mruva 17.03.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 w Tomaszowie Maz jest producent. Skrzynka na dwa liczniki kosztowała coć około 3 stówek . Namiarów nie mam bo całość załatwiał wykonawca. Z tego co pamiętam to taniej nie było nigdzie )) Witam Lidera po dłuuuuugiej zimowej przerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 17.03.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 PROSZE Was o pomoc: gdzie w okolicach Pabianic/Lodzi kupie cos co sie nazywa "panele ogrodzeniowe" z drutu ocynkowane i malowane proszkowo, szerokosci 250 cm, wysokosci ok 170 cm. Chce to zamontowac zamiast siatki. W necie jest tego troche, ale za transport chca 900 zl Wiec chcialabym znalezc blizej. DZIEKI!!!! w Inowłodzu jjest producent ,myślę ,że warto zadzwonić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 17.03.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 w Tomaszowie Maz jest producent. Skrzynka na dwa liczniki kosztowała coć około 3 stówek . Namiarów nie mam bo całość załatwiał wykonawca. Z tego co pamiętam to taniej nie było nigdzie )) Witam Lidera po dłuuuuugiej zimowej przerwie. ciężko się odzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 17.03.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 PROSZE Was o pomoc: gdzie w okolicach Pabianic/Lodzi kupie cos co sie nazywa "panele ogrodzeniowe" z drutu ocynkowane i malowane proszkowo, szerokosci 250 cm, wysokosci ok 170 cm. Chce to zamontowac zamiast siatki. W necie jest tego troche, ale za transport chca 900 zl Wiec chcialabym znalezc blizej. DZIEKI!!!! Konstantynów Łódzki http://www.ogrodzenie.net.pl , http://www.konsport.com.pl . Nie wiem, czy są konkurencyjni cenowo, bo etap ogrodzenia już dawno za mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 17.03.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Ja w imieniu mojej mamy Czy ktoś chciałby odkupić jedną ŚLIWĘ WĘGIERKA POLSKA ZA 14,90zł? mama pojechała do bardzo dobrej szkółki pod Bydgoszczą i chciała kupić jedną węgierkę polską a drugą Dąbrowiecką, dopiero w Łodzi się skapnęła że ma dwie Węgierki Polskie. Stąd szuka domu z ogródkiem dla pechowej Węgierki. A na dwie nie ma miesca ... bo są przewidzianie inne drzewka A teraz w moim imieniu : czy ktoś ma namiar na firmę/osobę, czy kogo tam bądź, kto by niedrogo ogrodził działkę siatką na metalowych słupkach? bez podmórówki, za to wkopanie i zalanie słupków i naciągnięcie siatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 17.03.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witam Lidera po dłuuuuugiej zimowej przerwie. ciężko się odzwyczaić Fakt, ja nie dawno zaczęłam a już czuję, że siedzi to głęboko w mojej podświadomości, czasem zastanawiam się czy forum jest bezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 17.03.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 mmmad był na odwyku i co ????? nawet elektrowstrząsy nie pomogły .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 17.03.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 witam, poszukuję żwirowni (lub czegoś w podobie) która ma na stanie żwir o frakcji 0,16-0,22. Potrzebuję tego żwiru 280 ton - więc i cena jest dość istotna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 17.03.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 mmmad był na odwyku i co ????? nawet elektrowstrząsy nie pomogły .... Elektrowstrząsy to już przeżytek, teraz to podobno psychoanaliza lub terapia grupowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 17.03.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 mmmad był na odwyku i co ????? nawet elektrowstrząsy nie pomogły .... Elektrowstrząsy to już przeżytek, teraz to podobno psychoanaliza lub terapia grupowa . Na terapie grupowa w "Bacowce" mam za daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 17.03.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Czy ktoś chciałby odkupić jedną ŚLIWĘ WĘGIERKA POLSKA ZA 14,90zł? Ja do dziś wieczoru rezerwuję śliwkę Potwierdze tylko u małżonki, czy jej wizja jest taka sama i się dogadamy pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karek 17.03.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 witam, poszukuję dobrego, sprawdzonego i niedrogiego wykonowcę do gładzi gipsowych, położenia glazury, ocieplenia poddasza oraz położenia płyt g-k. Za ewentualne "namiary" z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 17.03.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 witam, poszukuję dobrego, sprawdzonego i niedrogiego wykonowcę do gładzi gipsowych, położenia glazury, ocieplenia poddasza oraz położenia płyt g-k. Za ewentualne "namiary" z góry dziękuję dobry i niedrogi to tylko w Erze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 17.03.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Hmm znowu ja Odpuscilam panele ogrodzeniowe i ze wzgledow kosztowych bedzie SIATKA. Gdzie kupowaliscie niedaleko pabianic? Ocynkowana, powlekana PCV, h=150cm, plus slupki i prefabrykowana podmurowka (mysle ze wyjdzie taniej niz lana na budowie, za 150 cm ok 29-30 zl). Pomozcie prosze Dzieki! KArolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megi85 17.03.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Czy ktoś może słyszał coś o firmie FAWAS lub Husky(Tytan) zajmujących się centralnymi odkurzaczami? Czy to są dobre firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 17.03.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Popcarol, a wykonawcę masz? bo też szukam. u nas też będzie siatka Majki - drzewko Twoje - jak tylko potwierdzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 17.03.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Hmm znowu ja Odpuscilam panele ogrodzeniowe i ze wzgledow kosztowych bedzie SIATKA. Gdzie kupowaliscie niedaleko pabianic? Ocynkowana, powlekana PCV, h=150cm, plus slupki i prefabrykowana podmurowka (mysle ze wyjdzie taniej niz lana na budowie, za 150 cm ok 29-30 zl). Pomozcie prosze Dzieki! KArolina Siatka koło Pabianic ... najtaniej ... tylko nie powlekana, a ocynkowana ( taką chciliśmy ) to braliśmy koło Strykowa To było 3 lata temu. Słupki też tam, "podmurówka" - prefabrykowana - Pabianice, ta firma od płotów betonowych, co tu ostatnio pisaliśmy. Zakopana płyta ogrodzeniowa do połowy ziemi, zabetonowana razem z słupkami. Nic nie pęka, wszystko ok. pozdrawiam, majki PS. Negocjacie nt. drzewka trwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 18.03.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Popcarol, a wykonawcę masz? bo też szukam. u nas też będzie siatka Majki - drzewko Twoje - jak tylko potwierdzisz Wykonawca = tesc JAk znajdziesz siatke daj znac gdzie i za ile, ok? Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 18.03.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Słupki też tam, "podmurówka" - prefabrykowana - Pabianice, ta firma od płotów betonowych, co tu ostatnio pisaliśmy. Zakopana płyta ogrodzeniowa do połowy ziemi, zabetonowana razem z słupkami. Nic nie pęka, wszystko ok. pozdrawiam, majki Czesc majki! Dzieki za pomysl, nie wiedzialam ze ci od betonow maja tez podmurowki. W sumie logiczne;) Czyli ten element gdzie osadza sie slupek tez maja? Nie rozumiem "zabetobowana razem ze slupkami" - czyli beton jednak sie leje zrobiony na budowie, zeby osadzic te podmurowke i slupek? W sumie siatke moge sobie zamowic na allegro, a podmurowke tam... jak nie znajde na miejscu tak zrobie. Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 18.03.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 PS. Negocjacie nt. drzewka trwają To najlepsza śliwa pod słońcem. Mamy 15 letnie drzewo na starej działeczce pracowniczej śliwki są tak słodkie że nie trzeba dosładzać powideł. Tak samo jak robimy soki - też bez cukru. mniam mniam. Szkoda że nie możemy starego drzewka przesadzić A mama kupiła 3 różne śliwki: zwykła polską, dąbrowiecką ,najdienę i chce kupić jeszcze jedną stąd szukamy domku dla biednego drzewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts