Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

W sumie zastanawiam sie czemu wczesniej o tym nie pomyslalem.

Do wszystkich Aleksandrowiakow. Nie wiem czy wiecie ale nasze slonca Karpat z GDDiA wpadly na geniealny pomysl. Mianowicie opracowuja alternatywne polozenie przedluzenia drogi krajowej - bodajze E71 - tej z Konstantynowa do Aleksandrowa. Wytyczenia wygladaja mniej wiecej tak jak czerwona linia na rysunku. Jesli na forum sa osoby, ktore maja dzialke w poblizu planowanej trasy niech sie do mnie zglaszaja. Trzeba za wszelka cene uwalic ten ich chory pomysl. Im nas bedzie wiecej, tym wieksze szanse mamy, zeby to ukrecic zanim nie bedzie za pozno. Na razie projekt jest dopiero rozwazany ale podobno 20 maja ma sie zebrac jakas rada techniczna, ktora go zaopiniuje. Nie mamy zbyt duzo czasu!!!

http://i262.photobucket.com/albums/ii103/chochla72/mapa-web.jpg

Niedrogą erbetkę drogą kupna nabędę (czyt. kupię erbetkę).

Chętnie pozbedę się swojej, ale muszę zapytać małża, w jakim jest stanie. Znaczy czy ma wszystkie potrzebne wnętrzności. Wieczorem mogę odpowidzieć

Chętnie pozbedę się swojej, ale muszę zapytać małża, w jakim jest stanie. Znaczy czy ma wszystkie potrzebne wnętrzności. Wieczorem mogę odpowidzieć

Pare razy jadłem małże ale nigdy nie przyszło mi do głowy pytać żadnego ani o erbetkę ani o cokolwiek innego... może coś straciłem :D

Hej , zalatany jestem przy tym finiszu że nie mam czasu nic skrobnąć :D

a potrzebuje klinkier systemowy ( schody , stopnice , płytki elewacyjne)

pomóżcie , gdzie oprócz pabianickiej bo crh nie ma koloru ktory byłby git

pozdrowionka

:D :D :D

obejrzyj Przysuchę

Dzieki oglądałem już :D i d...