Ciechanka 17.03.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Dopytam jeszcze czy się faktycznie odlicza to od rachunku. Tylko faktycznie czy nas będzie 15 szt - bo na razie jest na liście około 10 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 17.03.2004 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Ja się zgadzam na każde miejsce, byle z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areksam 17.03.2004 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Ja będę, choć mogę się spóźnić. Może Dublin Pub? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 17.03.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Ja potwierdzam, iż będę sama Sprawdzałam inne ceny w lokalach, ale takiego, żeby było cicho, z dodatkową salką nie znam...ale popytam jutro w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 17.03.2004 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 mam małe ogłoszenie parafialne: W imieniu powstającego Stowarzyszenia Polska-Finlandia w Łodzi zapraszam na otwarcie wystawy zdjęć "Suomen kauneus" "Piękno Finlandii" 29 marca 2004 r. o godz. 18 Collegium Geographicum Łódź, ul. Kopcińskiego 31 Członek Założyciel Tommco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SNOWEX 17.03.2004 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Piątek będę na pewno ale po 22:00 niestety taki młodziak w okularach ciemny blondyn to będę ja ! Czy ktoś mnie wliczył na listę ? Czy w ty lokalu można porozmawiać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 18.03.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Jeszcze dziś dowiem się wszystkiegi i po południu dam Wam znać co do miejsca naszego spotkania. Już się cieszę bardzo. Proszę wszystkich o przyniesienie zdjęć planów, jak również namiarów na solidnych wykonawców a także adresów fajnych miejsc z materiałami budowlanymi i wykończeniowymi. Faktycznie Ci, którzy finiszują mogą podzielić się swą wiedzą i doświadczeniami. Agatko i Darku jak uda mi się dziś zeskanować projekt mojej kuchni to Wam wyślę i pogadamy jutro. Pozdrawiam wszystkich w miły czwartkowy poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 18.03.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Już się cieszę na nasze spotkanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 18.03.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Tak się zagmatwałam w sprawy spotkaniowo-budowlane, że zapomniałam skomentować zaproszenia Tommco.Super idea - czy to będą zdjęcia robione przez Ciebie??? (Skandynawia zawsze mi się podobała). Dlatego jak tylko będę mogła to chętnie się wybiorę na tę wystawę. Dzięki za zaproszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 18.03.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Tommco - jesne, że wpadnę na wystawę w ramach moich przygotowań do wizyty u Świetego Mikołaja... Anna99 - też się cieszę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 18.03.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Luśka jak tam Twój ząb? Chyba wirtualnie przeszło na mnie - dziś zmuszona jestem udać się do mojej sąsiadki- dentystki (bardzo miła osóbka- tylko dlaczego dentystka). Także na spotkanie wybiorę się (mam nadzieję z wyleczonym ząbkiem, który powoli zaczyna dawać o sobie znać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areksam 18.03.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 I ja się cieszę, że się spotkamy. Chętnie wykorzystam polecone przez was ekipy do murowania chałupy. Ciechanko czekamy na twoje ostateczne decyzje z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 18.03.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 A ja nie będę mogła pójść na wystawę Tommca Buuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 18.03.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Zdjęć mojego autorstwa raczej tam nie będzie...powód jest prosty...robiąc je nie wyłączyłem datownika, a głupio wyglądałyby zdjęcia na wystawie z datą.Zaprezentowane zdjęcia są autorstwa członków Stowarzyszenia oraz ich przyjaciół. Przedstawiają głównie krajobrazy, ale także rzeczy charakterystyczne dla Finlandii.Jeśli tylko się uda...będzie można na wystawie spróbować pulli (tradycyjne ciastko fińskie) i salmiaków. Jeśli chodzi o spotkanie piątkowe, to pewnie pojawię się koło 22giej. Rozumiem, ze spotykamy się w Dublinie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 18.03.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Aniu99, nic się nie martw, bo wystawa będzie tam wisiała jakiś czas, a jak się uda to wezmę salmiaki i na piątkowe nasze spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 18.03.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Tommco To przynieś trochę tych zdjęć z datą na piątkowe spotkanie! Proszę! Miejsca spotkania na 100% jeszcze nie ma(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 18.03.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 To czekam na wieści.Będę gdzieś koło 21-szej, może trochę wcześniej.Pozd.Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 18.03.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Tommco, ciekawe kim jestes studentem? wykładowcą? Na pewno kimś związanym z GTiH, jesli tak to moze znamy sie z zajęć? Aktualna Studentka (oraz siostra byłej studentki, ktora była na stypendium w Finlandii (troche to zagmatywane ale wyjasnie jutro )) PS. Troche mam zamet w glowie odnosnie miejsca naszego spotkania o 19.00, a nie moge teraz czesto wchodzic na forum, bo mężuś zagranica a ja mam full pracy. w każdy razie jutro przyjdę prosto z roboty, sorry, że pewnie będę w oficjalnym ubranku, ale nawiedza mnie jutro ambasada portugalii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A D 18.03.2004 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Agato i Darku jestem architektem i zdaża mi się projektować kuchnie(nawet teraz nad tym pracuje), mam nadzieję że błędów nie popełniam , ale jeśli możecie to podzielcie się ze mną Waszymi spostrzeżeniami na temat tych błedów, chetnie poznam opinię osób znające tajniki mebli kuchennych od "podszewki". Z góry dziękuję i pozdrawiam. Prywatnie też szukam dla bliskiej mi osoby mebli kuchennych więc może podacie mi namiary na swoją firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MILeq 18.03.2004 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Witajcie Łodzianie! Z tego co widzę, spotkanie przenosimy w kierunku Dublinu, niemniej jednak z tego co dobrze pamiętam, to z pogadaniem w piątek wieczór może byc tam spory kłopot, bo strasznie łomoczą muzyką, a w piątek może tam byc póżniej regularna "potańcówka". W najgorszym razie pozostanie zmiana lokalu. PozdrawiamT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts