armaturą oraz "projektantem". Jakoś Cermag z ul. Brukowej mi nie pasuje a "nasza łazienka" z ul. Kilińskiego troche za drogo. Czy znacie jakiś inny z dużym wyborem? Dzięki z góry. Arturw2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 05.03.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 dzięki, dzięki z panem Kordalewskim jestem umówiona w sobotę. To że mieszka w Łęczycy dla nas akurat dobrze - budowa jest w sokolnikach/ozorków więc będzie miał blisko. Jestem ciekawa, bo ja poszukuję kogoś kto będzie rzeczywiści pilnował bajzlu całego! Pozdrawiam Pan Kordalewski jest spoko, bezproblemowy i w ogóle, ale on nie dopilnuje budowy, przyjedzie, zobaczy, wpisze w dziennik budowy..i tyle, zresztą za te pieniądze niczego innego spodziewac się nie mozna. Sihaja Sihaja, decyzja raczej już zapadła że skorzystamy z wsparcia Pana Piotra (mamy baaaardzo pozytywne wrażenia) - Spotkanie z Panem K. odwołuję! Ja naprawdę potrzebuję konkretnego wsparcia! Wydaje mi się również, że młodsza osoba będzie łaskawiej patrzyła na jakieś nowinki! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts