popcarol 21.03.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 PS Karolina, widziałem - więcej na priv Dzieki za namiary, sprawdze, zadzwonie:) , z niecierpliwoscia czekam na info z ogledzin - sama jeszcze nie widzialam tych tynkow Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 21.03.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 czy 800zł za mapę do cełów projektowych (działka 1256m2) folia plus tyle odbitek ile chcę. to dużo czy norma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 21.03.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 i druga rzecz. Jęsli chcę siatkę na ogrodzenie to lepiej wziąć 3,2mm czy 3,6mm. domyślam się że grubsza jest trwalsza, ale liczę koszty i wolę wydać mniej tym bardziej że docelowo płot będzie pokryty roślinnością (a właściwie będzie zasłonięty)Czy jest zatem sens dawać grubszą siatkę i czy jest sens kupować powlekaną? może zwykła ocynkowaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 21.03.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 my za mapkę do celów projektowych daliśmy 700 zł - więc cena zbliżona - robiliśmy ją we wrześniu 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 21.03.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Jaj przepięknie malowanych , Świąt wesołych roześmianych , w poniedziałek kubeł wody , zdrowia , szczęścia oraz zgody !!! Wszystkiego co najlepsze w Święta Wielkiej Nocy życzę Wam gorąco !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 21.03.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Jaj przepięknie malowanych , Świąt wesołych roześmianych , w poniedziałek kubeł wody , zdrowia , szczęścia oraz zgody !!! Wszystkiego co najlepsze w Święta Wielkiej Nocy życzę Wam gorąco !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chochla72 21.03.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 i druga rzecz. Jęsli chcę siatkę na ogrodzenie to lepiej wziąć 3,2mm czy 3,6mm. domyślam się że grubsza jest trwalsza, ale liczę koszty i wolę wydać mniej tym bardziej że docelowo płot będzie pokryty roślinnością (a właściwie będzie zasłonięty) Czy jest zatem sens dawać grubszą siatkę i czy jest sens kupować powlekaną? może zwykła ocynkowaną? Co do grubosci to jak dla mnie roznica .4mm przy przekroju ponad 3mm nie robi roznicy Co do siatki powlekanej. Jesli kupisz siatke powleczona dobrej jakosci tworzywem to bedzie na pewno duzo bardziej trwala niz ocynkowana. Druga kwestia - ocynk jest 'srebrny'. Jesli byscie chcieli zmienic kolor to sie zarobicie na smierc przy malowaniu. A generalnie to Wesolych Swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 22.03.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://www.madzik.pl/wielkanoc/baby.gif http://www.madzik.pl/wielkanoc/wielkanoc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 22.03.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Życzę Wszystkim wszelkiej pomyślności, zdrowia, szczęścia i wytchnienia z okazji Świąt Wielkanocnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 22.03.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Ja zrobilem 3W, zeby mi ptaki i myszy styropianu nie wydziobaly, oraz zeby elewacja byla w calosci rowniez za 20 lat. a skąd bedziesz wiedział co dzieje się z warstwą ocieplenia za 20 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 22.03.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Dzięki za dopowiedzi Ja też dołączal się do życzeń. ...spokojnych, leniwych Świąt i odpoczynku od wszelkich zmartwień budowlanych...Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.03.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 i druga rzecz. Jęsli chcę siatkę na ogrodzenie to lepiej wziąć 3,2mm czy 3,6mm. domyślam się że grubsza jest trwalsza, ale liczę koszty i wolę wydać mniej tym bardziej że docelowo płot będzie pokryty roślinnością (a właściwie będzie zasłonięty) Czy jest zatem sens dawać grubszą siatkę i czy jest sens kupować powlekaną? może zwykła ocynkowaną? pamiętaj tylko ,że przy powlekanych podaje się rozmiar 2/3, 2.5/3.5 pierwsza cyfra średnica drutu a druga z polewą ja mam u siebie siatkę z drutu fi 4 ,oczko 5x5 drut 2 czy 2.5 jest słaby i pierwszy pies rozciągnie zębami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia i Maciek 23.03.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Świąt Wielkiej Nocy rodzinnych spokojnych pełnych zadumy i refleksjiżyczą Madzia i Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia i Maciek 23.03.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Odnośnie odkurzacza centr. - polecam p.Jerzego Stącela, tel +48602570800.Kilka lat temu zakładał u rodziców, teraz zakłada u mnie. Koszt instalacji - ok 250 zl za punkt, do tego jednostka (duży wybór) i pierdółki - koszt nie wiem jaki bo narazie mam tylko instalację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 23.03.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Życzymy Wam, by na Wielkanoc budowę domu odwalił zając, baranek nakrył do uczty stoły a Wam został czas na... sex i pierdoły. Yeti z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 24.03.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Yeti - cudne życzenia :) Powiem tylko WIOSNO PRZYJDŹ !!!!! Ta aura mnie dobija, jak tu osuszać działkę jak cały czas coś wali z nieba na łeb ?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.03.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Ja zrobilem 3W, zeby mi ptaki i myszy styropianu nie wydziobaly, oraz zeby elewacja byla w calosci rowniez za 20 lat. a skąd bedziesz wiedział co dzieje się z warstwą ocieplenia za 20 lat? Za 20 lat? W "Biedronce" kupie kamere termowizyjna... Jak nie bedzie styropianu - zostanie pustka. U sie pogorszy. I jak mi bedzie z tym zle, to wpuszcze tam jakas pianke czy inne kuleczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 25.03.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Co sadzicie o formie EURO-BUD z ul. Tuwima w Łodzi? Maja dobre ceny, slyszalam ze z terminowoscia niespecjalnie, ale poza tym ok czy nie bardzo? Chce tam kupic drzwi, panele, ceramike na podlogi (sporo tego bedzie przez ogrzewanie podlogowe), armature, umywalki, wc i inne. Moze znajda sie chetni do wspolnego zakupu - wynegocjujemy wiekszy rabat? Piszcie prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 25.03.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Uprzejmnię donoszę ,że na Łódzkich ogłoszeniach znów rozmycie tematu - jakas niepotrzebna moim zdaniem wymiana zdań się tam zakradła .... swoją drogą to zaobserwowaliście,że na polskich forach nagminne jest "kłócenie" się zamiast trzymanie się tematu ? swoisty rodzaj pieniactwa chyba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.03.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Uprzejmnię donoszę ,że na Łódzkich ogłoszeniach znów rozmycie tematu - jakas niepotrzebna moim zdaniem wymiana zdań się tam zakradła .... swoją drogą to zaobserwowaliście,że na polskich forach nagminne jest "kłócenie" się zamiast trzymanie się tematu ? swoisty rodzaj pieniactwa chyba:) Nie, to nieprawda. Mylisz sie. Tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts