Mariusz Łódź 01.09.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Czy wiecie ile placi sie teraz kamieniarzowi z materialami lub bez? Na innym forum znalazlem cene 80...100zl/m2. Czy przy stopniach liczy sie od metra? Czy mozecie podac namiary na sensownych kamieniarzy? Ten z ktorym rozmawialem, cokolwiek powiedzial to nieprawidlowo - tylko tyle ze pewnie mowil . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jJOANA 01.09.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Za namową Długiego wklejam tu też ostrzeżenie przed moim wykonawcą- OSZUSTEM. Nazywa się SZYMON Z. z Głowna 0790 573 983 ,519 807 752 Zatrudniał ludzi ale im nie płacił więc sobie poszli.Dałam mu kilka mniejszych zaliczek, reszte nakradł sobie sam (wełnę,kafelki,kratki,armaturę). W sumie kilkanaście tysięcy strat i rozgrzebana robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jJOANA 01.09.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Chętnie przedstawiłabym tego osobnika pełnym nazwiskiem ale nie wiem czy mogę Jak ktoś chce to na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.09.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Do Bogusia mam taki: 604-758-675. Jeśli sobie zmienił, to współczuję obecnym właścicielom tego numeru, bo przy mnie regularnie wisiał na telefonie, co chwilę ktoś wydzwaniał - może miał chłopak dosyć Sierota jestem, źle wykręciłem Numer się zgadza, już na koniec września "się zaklepałem" pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.09.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Hej Już jestem po "odgromówce". Zdjęcia w dzienniku. Jak się jutro rozliczę i będzie ok, to służę namiarami pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 01.09.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 !!! Wylewki Boguś - Telefon !!! Pliz, pliz, ma ktoś namiary ? Ten z tablicy jest już zmieniony, odpowiada inna osoba Z góry dzięki, pozdrawiam, majki Jakby co to dzwoń do Dzikiego na pewno będzie mial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 01.09.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Za namową Długiego wklejam tu też ostrzeżenie przed moim wykonawcą- OSZUSTEM. Nazywa się SZYMON Z. z Głowna 0790 573 983 ,519 807 752 Zatrudniał ludzi ale im nie płacił więc sobie poszli.Dałam mu kilka mniejszych zaliczek, reszte nakradł sobie sam (wełnę,kafelki,kratki,armaturę). W sumie kilkanaście tysięcy strat i rozgrzebana robota. Jak nakradl to policja i prokurator się klania i to z urzędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.09.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 !!! Wylewki Boguś - Telefon !!! Pliz, pliz, ma ktoś namiary ? Ten z tablicy jest już zmieniony, odpowiada inna osoba Z góry dzięki, pozdrawiam, majki Jakby co to dzwoń do Dzikiego na pewno będzie mial Spoko, już mam A braliście od Bogusia z materiałem, czy bez, bo mnie namawia mocno na wersję "z materiałem" ... ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sli 01.09.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Czy przypadkiem komuś nie została po budowie jakaś koza? Chętnie bym się jakąś zaopiekował, mam dla niej dużo pozostałości drewnianych do pożarcia Moze lepiej zapros grupe łódzką na ognisko? Tym bardziej, że niektórzy mają rzut beretem , niektórzy wiedzą jak dojechać ... Popalimy, nie tylko deski Jeśli tacy jesteście - to ja nikogo nie będę zapraszał!!! Tym bardziej nie ma po co, bo dzisiaj większość desek sobie pojechała :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 01.09.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Spoko, już mam A braliście od Bogusia z materiałem, czy bez, bo mnie namawia mocno na wersję "z materiałem" ... ? pozdrawiam, majki Ja brałem "z" bo jestem z natury leniwy Do tego nie znam się na tym do tego stopnia, że oszukać mnie na budowie to jak ślepemu wydać w rublach transferowych - żadna frajda. Gdyby ktokolwiek chciał mnie naciągnąć, to spokojnie wyprowadziłby kupione przeze mnie worki z cementem, a ja bym jeszcze podziękował za pomoc w sprzątaniu . Boguś był a/ terminowy, b/ schludny, c/ profesjonalny, nie sądzę aby opłacało mu się buchnąć cementu za 100 zł i popsuć sobie opinię. A znaleźć połączenie tych cech w jednej osobie wykonawcy to naprawdę duża rzadkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 02.09.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 A braliście od Bogusia z materiałem, czy bez, bo mnie namawia mocno na wersję "z materiałem" ... ? pozdrawiam, majkiJa bralam BEZ, ale to dlatego ze szwagier ma wtyki w skladzie budowlanym i cement i piach mialam troche taniej. Ale nie sadze zeby oszukiwal... wprawdzie on sam u nas nie wylewal, ale czlowiek przes niego polecony (bogusiowy mixokret zaszwankowal), ale i tak jestesmy zadowoleni. Pozdrawiam, ide ogladac Twoj odgrom. Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 02.09.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Mozecie mi podrzucić lin do Łódżkiej Tablicy Ogłoszeń ?Bo nie mogę znaleźć .Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.09.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 ide ogladac Twoj odgrom. Karolina Ale mnie tam teraz nie ma ... Zapraszam po południu, będzie chyba sli podziwiał odgromówkę pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.09.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Mozecie mi podrzucić lin do Łódżkiej Tablicy Ogłoszeń ? Bo nie mogę znaleźć . Jacek A prosze bardzo : http://forum.muratordom.pl/grupa-lodzka-polecane-uslugi-i-produkty,t104043.htm pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 02.09.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witam Na tablicy ogłoszeń poleciłem firmę budowlaną od A do Z " REM-BUD" z Łodzi z opisem,naprawdę warta jest tego ! Pozdrawiam " Gołąb" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 02.09.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 ide ogladac Twoj odgrom. Karolina Ale mnie tam teraz nie ma ... Zapraszam po południu, będzie chyba sli podziwiał odgromówkę pozdrawiam, majkiJa tylko wirtualnie, na zdjeciach... na swojej budowie jestem rzadkim gosciem, od Yetiego mam zaproszenia wielokrotnie powtarzane a wybrac sie nie moge.. na zdjeciach wyglada ok, daj znas czy polecasz. Mimo to bede atakowac tego mojego z Beskidow, ponad polowe tanszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.09.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 maki, rozmawiałam z panem od podbitki, czułam się jakbym jakieś hasło wypowiadała, ale chyba zadziałało. Tylko zapomniałam zapytać, czy cena dotyczy tylko grafitowej czy brązowej też Jadę dziś obejrzeć szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.09.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 czułam się jakbym jakieś hasło wypowiadała Bo musi działać pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.09.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Panowie Długi i Mariusz Radom - wynocha z tą dyskusją z tablicy ogłoszeń. I posprzątajcie po sobie, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sli 02.09.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Panowie Długi i Mariusz Radom - wynocha z tą dyskusją z tablicy ogłoszeń. I posprzątajcie po sobie, proszę To fakt, wynocha. Ale chyba chodziło Ci o Mariusza Łódź . A może przyłączyli ostatnio Radom do Łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts