mrozek1 30.04.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Gruz. Potrzebny. Na cito (znaczy do niedzieli wlącznie). Ktos ma pomysl, widzial rozbiorke w Lodzi i okolicach (im blizej Aleksa tym lepiej), albo ma zalegajacy to bede wdzieczny za pomoc. W poniedzialek na dzialke sasiada przywoza pierwsza partie PTH (caly tir), a droga dojazdowa w stanie takim, ze panowie kierujacy powiedzieli, ze nie wjada i juz... z gory dzieki zdrowka, mrozek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 30.04.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Gruz. Potrzebny. Na cito (znaczy do niedzieli wlącznie). Ktos ma pomysl, widzial rozbiorke w Lodzi i okolicach (im blizej Aleksa tym lepiej), albo ma zalegajacy to bede wdzieczny za pomoc. W poniedzialek na dzialke sasiada przywoza pierwsza partie PTH (caly tir), a droga dojazdowa w stanie takim, ze panowie kierujacy powiedzieli, ze nie wjada i juz... z gory dzieki zdrowka, mrozek przejedź się na kopalnie na pomorska . Na starej kopalni jest kruszarnia gruzu możesz tam kupić .. cen nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrozek1 30.04.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 @dlugi dzieki serdeczne za trop. zdrowka, mrozek1[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 30.04.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 A ja sie ciesze, ze (byc moze) TP S.A. podlaczy mnie do swiata juz 24 grudnia... (a jak nie, to beda placic karne odsetki) Punkt widzenia na TP zalezy od dostepnosci do operatorow alternatywnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 30.04.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 dzięki bardzo za tyle infosów :) ale dalej nie wiesz ile kosztuje "grucha" sąsiadko Sąsiedzie wiem już - wystarczyło mi że 250 zł za mjeterek i se policzyłam na ławy wyszło nam ponoć 36 mjeterków - nie wiem bo nie stałam i nie liczyłam , musze zaufać wykonawcy - uf uf uf A sąsiedzie to po radogosku czy po kochanówku ???? czy tak "łogólnie"? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 30.04.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Dobra udało się Pojechałam do Tesco - zgodnie z najmniej uciążliwą radą . Tam spytałam się pani czy mogę u niej rozwiązać umowę. Na co ona "tak, ale musi mieć Pani podanie" ja na to "czy mnie poratuje jedną kartką" a ona" że jakby tak każdemu kartkę dawali to by zbankrutowali Więc musiałam wejśc do Tesco i kupić całą paczkę papieru i długopis (bo jeszcze bym TPSę zrujnowała) nastałam się w kasie 30 minut ale podanie w końcu złożyłam Z końcem maja TEPSIE mówię ostatecznie PAPA hehehe milutko nie ma co ale co tam cena długopisa i papiera - mina pani która musi przyjąć rezygnację jest bezcenna :) póki co na pohybel tepsie - ciekawa jestem jakie są możliwości medialne Kochanówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 30.04.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Gruz. Potrzebny. Na cito (znaczy do niedzieli wlącznie). Możesz wziąć mój, kiedy zechcesz http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 30.04.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 dzięki bardzo za tyle infosów :) ale dalej nie wiesz ile kosztuje "grucha" sąsiadko Sąsiedzie wiem już - wystarczyło mi że 250 zł za mjeterek i se policzyłam na ławy wyszło nam ponoć 36 mjeterków - nie wiem bo nie stałam i nie liczyłam , musze zaufać wykonawcy - uf uf uf A sąsiedzie to po radogosku czy po kochanówku ???? czy tak "łogólnie"? :) Radosne miejsce natym naszym osiedlu wsch czy zach ???? 36 meterkow t nie malo no chiba ,że domek sporawy ... a wykonawcy z natury sie nie ufa papier od gruchy w rękę i hopsia na drabinkę coby zobaczyć czy wszystko wylal .... mnie gruszkowy w żywe oczka chcial wyciąć ale mial pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszCCS 30.04.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 A ja sie ciesze, ze (byc moze) TP S.A. podlaczy mnie do swiata juz 24 grudnia... (a jak nie, to beda placic karne odsetki) ... Ja tez mam umowe dziesieciomiesieczna ... i nieoficjalnie wiem, ze jednak beda placic M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 01.05.2008 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 super pilne gdzie w łodzi kupić drzewka owocowe w doniczkach takie które się jeszcze w tym roku przyjmą ?? syna mam, dom mam, muszę więc pinie do końca weekendu posadzić drzewo ta ekipa co u mnie ociepla dom ile ci powiedzieli za podbitkę ?? mnie coś przebąknęli że 3 tyś, przy 25 zł/m2 wychodzi że masz 120m2 podbitki ?? PS moje parapety zewnętrzne sztuczny marmur 11 sztuk kosztowały 1300 zł brutto z montażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia i Maciek 01.05.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 TRESTKA DESIGN Pracownia Architektoniczna Łódź Nawiązując do listy wystawców z ostatnich targów - p.Aneta Trestka, osoba bardzo sympatyczna, ale współpraca bardzo bardzo trudna. Niestety w naszym przypadku zerwana w połowie. Generalnie, z żalem, ale nie polecam i przestrzegam. Jesli ktoś jest zainteresowany szczegółami, zapraszam na PW. Czy ktoś z drogich Forumowiczów buduje się może na Zielonych Wzgórzach na Stokach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 01.05.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 TRESTKA DESIGN Pracownia Architektoniczna Łódź Nawiązując do listy wystawców z ostatnich targów - p.Aneta Trestka, osoba bardzo sympatyczna, ale współpraca bardzo bardzo trudna. Niestety w naszym przypadku zerwana w połowie. Generalnie, z żalem, ale nie polecam i przestrzegam. Jesli ktoś jest zainteresowany szczegółami, zapraszam na PW. Czy ktoś z drogich Forumowiczów buduje się może na Zielonych Wzgórzach na Stokach?? zielone wzgórza to chyba Sikawa a nie Stoki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 01.05.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 A ja sie ciesze, ze (byc moze) TP S.A. podlaczy mnie do swiata juz 24 grudnia... (a jak nie, to beda placic karne odsetki) ... Ja tez mam umowe dziesieciomiesieczna ... i nieoficjalnie wiem, ze jednak beda placic M. Niekoniecznie. W umowie masz tylko telefon (uslugi glosowe). Popatrz na polnoc, widzisz ten maszt? Moga nas "obdarzyc" radiolinia i wywiazac sie w ten sposob z umowy. A o neozdradzie mozna wtedy zapomniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.05.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 super pilne gdzie w łodzi kupić drzewka owocowe w doniczkach takie które się jeszcze w tym roku przyjmą ?? syna mam, dom mam, muszę więc pinie do końca weekendu posadzić drzewo ta ekipa co u mnie ociepla dom ile ci powiedzieli za podbitkę ?? mnie coś przebąknęli że 3 tyś, przy 25 zł/m2 wychodzi że masz 120m2 podbitki ?? PS moje parapety zewnętrzne sztuczny marmur 11 sztuk kosztowały 1300 zł brutto z montażem Za podbitkę zawołali 3 tysie, mam 75 m2 ( to i tak dużo ). Czyli wychodzi po 40 zł/m2. U mnie ta podbitka, jest w paru miejscach troche skomplikowana, więc pewno dlatego drożej. Rozumiem, że zawołali Ci 3 tysie za podbitkę ? Czyli może mają taką cenę standardową za taką pracę ... ? Bo przy 75 m2 po 25 zł/m2 to daje 1875 - jest różnica ... Będzie trzeba "ponegocjować" Ty walcz teraz pierwszy, ja pójdę za ciosem Ty mi o parapetach już nic nie pisz ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 01.05.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 ja im podziękowałem bo podbitkę zrobi ktoś inny z palcem w nosie za 25 zł/m2 chyba że oni zgodzą się na moją cenę, parapety tak samo ja zaproponowałem 1300 zł ze wszystkim i jedna firma sie zgodziła, jak chcesz wpadnij do mnie i zobaczysz czy się nadają dla ciebie, jakby co będziesz 4 tyś do przodu przy okazji zobaczysz sobie ogród zimowy za 11 tyś, i ewentualnie weźmiesz sobie tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.05.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 No czyli jak do mnie wrócą, to sobie z nimi ponegocjuję Za obstawienie parapetów, to zapłacę niewiele, tylko same parapety ... wzięliśmy granitowe więc ... No ale takie się akurat nam podobały ... Masz ogród zimowy ? No to faktycznie muszę w końcu do Ciebie zajrzeć pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgredek2p 01.05.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 tak...czasami faktycznie się udaje moi drodzy...z tymi fachowcami,ze sie trafi, ze wezma nieco mniej niz konkurencja...bo robia np.po godzinach,emeryci,albo bez rachunku i bye bye jak cos nie wyjdzie:) ja zdecydowanie wole zaufac pewnej firmie i miec pewnosc ,ze to co chce zrobia! wkoncu niewiadomo, kiedy bedzie nastepny dom..jakby ktos chcial to dam numer na priv, szczerze polecam przy wykończeniach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.05.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 czy jesteście pewni, że ta podbitka za m2?? Rozmawiałam z wykonawcą i liczy owszem 30 - 35 zł ale za mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.05.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 tak...czasami faktycznie się udaje moi drodzy...z tymi fachowcami,ze sie trafi, ze wezma nieco mniej niz konkurencja...bo robia np.po godzinach,emeryci,albo bez rachunku i bye bye jak cos nie wyjdzie:) ja zdecydowanie wole zaufac pewnej firmie i miec pewnosc ,ze to co chce zrobia! wkoncu niewiadomo, kiedy bedzie nastepny dom..jakby ktos chcial to dam numer na priv, szczerze polecam przy wykończeniach.. Jasne należy płacić dużo, nic nie wymagać i modlić się żeby jp fachowiec raczył przyjść do pracy. Spadaj koleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 01.05.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 tak...czasami faktycznie się udaje moi drodzy...z tymi fachowcami,ze sie trafi, ze wezma nieco mniej niz konkurencja...bo robia np.po godzinach,emeryci,albo bez rachunku i bye bye jak cos nie wyjdzie:) ja zdecydowanie wole zaufac pewnej firmie i miec pewnosc ,ze to co chce zrobia! wkoncu niewiadomo, kiedy bedzie nastepny dom..jakby ktos chcial to dam numer na priv, szczerze polecam przy wykończeniach.. mało masz pracy ?????? może jasteś za drogi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts