popcarol 14.05.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Gdzie w okolicach Łodzi można zamówić tanie i solidne szambo betonowe? pzdr Ja zamawiałam tu - w Zdunskiej Woli: http://www.hydroterm.pl Jeszcze nie uzywam, ale cena i termin byly konkurencyjne, nie doplacalam dodatkowo za trasport. Pozdrawiam! Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 14.05.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Ponawiam pytanko...nie wiem ktoś gdzie można w przyzwoitej cenie kupić drzewo do kominka?? się zachciało otwarty robić Pisalem kilka postow wyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.05.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Gdzie w okolicach Łodzi można zamówić tanie i solidne szambo betonowe? pzdr Wola Rakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_P 14.05.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Czy ktoś zna firmę "Darek" z Łasku?Jakieś opinie? PzdrPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 14.05.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Hej , zalatany jestem przy tym finiszu że nie mam czasu nic skrobnąć a potrzebuje klinkier systemowy ( schody , stopnice , płytki elewacyjne) pomóżcie , gdzie oprócz pabianickiej bo crh nie ma koloru ktory byłby git pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 14.05.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Hej byłbym zapomniał , jakaś forumowiczka polecała mi kiedys ekipę która wykona bezbolesnie płot betonowy proszę by mnie jeszcze raz oświeciła , czy to czasem nie canna lub ezs ? zniknęła mi cała poczta muratora stąd proszę ponownie o namiary na ekipy od płotów betonowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.05.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 crh nie ma koloru ktory byłby git A jakiego koloru szukasz ? Znaczy co jest git ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chochla72 14.05.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 W sumie zastanawiam sie czemu wczesniej o tym nie pomyslalem.Do wszystkich Aleksandrowiakow. Nie wiem czy wiecie ale nasze slonca Karpat z GDDiA wpadly na geniealny pomysl. Mianowicie opracowuja alternatywne polozenie przedluzenia drogi krajowej - bodajze E71 - tej z Konstantynowa do Aleksandrowa. Wytyczenia wygladaja mniej wiecej tak jak czerwona linia na rysunku. Jesli na forum sa osoby, ktore maja dzialke w poblizu planowanej trasy niech sie do mnie zglaszaja. Trzeba za wszelka cene uwalic ten ich chory pomysl. Im nas bedzie wiecej, tym wieksze szanse mamy, zeby to ukrecic zanim nie bedzie za pozno. Na razie projekt jest dopiero rozwazany ale podobno 20 maja ma sie zebrac jakas rada techniczna, ktora go zaopiniuje. Nie mamy zbyt duzo czasu!!! http://i262.photobucket.com/albums/ii103/chochla72/mapa-web.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.05.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Hej , zalatany jestem przy tym finiszu że nie mam czasu nic skrobnąć a potrzebuje klinkier systemowy ( schody , stopnice , płytki elewacyjne) pomóżcie , gdzie oprócz pabianickiej bo crh nie ma koloru ktory byłby git pozdrowionka obejrzyj Przysuchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskul 15.05.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 apropo szamba betonowego - będe kupował takie w najbliższych tygodniach - do 2 miesięcy w Justynowie pod Łodzią jakby ktoś też brał można by jednym transportem - ja potrzebuje około 8 m szesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CuoreRosso 15.05.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Niedrogą erbetkę drogą kupna nabędę (czyt. kupię erbetkę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.05.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Niedrogą erbetkę drogą kupna nabędę (czyt. kupię erbetkę). Chętnie pozbedę się swojej, ale muszę zapytać małża, w jakim jest stanie. Znaczy czy ma wszystkie potrzebne wnętrzności. Wieczorem mogę odpowidzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.05.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Niedrogą erbetkę drogą kupna nabędę (czyt. kupię erbetkę). dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CuoreRosso 15.05.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Świetnie. Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.05.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Chętnie pozbedę się swojej, ale muszę zapytać małża, w jakim jest stanie. Znaczy czy ma wszystkie potrzebne wnętrzności. Wieczorem mogę odpowidzieć Pare razy jadłem małże ale nigdy nie przyszło mi do głowy pytać żadnego ani o erbetkę ani o cokolwiek innego... może coś straciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jJOANA 15.05.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Niedrogą erbetkę drogą kupna nabędę (czyt. kupię erbetkę). Jestem w posiadaniu takiego sprzętu i chętnie zamienię na Bilety Narodowego Banku Polskiego (czyt.pieniądze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 16.05.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Hej , zalatany jestem przy tym finiszu że nie mam czasu nic skrobnąć a potrzebuje klinkier systemowy ( schody , stopnice , płytki elewacyjne) pomóżcie , gdzie oprócz pabianickiej bo crh nie ma koloru ktory byłby git pozdrowionka obejrzyj Przysuchę Dzieki oglądałem już i d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 19.05.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Podbijam, bo spadliśmy na druga stronę.... Do tych co roblili kostkę na wjeździe do garażu - czy kostke można położyć na podsypce z piasku albo gruzu? Zostało mi trochę piachu i gruzu. Muszę je zagospodarować aby zrobić miejce na szambo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 19.05.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Nie wiem czy na gruzie ale na piasku na pewno - jest on wręcz niezbędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia2005 20.05.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 czy wiecie gdzie można pożyczyć szalunki systemowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts