Yeti 02.04.2008 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Doris, przegoniłem cię - okna i drzwi wstawione w czwartek ub.tygodnia. Chatka ob-alarmowana, a od wczoraj działają elektryki Widzę, że jest duża szansa na przełożenie spotkania na pt. 11-04 . Też mogę dojechać w dowolne miejsce w Łodzi. Podajcie tylko konkrety. (mmmad, adresik poproszę - szpadel mogę wziąć swój - na własnym mam lepiej opanowane podpieranie się ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 02.04.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 witam, czy ktoś z łódzkiej grupy ma zainstalowaną pompę ciepła? Bardzo proszę o informację, bo nie znam się na tym a chcemy zainstalować pompę bo nie mamy gazu. Błądzę jak dziecko we mgle, nawet nie wiem o co tych magików pytać I którą firmę wybrać! Może jest jakaś życzliwa duszyczka, która się podzieli swoimi doświadczeniami i pomoże! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 02.04.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 witam, czy ktoś z łódzkiej grupy ma zainstalowaną pompę ciepła? Bardzo proszę o informację, bo nie znam się na tym a chcemy zainstalować pompę bo nie mamy gazu. Błądzę jak dziecko we mgle, nawet nie wiem o co tych magików pytać I którą firmę wybrać! Może jest jakaś życzliwa duszyczka, która się podzieli swoimi doświadczeniami i pomoże! Pozdrawiam Hej! Juz o tym rozmawialysmy. U nas dzisiaj koncza odwierty pionowe pod pompe (jednak robimy pionowe, na poziome mamy malutka dzialke). Od 5go maja wchodzi ekipa i robi kotlownie, podlaczenie pod pompe ciepla i ogrzewanie podlogowe. Sama pompe ciepla przywioza i podlacza ok wrzesnia/pazdziernika (tak chcielismy, bo gdyby zamontowali juz musielibysmy od razu placic za nia). Moge na razie polecic firme- u nas robi odwierty, ale robi cale instalacje (gdybysmy ich znalezli wczesniej skorzystalibysmy z nich calosciowo). http://www.pompyciepla-nsg.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 02.04.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 witam, czy ktoś z łódzkiej grupy ma zainstalowaną pompę ciepła? Bardzo proszę o informację, bo nie znam się na tym a chcemy zainstalować pompę bo nie mamy gazu. Błądzę jak dziecko we mgle, nawet nie wiem o co tych magików pytać I którą firmę wybrać! Może jest jakaś życzliwa duszyczka, która się podzieli swoimi doświadczeniami i pomoże! Pozdrawiam Hej! Juz o tym rozmawialysmy. U nas dzisiaj koncza odwierty pionowe pod pompe (jednak robimy pionowe, na poziome mamy malutka dzialke). Od 5go maja wchodzi ekipa i robi kotlownie, podlaczenie pod pompe ciepla i ogrzewanie podlogowe. Sama pompe ciepla przywioza i podlacza ok wrzesnia/pazdziernika (tak chcielismy, bo gdyby zamontowali juz musielibysmy od razu placic za nia). Moge na razie polecic firme- u nas robi odwierty, ale robi cale instalacje (gdybysmy ich znalezli wczesniej skorzystalibysmy z nich calosciowo). http://www.pompyciepla-nsg.pl/ wielkie dzięki, już rozmawiałam i wysłałam już wszystkie niezbędne informację do wyceny! dam znać jak się sprawy mają. Jakiej firmy pompę wybraliście? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 02.04.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 uuuups, popcarol juz doczytałam jaka pompa u was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 02.04.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 co do EURO_BUD Tuwima to odpowiadam że cierpliwosc trzeba mieć anielską ceny mają bardzo dobre, ale terminy, szkoda gadać, w dodatku sami nigdy nie zadzwonią, tzreba 100 razy dzwonic, i żadnego przepraszam sporo tam kupiliśmy, ale już chyba nic więcejSzkoda. W kazdym razie mysle ze potrenuje swoja ciepliwosc u nich, bo cen nikt jak dotad nie pobil w okolicy, a zamowic musze sporo = wydac mnostwo kasy mimo nizszych cen A czas mam do lipca kiedy to planuje zaczac klasc podlogi, potem drzwi, malowanie (farby). Wczesniej jednak musze kupic armature do lazienki, W, umywalki itp plus zlewozmywak do kuchni i armature. Mimo wszystko NADAL SZUKAM CHETNYCH DO WSPOLNYCH ZAKUPOW.Karolina Zgłaszam akces. Właśnie mnie po raz kolejny wkurzyli w pobliskim skladzie. Jak widać wszędzie mają kłopoty z dzwonieniem i informacjami. Podbijam. Chętnie wejdę w spółkę EUROBUDowską. Robilam już u nich zakupy i było nienajgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 03.04.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Zgłaszam akces. Właśnie mnie po raz kolejny wkurzyli w pobliskim skladzie. Jak widać wszędzie mają kłopoty z dzwonieniem i informacjami. Podbijam. Chętnie wejdę w spółkę EUROBUDowską. Robilam już u nich zakupy i było nienajgorzej Witam, to Anisia 3 i 11malgosia - kiedy wyruszamy na wspolne zakupy? Ja moge sie umowic tylko na ktoras sobote i do tego musze wiedziec wczesniej ... co Wy na to? Najchetniej w polowie maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin_lodz 03.04.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Czy ktoś z Was moż ekupował gres polerowany w rozmiarze 80x80 ? Szukam takich płytek ale niestety jest ciężko. Jesli macie jakieś namiary na sklep z tamiki to byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 03.04.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Może wreszcie przeniesiecie się do Łodzi? Bo na Rudę nie dojadę, nawet nie ma co marzyć. Chyba, ze zrobimy konkurencyjne spotkanie np w Nowosolnej Na Skoszewach u Mmmada Ja juz rzucilem taka propozycje, ale przeszla bez echa... To ja to gdzieś przegapiłam. Ale jeśli chodzi o spotkanie w północnej części miasta jestem jak najbardziej za. Nie szkodzi... przyjdziesz z wlasnym szpadlem, czy dla Ciebie zarezerwowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 03.04.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Zgłaszam akces. Właśnie mnie po raz kolejny wkurzyli w pobliskim skladzie. Jak widać wszędzie mają kłopoty z dzwonieniem i informacjami. Podbijam. Chętnie wejdę w spółkę EUROBUDowską. Robilam już u nich zakupy i było nienajgorzej Witam, to Anisia 3 i 11malgosia - kiedy wyruszamy na wspolne zakupy? Ja moge sie umowic tylko na ktoras sobote i do tego musze wiedziec wczesniej ... co Wy na to? Najchetniej w polowie maja. Sobota jest najlepsza. Ale czemu dopiero w maju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 03.04.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Zgłaszam akces. Właśnie mnie po raz kolejny wkurzyli w pobliskim skladzie. Jak widać wszędzie mają kłopoty z dzwonieniem i informacjami. Podbijam. Chętnie wejdę w spółkę EUROBUDowską. Robilam już u nich zakupy i było nienajgorzej Witam, to Anisia 3 i 11malgosia - kiedy wyruszamy na wspolne zakupy? Ja moge sie umowic tylko na ktoras sobote i do tego musze wiedziec wczesniej ... co Wy na to? Najchetniej w polowie maja. Sobota jest najlepsza. Ale czemu dopiero w maju? Wybaczcie, ale do tej pory to nie czekałam na odzew. Płytki juz mam. jesli w Eurobudzie maja armaturę i umywalki, to w spółke mogę jeszcze wejść, ale tez do maja nie będę czekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 03.04.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Może wreszcie przeniesiecie się do Łodzi? Bo na Rudę nie dojadę, nawet nie ma co marzyć. Chyba, ze zrobimy konkurencyjne spotkanie np w Nowosolnej Na Skoszewach u Mmmada Ja juz rzucilem taka propozycje, ale przeszla bez echa... To ja to gdzieś przegapiłam. Ale jeśli chodzi o spotkanie w północnej części miasta jestem jak najbardziej za. Nie szkodzi... przyjdziesz z wlasnym szpadlem, czy dla Ciebie zarezerwowac? Zarezerwuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 03.04.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Może wreszcie przeniesiecie się do Łodzi? Bo na Rudę nie dojadę, nawet nie ma co marzyć. Chyba, ze zrobimy konkurencyjne spotkanie np w Nowosolnej Na Skoszewach u Mmmada Ja juz rzucilem taka propozycje, ale przeszla bez echa... To ja to gdzieś przegapiłam. Ale jeśli chodzi o spotkanie w północnej części miasta jestem jak najbardziej za. Nie szkodzi... przyjdziesz z wlasnym szpadlem, czy dla Ciebie zarezerwowac? Zarezerwuj. Duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.04.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Komu jeszcze zarezerwowac szpadel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.04.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Komu jeszcze zarezerwowac szpadel? ja poproszę grabki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 04.04.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 ja mogę zapisać sie na graczkę BTW gdzie w łodzi można kupić tynk silikatowy w dobrej cenie ?? na allegro są po 4zł/kg a w castoramie albo w hurtowniach po 7-8zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.04.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Komu jeszcze zarezerwowac szpadel? Spoko, daj tylko cynk - wezmę swój pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 06.04.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Słuchajcie mam takie pytanie. Po montażu okien rozmawiałam z głównym montażystą czym ochronić ramy drewnianych okien przy tynkowaniu, jaką taśmą by nie spowodowała uszkodzenia lakieru. Odpowiedź była taka: u klienta na Kalonce przy tynkowaniu tynkarze zastosowali takie taśmy czy profile , które przytwierdzało się do ramy i w tym cudzie była taka część jak taśma do której na czas robót tynkarskich przyklejało się folię dla ochrony. Po skończeniu prac tynkarskich z tego profilu zrywało się tą część z klejem, a pozostała część stanowiła wykończenie samego ościeża.Może wiecie co to jest i gdzie to kupić.Za każdą pomoc wielkie dzięki.Pozdrawiam . Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 07.04.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Słuchajcie mam takie pytanie. Po montażu okien rozmawiałam z głównym montażystą czym ochronić ramy drewnianych okien przy tynkowaniu, jaką taśmą by nie spowodowała uszkodzenia lakieru. Odpowiedź była taka: u klienta na Kalonce przy tynkowaniu tynkarze zastosowali takie taśmy czy profile , które przytwierdzało się do ramy i w tym cudzie była taka część jak taśma do której na czas robót tynkarskich przyklejało się folię dla ochrony. Po skończeniu prac tynkarskich z tego profilu zrywało się tą część z klejem, a pozostała część stanowiła wykończenie samego ościeża. Może wiecie co to jest i gdzie to kupić. Za każdą pomoc wielkie dzięki. Pozdrawiam . Dorota. Ja te listwy kupowalem (prawdopodobnie) tam: Bautech Serwis Alina Kałek 91-222 Łódź Szczecińska 28 tel. : 42 6110181 Pisze prawdopodobnie, bo jest kilka firm o tej samej nazwie. Jak zadzwonisz i powiesz, o co Ci chodzi, na pewno beda wiedzieli. O tych listwach powinni wiedziec juz wszyscy tynkarze maszynowi - bardzo upraszcza to wykanczanie glifow okiennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borysko 07.04.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Bierz Braasa, wiem że masz dylemat, ale bierz BTW mam już instalacje odkurzacza centralnego, montaż 3 punkty trwał 2 godziny, cena idealna jak dla mnie 520 zł, ekipa posprzątała po sobie a do wiercenia kucia używali odkurzacza p-pyłowego, jakby co to mogę zdecydowanie polecić firmę na ŁTO Dawaj te odkurzacze na ŁTO : sam juz powoli szukam, a jak masz pewniaków, to dawaj Brałeś z systemu Beam'a, czy cos innego ? pozdrawiam, majki Przyłączam się do pytania o odkurzacze - jaka to firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts