Tommco 18.03.2004 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Honorato Nie jestem wykładowcą, ale studentem....i co pewnie Cię zdziwi...wyziału Ekonomiczno-Socjologicznego...a więc z GTiH nie mam nic wspólnego. Aniu99 Postaram się przynieść kilka zdjęć Agata i DarekChętnie się Was poradzę...tyle, że jeszcze trochę później...choć jeden kuchenny problem już mam. Czy to znaczy, że spotykamy się w Dublinie? Jeśli byłyby jakieś problemy z lokalem i mielibyście się przenosić...to proszę o czyjś numer na priva...to jak będę miał się zjawić, to dla pewności zadzwonie najpierw. Pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 18.03.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Moja dobra znajoma również proponowała PERon 6ale właśnie zadzwoniłam do nich i nie ma w ogóle miejsc na jutro. Więc mam obawy, ze moze być cięzko dla grupy 10-12 osób ??????? I co Ciechanko i inni ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 18.03.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 No to gdzie się w końcu spotkamy???? Teatralna tylko do 22...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areksam 18.03.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Widzę, że z wyborem lokalu mamy niezły problem. Niech ktoś podejmie ostateczną decyzję, please! Wiem, że w piątek trudno taki lokal znaleźć a ja nie mam już pomysłów. Ciechanko może ty już wszystko wiesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 18.03.2004 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 UWAGA GRUPKO!!!! Od 19.00 zrobiłam rezerwację w VaBanq na 10-12 osób. Salka tzw. szafa Na moje nazwisko (jak ktoś zna ) Będę tam o 19, więc macie szansę!!!I już. Na wszelki wypadek - Moniuszki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 18.03.2004 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 No to jutro mamy Lusia piwo po kolejce od każdego ...chyba same nie wyjdziemy, za organizację miejsca ..wspólnymi siłami, choć lokal to zasługa Luśki, ja trafiałam na brak miejsc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 18.03.2004 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Wlasnie zacząłem myśleć o Qvo Vadis...ale jak juz jest VaBanque to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 18.03.2004 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 A piwo tam dobre...... I chlebek ze smalcuszkiem, jakby kto chciał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 18.03.2004 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Dzięki WAM , kochani forumowicze, poznam mapę "gastronomiczną" Łodzi. Co prawda nie jeżdżę już z mapą na kierownicy, ale ciągle jest potrzebna. Łódź jest the best!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areksam 18.03.2004 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Co my byśmy bez was kochane dziewczyny zrobili? Jesteście cudowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 19.03.2004 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Witam wszystkich Czyli Kwinto, Duńczyk i spółka na pewno nas spotka (ciekawe, kto bardziej znany my czy oni ). A u mnie gorączka budowlana w pełni, gonię już resztkami sił. W sobotę ma huk roboty a nic mi się nie chce, ale sprubóję się stawić. Pozd. Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 19.03.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Piszę z samego rana.SPOTAKANIE W ROLING STONE (MAŁA SALKA), dziś wpłacę kaucję. Więc liczę na liczne przybycie byśmy dali radę wypić za 400 zł.PUB jw. ROLLING STONE, UL> MONIUSZKI 6 (prawie róg Moniuszki i Sienkiewicza) GODZ. 19 bądź chwilkę póżniej.ZAPRASZAM WSZYSTKICH - CIECHANKA Gdy już dziś ktoś wróci do tego postu to informuję że spotaknie jednak w VA BANQ ul. MONIUSZKI 1 o godz. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 19.03.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 OK. Przyjąłem do wiadomości Rolling Stone. Pozd. Leszek PS. Teraz to musimy się zjawić jak najliczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 19.03.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Ciechanka i Luśka Vabanqe czy Rolling Stone???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 19.03.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Aniu99, jeżeli Ciechanka wpłaca kaucję to wynika stąd, że Rolling Stone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 19.03.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Przepraszam za zamiesznie. Moje problemy dentystyczne mnie powaliły.Nie wpłaciłam jeszcze kaucji w Rolling Stone więc jeśli zarezerwowałaś Va BANK to OK.LUŚKA - pełna akceptacja - CZYLI VA BANK ul. MONIUSZKI 1 - rezwerwacja na nazwisko LUŚKI na 19 .Przepraszam raz jeszcze za zamiesznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areksam 19.03.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Na nazwisko Luśki A jakie to nazwisko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 19.03.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 AREKSAM jeśli powiesz że zrobiona rezerwacja przez Panią Luśkę to myślę, że będzie OK. Poza tym Luśka będzie prawdopodobnie już około 19 ja też. W VA BANQ mała salka zwana szafą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 19.03.2004 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 NA WSZELKI WYPADEK POTWIERDZAM RAZ JESZCZE VA BANK A swoją droga ciekawostka - w poniedziałek i wtorek będzie spotkanie z Kwintą u mnie w pracy Może by kto chciał uścisnąć dłoń trębaczowi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 19.03.2004 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Przepraszam raz jeszcze za zamieszanie ale ... naprawdę starałam się wszystko naprawić - napisałam chyba z 15 wiadomości na priva o miejscu spotkania. Mam nadziję, że mi wybaczycie.DO ZOBACZENIA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts