EZS 24.04.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 namiary na kogoś miłego/rozsądnego/niedrogiego/itp... Pozdrawiam Ya Cóż, moja pani arch jest miła, rozsądna, niedroga i ma uprawnienia budowlane. Ale nie ma instalatorów co jest czasem męczące no i ma okresowo różne problemy które zwalniają jej pracę Wyślę ci jutro, bo mam ją w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi888 24.04.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Czy ktoś próbował robić adaptację projektu z Muratora do WZ za pomocą którejś z firm sprzedających te projekty w Łodzi lub okolicach? I jeśli tak to jakie macie doświadczenia? I jeszcze jedno - możecie podać namiary na dobrego i niedrogiego architekta -Jak pisałem wyżej mój za adaptację z niewielkimi zmianami chce 8 tys i chciałbym znaleźć kogoś tańszego. Pozdrawiam Ya Ponawiam pytanie. Przepraszam za natręctwo ale zależy mi na tym mocno. Pozdrawiam Ya Mogę polecić Ci moją panią architekt, z której jestem bardzo zadowolona. Konkretna i rzeczowa kobitka. Nazywa się Anna Czechowicz tel.603970776. Myślę,że adaptację zrobi za dużo,dużo mniejszą kwotę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi888 24.04.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Zapomniałam się pochwalić MAM JUŻ POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!!!! 5 maja będzie prawomocne. )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 25.04.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Zapomniałam się pochwalić MAM JUŻ POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!!!! 5 maja będzie prawomocne. )) Gratuluje serdecznie. Za Wami najgorsze - faza papierkowa. Teraz przynajmniej będziecie widziećna co wydajecie pieniądze Pozdrawiam Ya PS. Dziękuję za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 25.04.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Kupię deski szalunkowe . Najchętniej używane lub namiar na tani tartak . Z góry dziękuję i pozdrawiam Idiuna Mam sporo starych desek z rozbiorki komórek. Jesli jeszcze jestes zainteresowana, to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chochla72 25.04.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Gratuluje serdecznie. Za Wami najgorsze - faza papierkowa. O naiwni. Porzuccie wszelka nadzieje, ci ktorzy wkraczacie na plac budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 25.04.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 A po ile płacisz za tynki silikatowe???? płace razem z styropianem 40zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 25.04.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Canna przejeżdzałam obok Ciebie juz kilka razy i wciaż widzę mnóstwo ludzi na terenie i samochodów na ulicy ... Nie chcę Ci stwarzac dodatkowych problemów, a moze w weekend bedzie spokojniej? Wytrwałosci... Dzięki Ci dobra kobieto http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif Z każdym dniem widać efekty. Jest nadzieja, że wkrótce zaczniemy żyć normalnie. A może nawet uda się ugotować obiad. Nie przejmuj się ludźmi i wchodź!! (jak znajdziesz miejsce do zaparkowania samochodu http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszCCS 25.04.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Zapomniałam się pochwalić MAM JUŻ POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!!!! 5 maja będzie prawomocne. )) Dzien kiedy uprawomocnilo sie moje pozwolenie pamietam jak dzis To byl dobry dzien Wlasnie wtedy zalewalismy wieniec Powodzenia !!! M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.04.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Dzien kiedy uprawomocnilo sie moje pozwolenie pamietam jak dzis To byl dobry dzien Wlasnie wtedy zalewalismy wieniec M. A odebrany już jesteś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszCCS 25.04.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Gdybym wymyslil jak przepchnac dzialajace (sic! - pieknie pracowalo cala zime) ogrzewanie gazowe przy braku gazociagu w ulicy (i w skutek tego takze przylacza) , to pewnie bym sie juz odebral A tak chwilke jeszcze poczekam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi888 26.04.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Zapomniałam się pochwalić MAM JUŻ POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!!!! 5 maja będzie prawomocne. )) Dzien kiedy uprawomocnilo sie moje pozwolenie pamietam jak dzis To byl dobry dzien Wlasnie wtedy zalewalismy wieniec Powodzenia !!! M. Ha ha to troszkę się pospieszyłeś gratulacje za pomysłowość!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 27.04.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Macie może jakiś namiar - chciałabym nawieżć ze 2-3 wywrotki dobrej ziemi na działkę. Okolice Pabianic. Dobrze byłoby przywieźć tej ziemi przed środą, we środę mam gościa od koparki na działce i za dopłatą by mi ją rozplantował?DZIĘKI serdeczne za pomoc (namiar telefoniczny najlepiej proszę).Dzięki!Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 28.04.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Karolina poszło na priva. Witam wszystkich tak na biegu. Wpadłam do mieszkania na moment jak zwykle jak po ogień i jadę po dostawy na budowę. Jeszcze gdzieś tydzień i wszystkie kable w domu zostaną położone ( i kasa z kieszeni większa wypłynie ), tynki mam położone na poddaszu . Dzisiaj zeszli na parter. Brygada od tynków kładzie tynki, dachówkę, wykonuje ocieplenie, wyciągnie kominy ponad dach. Szkoda że za późno skapowałam bo oni by postawili sami całą chałupę a tak . Może będą jeszcze kłaść glazurę i terakotę. Normalnie wszystko robią od a do z.Teraz mogę powiedzieć tak jak canna: są jeszcze firmy Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Trzymajcie się. Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 28.04.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif A są http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif Moja ekipa od wykończeniówki nie robi tylko schodów. Chociaż jakbym ich poprosiła...Gładzie wyszły świetnie, pomalowali super. Przy okazji: farby PARA są doskonałe!!! wszelkie zabrudzenia schodzą po przeciągnięciu dłonią po ścianie. Polecam.Stiuki trochę ich zmęczyły, ale za to wyglądają http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif tylko na ścianie przy płycie kuchennej się nie nadają.Glazura położona koncertowo, teraz montują drzwi wewnętrzne.Poskładali mi meble, bo stolarz uciekł mi z domu.Chłopaki przyjeżdżają na 7.30 a odjeżdżają późnym wieczorem. Nie piją.Czego chcieć więcej. Są jeszcze firmy http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 29.04.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 A ja z bardzo nietypowym niebudowlanym pytaniem Gdzie w Łodzi mogę rozwiązać umowę z TPSA? z błękitenj linii się niczego dowiedzieć nie można Kościuszki rozkopana, no i nikt tam nie łaskaw odebrać telefonu ponoć są jakieś punkty w różnych częściach miasta ale nie wiem jak je znaleźć. Czy muszę mieć swoją "starą" umowę z nimi podpisaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i wojtek 29.04.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 A ja z bardzo nietypowym niebudowlanym pytaniem Gdzie w Łodzi mogę rozwiązać umowę z TPSA? z błękitenj linii się niczego dowiedzieć nie można Kościuszki rozkopana, no i nikt tam nie łaskaw odebrać telefonu ponoć są jakieś punkty w różnych częściach miasta ale nie wiem jak je znaleźć. Czy muszę mieć swoją "starą" umowę z nimi podpisaną? a po co chesz do nich jechac?? ja wysłałam pismo o rozwiązanie umowy na adres jaki podają do korespondecji na fakturach o ile dobrze pamietam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 29.04.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Kiedyś mieli biuro na Radogoszczu nie pamiętam jaka ulica ale ja tam rozwiązywałam z tym że, było to jakieś cztery lata temu. Jeżeli już nie istnieje to w hipermarketach mają oni swoje punkty i tam się to załatwia ale czeka cię ciężka droga w moim przypadku trwało to ok. 3 m-cy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 29.04.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 a dlaczego ciężka droga? czemu 3 miesiące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 29.04.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ja też nie rozumiem.Mój mąż poszedł na Kościuszki i rozwiązał umowę od ręki, starej umowy nie miał, bo nie mógł jej znaleźć.Droga ciężka, bo Kościuszki rozkopana http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts