Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

Witam;

dlugi i popcarol czy moglibyście dać namiar na firmy które instalowały Wam oczyszczalnię. Grunt mamy wyjątkowo gliniasty :evil: i musimy szukać jak najtaniej.

Pozdrawiam

mrruva mnie dopiero będą instalowac ...dzisiaj odebrałem warunki bo w poprzednich było szambo ale instalować będzie albo wedmanowa albo olechowska . Z obu podobne wyceny . Jutro jadę pooglądać .

Na razie wedmanowa prowadzi bo załatwiają wszystko kompleksowo , projekt .Zud, wykonastwo i inwentaryzację i geologa..

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Popkarol

na allegro nie kupowałabym - bo nie wiesz co Ci wyślą ,a drzewko zawsze lepiej samemu obejrzeć.

10X będą drzewka i krzewy na Janosika

na Brzezińskiej u Skrzydlewskiej - są resztki wiosennych drzewek, ale też ponoć mają dowieźć w październiku.

kupowałam też wiosną w obi - jedną czereśnię

reszta moich drzewek przyjechała spod Bydgoszczy 8) z jakiejś super szkółki - ale namiary zna moja mama :wink: to ona targała 8 drzewek stamtąd...Chwała jej za to :D

ale te ceny poszły w górę, mój POŚ z Wobet-hydret na 2 studniach chłonnych kosztował 8,5 tyś z Vat i z montażem i żwirem na gotowo w 2005 roku

PS drzewka owocowe kupowałem przed halą sportową na kiermaszu działkowca, na 5 przyjęły się 3, ale mam jeszcze nadzieję że czereśnia odbije z korzenia na wiosnę

Dziękuję za informację co do pos. My szambu mówimy stanowcze nie i nie chciałabym w przyszłości być zmuszona do zmiany zdania. Chcielibyśmy się zmieścić w 8 tyś. albo i mniej, będziemy szukać a mamy na to kilka miesięcy.

długi - co to znaczy Wedmanowej lub Olechowska, czy mógłbyś przybliżyć, jakieś nazwy firm lub nr ulicy. Będę też rozmawiała z kolesiem polecanym przez mmamada, zobaczymy co on powie.

Dziękuję za informację co do pos. My szambu mówimy stanowcze nie i nie chciałabym w przyszłości być zmuszona do zmiany zdania. Chcielibyśmy się zmieścić w 8 tyś. albo i mniej, będziemy szukać a mamy na to kilka miesięcy.

długi - co to znaczy Wedmanowej lub Olechowska, czy mógłbyś przybliżyć, jakieś nazwy firm lub nr ulicy. Będę też rozmawiała z kolesiem polecanym przez mmamada, zobaczymy co on powie.

Wedmanowa -AZG-6491985

Olechowska - EKOcośtam - 6493238

Kropi, ty tam w okolicy masz multum ogrodników...

Jeden jest prawie naprzeciw takiej maszkary budowlanej (zameczek z basztami) jak się skręca z Brzezińskiej jadąc od miasta w prawo ale przed nowosolną. Tam kupowałam krzaki, świetnie rosną, drzewka też miał. Drugi to Teolin, za nowosolną w lewo. W ogóle, jak tam czasem jeżdżę, to sami ogrodnicy. tylko, że adresów nie znam, bo widzę, jak jadę i tyle. Poza tym w sobote rano stoją na rynku Bałuckim - można wziąć adres..

Będę niedługo jechać po choinkę, to pospisuję :roll:

Wedmanowa -AZG-6491985

Olechowska - EKOcośtam - 6493238

Dziękuję - teraz zrobiło się jaśniej.

PS drzewka owocowe kupowałem przed halą sportową na kiermaszu działkowca, na 5 przyjęły się 3, ale mam jeszcze nadzieję że czereśnia odbije z korzenia na wiosnę

Jeśli odbije poniżej szczepienia - to wyrośnie dziczka, to samo jeśli puści od korzenia, tylko jeśli odbije powyżej szczepienia to będzie to , to drzewko które kupiłeś

Szkółka na Janosika jest "tuż" za takim skrzyżowaniem z torami tramwajowymi, po prawo jadąc od Piłsudskiego w kierunku Brzezińskiej