Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

Czy wiecie ile placi sie teraz kamieniarzowi z materialami lub bez? Na innym forum znalazlem cene 80...100zl/m2. Czy przy stopniach liczy sie od metra?

Czy mozecie podac namiary na sensownych kamieniarzy? Ten z ktorym rozmawialem, cokolwiek powiedzial to nieprawidlowo :o - tylko tyle ze pewnie mowil 8) .

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Za namową Długiego wklejam tu też ostrzeżenie przed moim wykonawcą- OSZUSTEM. Nazywa się SZYMON Z. z Głowna 0790 573 983 ,519 807 752

Zatrudniał ludzi ale im nie płacił więc sobie poszli.Dałam mu kilka mniejszych zaliczek, reszte nakradł sobie sam (wełnę,kafelki,kratki,armaturę). W sumie kilkanaście tysięcy strat i rozgrzebana robota.

Do Bogusia mam taki: 604-758-675. Jeśli sobie zmienił, to współczuję obecnym właścicielom tego numeru, bo przy mnie regularnie wisiał na telefonie, co chwilę ktoś wydzwaniał :lol: - może miał chłopak dosyć :wink:

Sierota jestem, źle wykręciłem :oops: :roll:

Numer się zgadza, już na koniec września "się zaklepałem" 8)

pozdrawiam, majki

Za namową Długiego wklejam tu też ostrzeżenie przed moim wykonawcą- OSZUSTEM. Nazywa się SZYMON Z. z Głowna 0790 573 983 ,519 807 752

Zatrudniał ludzi ale im nie płacił więc sobie poszli.Dałam mu kilka mniejszych zaliczek, reszte nakradł sobie sam (wełnę,kafelki,kratki,armaturę). W sumie kilkanaście tysięcy strat i rozgrzebana robota.

Jak nakradl to policja i prokurator się klania i to z urzędu 8)

!!! Wylewki Boguś - Telefon !!!

Pliz, pliz, ma ktoś namiary ? Ten z tablicy jest już zmieniony, odpowiada inna osoba :cry:

Z góry dzięki, pozdrawiam, majki

Jakby co to dzwoń do Dzikiego na pewno będzie mial :D

Spoko, już mam :D

A braliście od Bogusia z materiałem, czy bez, bo mnie namawia mocno na wersję "z materiałem" ... ?

pozdrawiam, majki

Czy przypadkiem komuś nie została po budowie jakaś koza? ;)

Chętnie bym się jakąś zaopiekował, mam dla niej dużo pozostałości drewnianych do pożarcia :lol: :lol: :lol:

Moze lepiej zapros grupe łódzką na ognisko? :D

Tym bardziej, że niektórzy mają rzut beretem 8) , niektórzy wiedzą jak dojechać ... :wink:

Popalimy, nie tylko deski :lol:

Jeśli tacy jesteście - to ja nikogo nie będę zapraszał!!!

Tym bardziej nie ma po co, bo dzisiaj większość desek sobie pojechała :D :D :D.

Spoko, już mam :D

A braliście od Bogusia z materiałem, czy bez, bo mnie namawia mocno na wersję "z materiałem" ... ?

pozdrawiam, majki

Ja brałem "z" bo jestem z natury leniwy :oops: Do tego nie znam się na tym do tego stopnia, że oszukać mnie na budowie to jak ślepemu wydać w rublach transferowych - żadna frajda. Gdyby ktokolwiek chciał mnie naciągnąć, to spokojnie wyprowadziłby kupione przeze mnie worki z cementem, a ja bym jeszcze podziękował za pomoc w sprzątaniu :lol: . Boguś był a/ terminowy, b/ schludny, c/ profesjonalny, nie sądzę aby opłacało mu się buchnąć cementu za 100 zł i popsuć sobie opinię. A znaleźć połączenie tych cech w jednej osobie wykonawcy to naprawdę duża rzadkość.

pozdrawiam, majki

Ja bralam BEZ, ale to dlatego ze szwagier ma wtyki w skladzie budowlanym i cement i piach mialam troche taniej. Ale nie sadze zeby oszukiwal... wprawdzie on sam u nas nie wylewal, ale czlowiek przes niego polecony (bogusiowy mixokret zaszwankowal), ale i tak jestesmy zadowoleni. Pozdrawiam, ide ogladac Twoj odgrom.

Karolina

ide ogladac Twoj odgrom.

Karolina

Ale mnie tam teraz nie ma ... :wink: :(

Zapraszam po południu, będzie chyba sli podziwiał odgromówkę :lol:

pozdrawiam, majki

Ja tylko wirtualnie, na zdjeciach... na swojej budowie jestem rzadkim gosciem, od Yetiego mam zaproszenia wielokrotnie powtarzane a wybrac sie nie moge.. na zdjeciach wyglada ok, daj znas czy polecasz.

Mimo to bede atakowac tego mojego z Beskidow, ponad polowe tanszy...

maki, rozmawiałam z panem od podbitki, czułam się jakbym jakieś hasło wypowiadała, ale chyba zadziałało. Tylko zapomniałam zapytać, czy cena dotyczy tylko grafitowej czy brązowej też :roll: Jadę dziś obejrzeć szczegóły