mxxxx 28.03.2008 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Gdybym miała komfort wyboru (czytaj: porównywalną cenę) wybrałabym ceramikę. mam prawie identyczna cenę, różnica jest kilku złotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 28.03.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 mpoplaw - czy ta wycena za dach to również z oknami dachowymi?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.03.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Farby mają i wzorniki na al. Włókniarzy. Nie wiem tylko czy na miejscu mieszają. Acha, a tak dokładniej to gdzie? Włókniarzy jest długa http://www.caparol.com.pl/capafant.php?c=022&m=04&p=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.03.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Farby mają i wzorniki na al. Włókniarzy. Nie wiem tylko czy na miejscu mieszają. Acha, a tak dokładniej to gdzie? Włókniarzy jest długa http://www.caparol.com.pl/capafant.php?c=022&m=04&p=3 dzięki, właśnie tej strony potrzebowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 28.03.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 mpoplaw - czy ta wycena za dach to również z oknami dachowymi?. tam wyżej wycena jest bez okien, za okna rynny dachówki dodatki itp łącznie brutto za robena ceramike 26 700 zł + 7 500 robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 28.03.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dzięki, a można wiedzieć gdzie zamawiałeś ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 29.03.2008 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 za wcześnie o tym mówić, jak dachówki przyjadą i wszystko będzie git, bez jakiś niespodzianek to umieszczę ich na ŁTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 29.03.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 mpoplaw - w takim razie daj znać jak już ją zweryfikujesz. Zbliża się pierwszy piątek miesiąca a ja niestety tym razem nie będę mogła się z Wami spotkać (wyjazd służbowy) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 30.03.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Tym razem ja też nie dam rady . Od piątku do wtorku będę w okolicach Gorzowa... a tam to pewnie nie dojedziecie Gdyby jednak z jakichś przyczyn spotkanie się nie odbyło, to w następny piątek (11-04) jestem do dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.03.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Ja też nieśmiało powiem, że w ten piątek nie mogę Ale ten następny 11-04 spoko, więc może .... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 31.03.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 MI przyszły piątek też wstępnie pasuje , więc przekładamy , chyba że ten piatek to tez mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomol 01.04.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Pilnie poszukuje namiaru na dobrej jakości piasek do tynków. Pomóżcie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia i Maciek 01.04.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Spotkanie? Gdzie? Kiedy? Bo chyba nie jesteśmy wtajemniczeni, a spotkamy się chętnie. Jesli piątek - to dowolny, z lekką przewagą 11stego. Pozdrawiamy M&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.04.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Może wreszcie przeniesiecie się do Łodzi? Bo na Rudę nie dojadę, nawet nie ma co marzyć. Chyba, ze zrobimy konkurencyjne spotkanie np w Nowosolnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 01.04.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Może wreszcie przeniesiecie się do Łodzi? Bo na Rudę nie dojadę, nawet nie ma co marzyć. Chyba, ze zrobimy konkurencyjne spotkanie np w Nowosolnej Na Skoszewach u Mmmada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 01.04.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Może wreszcie przeniesiecie się do Łodzi? Bo na Rudę nie dojadę, nawet nie ma co marzyć. Chyba, ze zrobimy konkurencyjne spotkanie np w Nowosolnej Na Skoszewach u Mmmada Ja juz rzucilem taka propozycje, ale przeszla bez echa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 01.04.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Może wreszcie przeniesiecie się do Łodzi? Bo na Rudę nie dojadę, nawet nie ma co marzyć. Chyba, ze zrobimy konkurencyjne spotkanie np w Nowosolnej Na Skoszewach u Mmmada Ja juz rzucilem taka propozycje, ale przeszla bez echa... Bo ktoś powiedział ,że dla każdego szpadel naszykowałeś to udawali ,że nie słyszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.04.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ja tam dojechać mogę wszędzie, a jak mmmad stawia to Tomol - spróbuj : 609 577 151 , 400 zł za około 17-18t, do tynków sie podobno nadawał. Ale jak zadzwonisz, to się spytaj, żeby nie było niedomówień pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 01.04.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Może wreszcie przeniesiecie się do Łodzi? Bo na Rudę nie dojadę, nawet nie ma co marzyć. Chyba, ze zrobimy konkurencyjne spotkanie np w Nowosolnej Na Skoszewach u Mmmada Ja juz rzucilem taka propozycje, ale przeszla bez echa... To ja to gdzieś przegapiłam. Ale jeśli chodzi o spotkanie w północnej części miasta jestem jak najbardziej za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 01.04.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Dzisiaj miałam montaż okien. . Jeszcze drzwi i stan surowy zamknięty Drzwi już są .tylko na teraz zostaną zapakowane w kartonie do czasu zakończenia mokrych robót. Teraz spotkanie przejdzie mi niestety koło nosa . Od piątku wchodzi elektryk z instalacjami ( to tak na dzień ) , a wieczorem siedzę z dziećmi sama w domu a mężuś kwitnie nocami na działce Generalnie w ostatnim czasie codziennie siedzę na działce do 20. Dobrze się bawcie, a za miesiąc może mi się uda z wami zobaczyć , a szkoda że nie teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts