długi 27.08.2008 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Rolety zewnętrzne ktoś zakładał ????? potrzebuję taką dłuższą okienko 3 m a wiedzy żadnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 27.08.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 krzaki i chojaki Mam pytanie . Czy gdzieś w okolicach Łodzi(szczecinska)/Rabien/Aleksandrów jest jakaś szkółka lub szkółki gdzie można kupić iglaki ? Może kupowaliście i podpowiecie koledze . Mnie się kojarzy mi się szkółka Gałkiewiczów , ale to aż w Rzgowie . nie wiem czy to szkółka, ale sporo krzewów mieli w Lutomiersku przy stacji Orlenu (przed mostkiem od strony Konstantynowa). Tanio iglaki thuje szmaragdy widziałem róg telefonicznej a janosika , po 20 zł 100 cm , o zgrozo a ja wczesniej miesiąc kupiłem te same po 32 zł bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.08.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Rolety zewnętrzne ktoś zakładał ????? potrzebuję taką dłuższą okienko 3 m a wiedzy żadnej Ja zakładałam, ale razem z oknami Okienko 3 m to ci zrobią, ale napęd musi być, bo to już ciężar. czego nie wiesz? Jak już masz okna wstawione, to zostają ci elewacyjne. A system - jaki bądź, ilu znajomych, każdy ma inne i nikt nie narzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.08.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Tanio iglaki thuje szmaragdy widziałem róg telefonicznej a janosika , po 20 zł 100 cm , o zgrozo a ja wczesniej miesiąc kupiłem te same po 32 zł bez sensu JA kupiłam u Tracza za Łagiewnikami po 15 zł takie już wyrośnięte, metrowe, ale wyprzedaż była. Tuje podobno lepiej sadzić wiosna/jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 27.08.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Proszę oceńcie co dalej powinienem zrobić w związku z zaistniałą sytuacją : Zamówiłem wykonanie ogrodzenia takiego ala kutego z prętów , w tym brama i furtka , całość za ok 10600 tys , człowiek przyjechał wymierzył wykonał , pracownicy jego firmy przyjechali na montaż , w trakcie tej czynności zapytałem czy muszę malować to ogrodzenie ,odpowiedzieli że jak najbardziej że jest tylko zapodkładowane .Poinstruowali i przyjechali na drugi dzień montować napęd bramy przesównej , wtrakcie tej czynności zadzwonił właściciel do mnie i poprosił bym się rozliczył w sposób następujący 9600 ogrodzenie 1000 malowanie ja mu na to że wedle tego co widze to ogrodzenie nie jest pomalowane i żeby sam przyjechał i zobaczył że jest tylko zapodkładowane , on żebym uwagi wszelkie zgłosił jego pracownikom i że jest pomalowane i koniec , ja swoje że są ślady korozji po jednej deszczowej nocy i że jego pracownicy spawając mi barierkę tarasową pozostawili ślady na gresie od spawania nie do usunięcia , on swoje żebym się rozliczył a uwagi zgłosił ekipie montującej napęd bramy podszedłem do ekipy i powiedziałem że daję 9 tys i resztę rozliczę jeśli zostaną dokonane poprwaki oraz znikną ślady z gresu , oni że ok i że mam rację ale żebym tego nie mówił szefowi pojechali w zeszłym tygodniu i cisza ,żadnego odzewu ze strony tej firmy nie dopominają się o pieniądze itd , umowy nie mieliśmy żadnej ale mam niedosyt moralny , kto tu jest nie fair ? mi to szczerze mówiąc finansowo odpowiada bo pomaluje z rodzinką w jeden dzień to ogrodzenie (koszt farby 100 zł) ślady na gresie przeżyje nie są tak drażniące bardzo chodzi mi o to moi drodzy czy powinienem dzwonić do tego faceta czy nie , czy to on powinien się upomnieć , takie małe rozważanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 27.08.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 WitamPotrzebuje trochę piachu ( nie chcę tatry czy skani z 20 ton) , wystarczy mi około 5 tan max . Czy macie może namiary na kogoś kto wozi piach jakimś nie dużym samochodem . Wiem ze mogę pojechać sobie na pomorską , ale trochę szkoda mi czasu . Najlepiej okolice Rąbienia . PozdrJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 27.08.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Rolety zewnętrzne ktoś zakładał ????? potrzebuję taką dłuższą okienko 3 m a wiedzy żadnej Ja zakładałam, ale razem z oknami Okienko 3 m to ci zrobią, ale napęd musi być, bo to już ciężar. czego nie wiesz? Jak już masz okna wstawione, to zostają ci elewacyjne. A system - jaki bądź, ilu znajomych, każdy ma inne i nikt nie narzeka elewacyjny tio wiem w styropianie chcę schować skrzynkę nie wiem tylko gdzie są jakieś firmy które zajmują się montażem i sprzedażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.08.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Hm, naogół tam gdzie okna. Rozumiem cię, bo swego czasu też szukałam samych rolet i miałam problem ze znalezieniem. A potem przy zamawianiu okien po prostu powiedziałam + rolety i problem jakoś zniknął. OK. Moi rodzice montowali same rolety, są bardzo zadowoleni ale muszę z nimi pogadać. Wieczorem ci prześlę, to w okolicy na Andrespol, czyli gdzieś koło ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 27.08.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Proszę oceńcie co dalej powinienem zrobić w związku z zaistniałą sytuacją : ciach... Ja bym brał się za malowanie, IMHO ekipa jest już na innej robocie i zwyczajnie odpuściła temat. Zrób tylko zdjęcia stanu obecnego, gdyby im się za rok przypomniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 27.08.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Wie ktoś może którędy ma przebiegać obwodnica Nowosolnej? Szukam wszędzie i nie mogę żadnych konkretów znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 27.08.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 podszedłem do ekipy i powiedziałem że daję 9 tys i resztę rozliczę jeśli zostaną dokonane poprwaki oraz znikną ślady z gresu , oni że ok i że mam rację ale żebym tego nie mówił szefowi BRAWO gonić dziadów, masz u mnie wirtualne piwo PS ja dzisiaj pogoniłem tynkarzy, bo szew właśnie się zastanowił i stwierdził ze żadnej umowy nie podpisze bo on za żadne reklamacje odpowiadać nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 27.08.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Contel - wyluzuj, oj żeby to wykonawcy byli tacy uczciwi. EZS - dzięki za pamięć i namiar na faceta od mebli kuchennych. Majki - w najbliższym czasie będę wiedziała coś na temat ogrodów - dam znać, jeżeli jeszcze jesteś zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.08.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Majki[/b] - w najbliższym czasie będę wiedziała coś na temat ogrodów - dam znać, jeżeli jeszcze jesteś zainteresowany. Tak, jestem, temat nie "gorączkowy", ale zaczęlibyśmy już się powoli orientować w tej kwestii ... dzięki, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.08.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 namiary na rolety mama nadal szuka A tak poza tym przeleciałam nasza tablicę i jakoś nikt nie polecał gdzie kupić tanią i dobrą podbitkę PCV. Nikt nie robił czy nikt nie trafił na sensowną? Nie mam czasu jeździć po mieście , wolałabym jechać w konkretne miejsce. Miałam brać z APK ale podobno jakiś miękki szajs mają teraz..... A co z np brązowym sidingiem podbitkowym? Ktoś widział? Ktoś wie? Albo rasową podbitke byle tanio proszę. Kolorową w dodatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.08.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 namiary na rolety mama nadal szuka A tak poza tym przeleciałam nasza tablicę i jakoś nikt nie polecał gdzie kupić tanią i dobrą podbitkę PCV. Nikt nie robił czy nikt nie trafił na sensowną? Nie mam czasu jeździć po mieście , wolałabym jechać w konkretne miejsce. Miałam brać z APK ale podobno jakiś miękki szajs mają teraz..... A co z np brązowym sidingiem podbitkowym? Ktoś widział? Ktoś wie? Albo rasową podbitke byle tanio proszę. Kolorową w dodatku No tak, nie wpisałem ... Orobel, belgijska, 10 lat gwarancji, "Zamek" Brukowa. Nie taka typowa, tylko w formie paneli PCV. Zdjęcia z wersji grafitowej u mnie w dzienniku. Nawet mam jeszcze próbnik w domu pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.08.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 majki, po ile???? a już przeczytałam A nie za miękka? Nie wiotka? Dobrze leży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.08.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 majki, po ile???? a już przeczytałam A nie za miękka? Nie wiotka? Dobrze leży? Jak dla mnie po 25 zł/m2 Nie za miękka - wręcz o wiele sztywniejsza niż te z Boryszewa, Plastiwanu czy innych ... Nie wiotka, choć są w listwach po 3 i 6 m długości, no to taka listwa 6 m to jest wiotka Leży cudownie Zapraszam ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.08.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 jadę w takim razie jutro do zamku, ciekawe czy jeszcze mają i po ile... A propos, z czego masz parapety? To coś jest bardzo ładne ale nie mogę doczytać, bo wklejasz duże zdjęcia i mi sie strona otwiera 5 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.08.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 A propos, z czego masz parapety? To coś jest bardzo ładne ale nie mogę doczytać, bo wklejasz duże zdjęcia i mi sie strona otwiera 5 minut Parapety granitowe > Labradoryt na Rokicińskiej ... Zdjęcia ładne, to duże Albo wolne łącze pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 28.08.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Wie ktoś może którędy ma przebiegać obwodnica Nowosolnej? Szukam wszędzie i nie mogę żadnych konkretów znaleźć wieczorkiem mapki podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts