długi 29.04.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 a dlaczego ciężka droga? czemu 3 miesiące? zależy pod który rejon podlegasz - albo Chóralna albo Okoniowa . Umową możesz wypowiedzieć pisemnie przy zachowaniu obowiązujących terminów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 29.04.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Dzięki. Canna skoro kościuszki rozkopana to gdzie stawialiście autko? Ja omijam centrum od dawien dawna stąd i nie wiem jak tam teraz dokładnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 29.04.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Macie może jakiś namiar - chciałabym nawieżć ze 2-3 wywrotki dobrej ziemi na działkę. Okolice Pabianic. Dobrze byłoby przywieźć tej ziemi przed środą, we środę mam gościa od koparki na działce i za dopłatą by mi ją rozplantował? DZIĘKI serdeczne za pomoc (namiar telefoniczny najlepiej proszę). Dzięki! Karolina Z chęcią przyłacze się do tego pytania bo też potrzebuje dwie ciężarówki ziemi , tylko ze w okolicach Rąbienia , Aleksndrowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 29.04.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 a dlaczego ciężka droga? czemu 3 miesiące? Tak jak pisałam było to dawno temu i pamiętam, że telekomunikacja robiła wszystko aby zostawić przy sobie abonenta. Ja walczyłam z nimi 3 m-ce, doszło do tego, że sprawa otarła się o dyrektora, a odłaczyli mnie po postraszeniu prasą. Dodam, że znajoma dwa lata temu przechodziła podobną drogę, ale z tego co piszecie wynika, że teraz można zrobić to bardzo szybko i bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 29.04.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 A czy ktoś może polecić jakąś ekipe od ogrodzeń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 29.04.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 A ja z bardzo nietypowym niebudowlanym pytaniem Gdzie w Łodzi mogę rozwiązać umowę z TPSA? z błękitenj linii się niczego dowiedzieć nie można Kościuszki rozkopana, no i nikt tam nie łaskaw odebrać telefonu ponoć są jakieś punkty w różnych częściach miasta ale nie wiem jak je znaleźć. Czy muszę mieć swoją "starą" umowę z nimi podpisaną? Wystarczy ,że napiszesz pisemko że wypowiadasz umowę z dniem 30 kwietnia i z dowodem osobistym udasz się do np Tesco albo dawnego Geanta na Włókniarzy - tam są punkty TPSA i tam składasz pisemko.Punkty są oznakowane , wśród tych butików , łatwo je znaleźć. Aacha dobrze mieć kopię pisemka to Ci podstemplują ,że przyjęli ,żebyś miała dowód ,że oddałaś. I już - nic nie trzeba mieć , jedynie trzeba się nastawić na to ,że jeszcze przez miesiąc telefon Ci działa, bo mają miesiąc wypowiedzenia , no i ,że będą dzwonić przed końcem tego okresu z pytaniem , czy aby się nie rozmyśliłaś i ,że oni chętnie wywalą złożony dokument i przyjmą Cię jako zbłąkaną duszę w poczet swych klientów ale trzeba ich zlać . Jak ja rezygnowałam z tepsy to nawet mnie pani nie spytała dlaczego , a mojego kumpla maglowała juz w punkcie ,że dlaczego ,że to błąd - uciął rozmowę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 29.04.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Słuchajcie , wiem,że pewnie to już gdzieś było , ale nie mam jak poszukać ....("szukaj" chyba obsługiwać nie potrafię - tylko na tym forum zresztą - bo zawsze wyrzuca mi bzdety w wynikach i tylko mnie zalewa jasna nienazwana ) ile kosztowała Was 1 grucha betonu ? będę wdzięczna za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 29.04.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Słuchajcie , wiem,że pewnie to już gdzieś było , ale nie mam jak poszukać ....("szukaj" chyba obsługiwać nie potrafię - tylko na tym forum zresztą - bo zawsze wyrzuca mi bzdety w wynikach i tylko mnie zalewa jasna nienazwana ) ile kosztowała Was 1 grucha betonu ? będę wdzięczna za info gruchy są róznej pojemności więc i cena różna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.04.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif A są http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif Moja ekipa od wykończeniówki nie robi tylko schodów. Chociaż jakbym ich poprosiła... Gładzie wyszły świetnie, pomalowali super. Przy okazji: farby PARA są doskonałe!!! wszelkie zabrudzenia schodzą po przeciągnięciu dłonią po ścianie. Polecam. Stiuki trochę ich zmęczyły, ale za to wyglądają http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif tylko na ścianie przy płycie kuchennej się nie nadają. Glazura położona koncertowo, teraz montują drzwi wewnętrzne. Poskładali mi meble, bo stolarz uciekł mi z domu. Chłopaki przyjeżdżają na 7.30 a odjeżdżają późnym wieczorem. Nie piją. Czego chcieć więcej. Są jeszcze firmy http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif A są, są Też mogę to teraz powiedzieć : ta ekipa co u mnie ociepla dom. To będą jeszcze robili ocieplenie fundamentów, drenaże. Zapowiada się na sufity gk i ocieplenie strychu / dachu. No i chwalą się też płytkami i kominkami - jak robią to co mówią, to chyba zamieszkają u mnie przez najbliższy czas pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 29.04.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Słuchajcie , wiem,że pewnie to już gdzieś było , ale nie mam jak poszukać ....("szukaj" chyba obsługiwać nie potrafię - tylko na tym forum zresztą - bo zawsze wyrzuca mi bzdety w wynikach i tylko mnie zalewa jasna nienazwana ) ile kosztowała Was 1 grucha betonu ? będę wdzięczna za info nie pamietam ale wydaje mi się ze płaciłem coś około 200 zł za m3 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 29.04.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Słuchajcie , wiem,że pewnie to już gdzieś było , ale nie mam jak poszukać ....("szukaj" chyba obsługiwać nie potrafię - tylko na tym forum zresztą - bo zawsze wyrzuca mi bzdety w wynikach i tylko mnie zalewa jasna nienazwana ) ile kosztowała Was 1 grucha betonu ? będę wdzięczna za info gruchy są róznej pojemności więc i cena różna Ja mam swieze info, zamawialam w General Beton pod Pabianicami. Za beton 15-tke na fundamenty placilam 235 zl netto za m3 (gruszka musi zabrac co najmniej 6m3, jesli mniej cena rosnie). Za 20-tke 250 zl netto. Walensiak mial cene 240 zl netto za 15-tke, tez minimum 6m3 trzeba wziac. Do tego pompa - jesli Cie interesuje 200 zl/1h pracy plus dodatkowo dojazd do mnie 200 zl.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 29.04.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Słuchajcie , wiem,że pewnie to już gdzieś było , ale nie mam jak poszukać ....("szukaj" chyba obsługiwać nie potrafię - tylko na tym forum zresztą - bo zawsze wyrzuca mi bzdety w wynikach i tylko mnie zalewa jasna nienazwana ) ile kosztowała Was 1 grucha betonu ? będę wdzięczna za info nie pamietam ale wydaje mi się ze płaciłem coś około 200 zł za m3 , Spytaj w Junikoscie oni mieli dobre ceny , dobry beton i nawet miłą obsługę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 29.04.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 U Walenciaka teraz za 20-tkę 245 netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 29.04.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 dzięki bardzo za tyle infosów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 29.04.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 dzięki bardzo za tyle infosów :) ale dalej nie wiesz ile kosztuje "grucha" sąsiadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 29.04.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Macie może jakiś namiar - chciałabym nawieżć ze 2-3 wywrotki dobrej ziemi na działkę. Okolice Pabianic. Dobrze byłoby przywieźć tej ziemi przed środą, we środę mam gościa od koparki na działce i za dopłatą by mi ją rozplantował? DZIĘKI serdeczne za pomoc (namiar telefoniczny najlepiej proszę). Dzięki! Karolina Z chęcią przyłacze się do tego pytania bo też potrzebuje dwie ciężarówki ziemi , tylko ze w okolicach Rąbienia , Aleksndrowa . Ja też potrzebuję ziemi... Rejon Konstantynowa. Dajcie znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 29.04.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ja jak zwykle jak po ogień. Ziemia - Grzegorz 0 509 660 080. Osobiście przywoził mi wszystkie kruszywa na budowę , ale wśród znajowych woził ziemię ogrodniczą wg. potrzeby. Ludziska byli bardzo zadowoleni. Pozdrawiam . Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 29.04.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Canna skoro kościuszki rozkopana to gdzie stawialiście autko? Na Wólczańskiej przy 6-go Sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 30.04.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Dobra udało się Pojechałam do Tesco - zgodnie z najmniej uciążliwą radą . Tam spytałam się pani czy mogę u niej rozwiązać umowę. Na co ona "tak, ale musi mieć Pani podanie" ja na to "czy mnie poratuje jedną kartką" a ona" że jakby tak każdemu kartkę dawali to by zbankrutowali Więc musiałam wejśc do Tesco i kupić całą paczkę papieru i długopis (bo jeszcze bym TPSę zrujnowała) nastałam się w kasie 30 minut ale podanie w końcu złożyłam Z końcem maja TEPSIE mówię ostatecznie PAPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 30.04.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 A czy ktoś może polecić jakąś ekipe od ogrodzeń ? Własnie rozmawiałem z ekipą i krzykneli 100 zł za metr fundamentu i 2,5 od cegły , chyba drogo . Ale może takie ceny są . Macie jakieś dane do porównania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts