Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

PROSZE Was o pomoc:

gdzie w okolicach Pabianic/Lodzi kupie cos co sie nazywa "panele ogrodzeniowe" z drutu ocynkowane i malowane proszkowo, szerokosci 250 cm, wysokosci ok 170 cm. Chce to zamontowac zamiast siatki. W necie jest tego troche, ale za transport chca 900 zl :( Wiec chcialabym znalezc blizej. DZIEKI!!!!

w Inowłodzu jjest producent ,myślę ,że warto zadzwonić .

PROSZE Was o pomoc:

gdzie w okolicach Pabianic/Lodzi kupie cos co sie nazywa "panele ogrodzeniowe" z drutu ocynkowane i malowane proszkowo, szerokosci 250 cm, wysokosci ok 170 cm. Chce to zamontowac zamiast siatki. W necie jest tego troche, ale za transport chca 900 zl :( Wiec chcialabym znalezc blizej. DZIEKI!!!!

Konstantynów Łódzki http://www.ogrodzenie.net.pl , http://www.konsport.com.pl .

Nie wiem, czy są konkurencyjni cenowo, bo etap ogrodzenia już dawno za mną.

Ja w imieniu mojej mamy :wink:

Czy ktoś chciałby odkupić jedną ŚLIWĘ WĘGIERKA POLSKA ZA 14,90zł?

mama pojechała do bardzo dobrej szkółki pod Bydgoszczą i chciała kupić jedną węgierkę polską a drugą Dąbrowiecką, dopiero w Łodzi się skapnęła że ma dwie Węgierki Polskie. Stąd szuka domu z ogródkiem dla pechowej Węgierki. :lol: :lol: :lol: A na dwie nie ma miesca ... bo są przewidzianie inne drzewka :lol: 8)

A teraz w moim imieniu :

czy ktoś ma namiar na firmę/osobę, czy kogo tam bądź, kto by niedrogo ogrodził działkę siatką na metalowych słupkach? bez podmórówki, za to wkopanie i zalanie słupków i naciągnięcie siatki.

Hmm znowu ja ;) Odpuscilam panele ogrodzeniowe i ze wzgledow kosztowych bedzie SIATKA. Gdzie kupowaliscie niedaleko pabianic? Ocynkowana, powlekana PCV, h=150cm, plus slupki i prefabrykowana podmurowka (mysle ze wyjdzie taniej niz lana na budowie, za 150 cm ok 29-30 zl).

Pomozcie prosze :) Dzieki!

KArolina

Hmm znowu ja ;) Odpuscilam panele ogrodzeniowe i ze wzgledow kosztowych bedzie SIATKA. Gdzie kupowaliscie niedaleko pabianic? Ocynkowana, powlekana PCV, h=150cm, plus slupki i prefabrykowana podmurowka (mysle ze wyjdzie taniej niz lana na budowie, za 150 cm ok 29-30 zl).

Pomozcie prosze :) Dzieki!

KArolina

Siatka koło Pabianic ... najtaniej ... tylko nie powlekana, a ocynkowana ( taką chciliśmy ) to braliśmy koło Strykowa :lol: To było 3 lata temu.

Słupki też tam, "podmurówka" - prefabrykowana - Pabianice, ta firma od płotów betonowych, co tu ostatnio pisaliśmy.

Zakopana płyta ogrodzeniowa do połowy ziemi, zabetonowana razem z słupkami. Nic nie pęka, wszystko ok.

pozdrawiam, majki

PS. Negocjacie nt. drzewka trwają :wink:

Słupki też tam, "podmurówka" - prefabrykowana - Pabianice, ta firma od płotów betonowych, co tu ostatnio pisaliśmy.

Zakopana płyta ogrodzeniowa do połowy ziemi, zabetonowana razem z słupkami. Nic nie pęka, wszystko ok.

pozdrawiam, majki

Czesc majki!

Dzieki za pomysl, nie wiedzialam ze ci od betonow maja tez podmurowki. W sumie logiczne;) Czyli ten element gdzie osadza sie slupek tez maja? Nie rozumiem "zabetobowana razem ze slupkami" - czyli beton jednak sie leje zrobiony na budowie, zeby osadzic te podmurowke i slupek?

W sumie siatke moge sobie zamowic na allegro, a podmurowke tam... jak nie znajde na miejscu tak zrobie. Dzieki! :)

PS. Negocjacie nt. drzewka trwają

To najlepsza śliwa pod słońcem. Mamy 15 letnie drzewo na starej działeczce pracowniczej śliwki są tak słodkie że nie trzeba dosładzać powideł. Tak samo jak robimy soki - też bez cukru. :D mniam mniam.

Szkoda że nie możemy starego drzewka przesadzić :roll:

A mama kupiła 3 różne śliwki: zwykła polską, dąbrowiecką ,najdienę i chce kupić jeszcze jedną stąd szukamy domku dla biednego drzewka

8)