Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Farby mają i wzorniki na al. Włókniarzy. Nie wiem tylko czy na miejscu mieszają.

Acha, a tak dokładniej to gdzie? Włókniarzy jest długa :roll:

http://www.caparol.com.pl/capafant.php?c=022&m=04&p=3

dzięki, właśnie tej strony potrzebowałam...

Może wreszcie przeniesiecie się do Łodzi? Bo na Rudę nie dojadę, nawet nie ma co marzyć. Chyba, ze zrobimy konkurencyjne spotkanie np w Nowosolnej :roll:

Na Skoszewach :lol: :lol: :lol: u Mmmada :wink:

Ja juz rzucilem taka propozycje, ale przeszla bez echa...

Bo ktoś powiedział ,że dla każdego szpadel naszykowałeś :wink:

to udawali ,że nie słyszą

Może wreszcie przeniesiecie się do Łodzi? Bo na Rudę nie dojadę, nawet nie ma co marzyć. Chyba, ze zrobimy konkurencyjne spotkanie np w Nowosolnej :roll:

Na Skoszewach :lol: :lol: :lol: u Mmmada :wink:

Ja juz rzucilem taka propozycje, ale przeszla bez echa...

To ja to gdzieś przegapiłam.

Ale jeśli chodzi o spotkanie w północnej części miasta jestem jak najbardziej za.

Dzisiaj miałam montaż okien. :lol: . Jeszcze drzwi i stan surowy zamknięty :lol: Drzwi już są .tylko na teraz zostaną zapakowane w kartonie do czasu zakończenia mokrych robót.

Teraz spotkanie przejdzie mi niestety koło nosa :cry: . Od piątku wchodzi elektryk z instalacjami ( to tak na dzień ) , a wieczorem siedzę z dziećmi sama w domu a mężuś kwitnie nocami na działce :cry: Generalnie w ostatnim czasie codziennie siedzę na działce do 20.

Dobrze się bawcie, a za miesiąc może mi się uda z wami zobaczyć , a szkoda że nie teraz. :cry: