popcarol 28.08.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 namiary na rolety mama nadal szuka A tak poza tym przeleciałam nasza tablicę i jakoś nikt nie polecał gdzie kupić tanią i dobrą podbitkę PCV. Nikt nie robił czy nikt nie trafił na sensowną? Nie mam czasu jeździć po mieście , wolałabym jechać w konkretne miejsce. Miałam brać z APK ale podobno jakiś miękki szajs mają teraz..... A co z np brązowym sidingiem podbitkowym? Ktoś widział? Ktoś wie? Albo rasową podbitke byle tanio proszę. Kolorową w dodatku Ja kupilam firmy Gamrat - polska produkcja, gdzies spod Nowego Sacza. Kupilam w firmie Hydro Term ze Zdunskiej Woli. Wykonawca chwalil. Byla chyba po ok 26 zl/m A wyglada tak:http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/gaBBSuIai9Fm0a0w5B.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sli 28.08.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Wie ktoś może którędy ma przebiegać obwodnica Nowosolnej? Szukam wszędzie i nie mogę żadnych konkretów znaleźć wieczorkiem mapki podeślę a coś się pozmieniało od czasu, kiedy o obwodnicy rozmawialiśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.08.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Wie ktoś może którędy ma przebiegać obwodnica Nowosolnej? Szukam wszędzie i nie mogę żadnych konkretów znaleźć wieczorkiem mapki podeślę a coś się pozmieniało od czasu, kiedy o obwodnicy rozmawialiśmy? *milek*, obwodnica raczej nie bedzie biegla przez Boginie , sa trzy warianty: polnocny przez okolice Janowa i dwa poludniowe, zahaczajace o Mileszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.08.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Rolety zewnętrzne ktoś zakładał ????? potrzebuję taką dłuższą okienko 3 m a wiedzy żadnej A Stary nic nie chce podpowiadziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.08.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 podszedłem do ekipy i powiedziałem że daję 9 tys i resztę rozliczę jeśli zostaną dokonane poprwaki oraz znikną ślady z gresu , oni że ok i że mam rację ale żebym tego nie mówił szefowi Odrobine przesadzajac: przekupili Cie za ~1500? Jesli nie masz szansy na reklamacje w przypadku awarii, to pedzel w dlon... Jesli chcesz pogonic niesolidnych wykonawcow - to dzwon. Tak orientacyjnie wykonalbym jakis ruch (telefon do ekipy?), zeby szef nie kazal Ci za miesiac doplacic roznicy, bo "przeciez ma Pan pomalowane". Intryguje mnie, co o Tobie powiedzieli szefowi. Przeciez musieli dac jakies wyjasnienie dlaczego przywiezli za malo pieniedzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 28.08.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Wie ktoś może którędy ma przebiegać obwodnica Nowosolnej? Szukam wszędzie i nie mogę żadnych konkretów znaleźć wieczorkiem mapki podeślę O, to poproszę o mapki, bo zastanawiam się nad pewną lokalizacją przy Pomorskiej i nie wiem czy sobie odpuścić a coś się pozmieniało od czasu, kiedy o obwodnicy rozmawialiśmy? a dawno była ta rozmowa? bo nie śledzę wątku ostatnio tak skrupulatnie *milek*, obwodnica raczej nie bedzie biegla przez Boginie , sa trzy warianty: polnocny przez okolice Janowa i dwa poludniowe, zahaczajace o Mileszki. Tak, dokopałam się do tych info, ale przydałoby mi się coś w formie graficznej, coby naocznie zobaczyc jak to może wyglądać. A o co chodzi z tą Boginią, bo nie skumałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.08.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 A o co chodzi z tą Boginią, bo nie skumałam? Jeden znajomy mial tam kupowac dzialke i myslalem, ze to wlasnie Ty... Sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 28.08.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 A o co chodzi z tą Boginią, bo nie skumałam? Jeden znajomy mial tam kupowac dzialke i myslalem, ze to wlasnie Ty... Sorki. Zupełnie nic nie szkodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sli 28.08.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 a coś się pozmieniało od czasu, kiedy o obwodnicy rozmawialiśmy? a dawno była ta rozmowa? bo nie śledzę wątku ostatnio tak skrupulatnie Rozmowa była pozaforumowa, raczej taka bezpośrednia wymiana zdań , ze 3-4 miesiące temu. Jako że było kilka wersji obwodnicy Nowosolnej, w tym: - wersja północna (stary projekt i tej wersji bardzo bym nie chciał) - kilka wersji południowej (dla mnie ok, dla Długiego nieco gorzej) podjechałem kiedyś do Zarządu Dróg w Łodzi. Pokazali jakieś mapki, ale powiedzieli, że opracowują kolejną wersję południową - pani tylko maznęła palcem po mapie. Jak wygląda sprawa obecnie - nie wiem. Proponuję udać się na Piotrkowską niedaleko Centralu do Zarządu Dróg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.08.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 majki twój Orobel w Zamku już po 32 Idę na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 29.08.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 a coś się pozmieniało od czasu, kiedy o obwodnicy rozmawialiśmy? a dawno była ta rozmowa? bo nie śledzę wątku ostatnio tak skrupulatnie Rozmowa była pozaforumowa, raczej taka bezpośrednia wymiana zdań , ze 3-4 miesiące temu. Jako że było kilka wersji obwodnicy Nowosolnej, w tym: - wersja północna (stary projekt i tej wersji bardzo bym nie chciał) - kilka wersji południowej (dla mnie ok, dla Długiego nieco gorzej) podjechałem kiedyś do Zarządu Dróg w Łodzi. Pokazali jakieś mapki, ale powiedzieli, że opracowują kolejną wersję południową - pani tylko maznęła palcem po mapie. Jak wygląda sprawa obecnie - nie wiem. Proponuję udać się na Piotrkowską niedaleko Centralu do Zarządu Dróg. znowu mnie śledzą ma być południowa i to ta mnie nie boląca ale wszystko jest zmienne dzisiaj mówi się tak a co będzie jutro to nikt nie wie przykład - ulica Strykowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 29.08.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 majki twój Orobel w Zamku już po 32 Idę na allegro http://www.podbitki.pl/kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 29.08.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Wie ktoś może którędy ma przebiegać obwodnica Nowosolnej? Szukam wszędzie i nie mogę żadnych konkretów znaleźć wieczorkiem mapki podeślę Dzięki To która jest aktualnie najbardziej brana pod uwagę? Ta niebieska? A to podwójne zielone z kropkami czerwonymi to co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.08.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 majki twój Orobel w Zamku już po 32 Idę na allegro Eeeeee, bo to sie inaczej załatwia ... Powołać sie trzeba na mnie i mam informację, że cena będzie podobna - około 25 zł/m2 Więcej info na PW. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.08.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Acha, pytałam, czy to ta sama, co była po 25. Pani się nawet nie zająknęła.... Nie umiem się targować Długi, reklama tego faceta od rolet jest naprzeciwko sądu na widzewie Jak widzisz informacje od moich rodziców są dziwne. Jeszcze mi próbowali wytłumaczyć, jak tam dojechać ale zwątpiłam przy trzecim skręcie. Może znajdą telefon, bo nazwiska też nie pamiętają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 29.08.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Wie ktoś może którędy ma przebiegać obwodnica Nowosolnej? Szukam wszędzie i nie mogę żadnych konkretów znaleźć wieczorkiem mapki podeślę Dzięki To która jest aktualnie najbardziej brana pod uwagę? Ta niebieska? A to podwójne zielone z kropkami czerwonymi to co to? planowany przebieg Pomorskiej a paluch jest Sli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 29.08.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Wie ktoś może którędy ma przebiegać obwodnica Nowosolnej? Szukam wszędzie i nie mogę żadnych konkretów znaleźć wieczorkiem mapki podeślę Dzięki To która jest aktualnie najbardziej brana pod uwagę? Ta niebieska? A to podwójne zielone z kropkami czerwonymi to co to? planowany przebieg Pomorskiej a paluch jest Sli Aha, a ta niebieska to nowy wariant południowy? A ta czerwona z pierwszej mapy to to samo co ta pomarańczowa? To która jest tą najbardziej aktualną? Tak czy siak wychodzi, że raczej sobie odpuszczę te działki... Za dużo zamieszania w tej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 29.08.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Wie ktoś może którędy ma przebiegać obwodnica Nowosolnej? Szukam wszędzie i nie mogę żadnych konkretów znaleźć wieczorkiem mapki podeślę Dzięki To która jest aktualnie najbardziej brana pod uwagę? Ta niebieska? A to podwójne zielone z kropkami czerwonymi to co to? planowany przebieg Pomorskiej a paluch jest Sli Aha, a ta niebieska to nowy wariant południowy? A ta czerwona z pierwszej mapy to to samo co ta pomarańczowa? To która jest tą najbardziej aktualną? Tak czy siak wychodzi, że raczej sobie odpuszczę te działki... Za dużo zamieszania w tej okolicy u mnie na ulicy jest ładna działeczka tylko nie wiem czy właściciel dojrzał do sprzedaży Jak by co to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 29.08.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Wie ktoś może którędy ma przebiegać obwodnica Nowosolnej? Szukam wszędzie i nie mogę żadnych konkretów znaleźć wieczorkiem mapki podeślę Dzięki To która jest aktualnie najbardziej brana pod uwagę? Ta niebieska? A to podwójne zielone z kropkami czerwonymi to co to? planowany przebieg Pomorskiej a paluch jest Sli Aha, a ta niebieska to nowy wariant południowy? A ta czerwona z pierwszej mapy to to samo co ta pomarańczowa? To która jest tą najbardziej aktualną? Tak czy siak wychodzi, że raczej sobie odpuszczę te działki... Za dużo zamieszania w tej okolicy u mnie na ulicy jest ładna działeczka tylko nie wiem czy właściciel dojrzał do sprzedaży Jak by co to zapraszam Kliknę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 29.08.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 a coś się pozmieniało od czasu, kiedy o obwodnicy rozmawialiśmy? a dawno była ta rozmowa? bo nie śledzę wątku ostatnio tak skrupulatnie Rozmowa była pozaforumowa, raczej taka bezpośrednia wymiana zdań , ze 3-4 miesiące temu. Jako że było kilka wersji obwodnicy Nowosolnej, w tym: - wersja północna (stary projekt i tej wersji bardzo bym nie chciał) - kilka wersji południowej (dla mnie ok, dla Długiego nieco gorzej) podjechałem kiedyś do Zarządu Dróg w Łodzi. Pokazali jakieś mapki, ale powiedzieli, że opracowują kolejną wersję południową - pani tylko maznęła palcem po mapie. Jak wygląda sprawa obecnie - nie wiem. Proponuję udać się na Piotrkowską niedaleko Centralu do Zarządu Dróg. znowu mnie śledzą ma być południowa i to ta mnie nie boląca ale wszystko jest zmienne dzisiaj mówi się tak a co będzie jutro to nikt nie wie przykład - ulica Strykowska Nie wiem, jakie macie mapki, ale wklejcie ktoś tu na grupę. Wiem na pewno, ze będzie w połowie Natolina. Tam juz sa wykupione grunty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts