długi 17.09.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witam; dlugi i popcarol czy moglibyście dać namiar na firmy które instalowały Wam oczyszczalnię. Grunt mamy wyjątkowo gliniasty i musimy szukać jak najtaniej. Pozdrawiam mrruva mnie dopiero będą instalowac ...dzisiaj odebrałem warunki bo w poprzednich było szambo ale instalować będzie albo wedmanowa albo olechowska . Z obu podobne wyceny . Jutro jadę pooglądać . Na razie wedmanowa prowadzi bo załatwiają wszystko kompleksowo , projekt .Zud, wykonastwo i inwentaryzację i geologa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 17.09.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Popkarol na allegro nie kupowałabym - bo nie wiesz co Ci wyślą ,a drzewko zawsze lepiej samemu obejrzeć. 10X będą drzewka i krzewy na Janosika na Brzezińskiej u Skrzydlewskiej - są resztki wiosennych drzewek, ale też ponoć mają dowieźć w październiku. kupowałam też wiosną w obi - jedną czereśnię reszta moich drzewek przyjechała spod Bydgoszczy z jakiejś super szkółki - ale namiary zna moja mama to ona targała 8 drzewek stamtąd...Chwała jej za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 17.09.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 ale te ceny poszły w górę, mój POŚ z Wobet-hydret na 2 studniach chłonnych kosztował 8,5 tyś z Vat i z montażem i żwirem na gotowo w 2005 roku PS drzewka owocowe kupowałem przed halą sportową na kiermaszu działkowca, na 5 przyjęły się 3, ale mam jeszcze nadzieję że czereśnia odbije z korzenia na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 17.09.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Dziękuję za informację co do pos. My szambu mówimy stanowcze nie i nie chciałabym w przyszłości być zmuszona do zmiany zdania. Chcielibyśmy się zmieścić w 8 tyś. albo i mniej, będziemy szukać a mamy na to kilka miesięcy. długi - co to znaczy Wedmanowej lub Olechowska, czy mógłbyś przybliżyć, jakieś nazwy firm lub nr ulicy. Będę też rozmawiała z kolesiem polecanym przez mmamada, zobaczymy co on powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 17.09.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Przy okazji spytam, gdzie kupuje się bakterie do oczyszczalni? Chyba już czas...W którym miejscu na Janosika są te krzewy i drzewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 18.09.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Dziękuję za informację co do pos. My szambu mówimy stanowcze nie i nie chciałabym w przyszłości być zmuszona do zmiany zdania. Chcielibyśmy się zmieścić w 8 tyś. albo i mniej, będziemy szukać a mamy na to kilka miesięcy. długi - co to znaczy Wedmanowej lub Olechowska, czy mógłbyś przybliżyć, jakieś nazwy firm lub nr ulicy. Będę też rozmawiała z kolesiem polecanym przez mmamada, zobaczymy co on powie. Wedmanowa -AZG-6491985 Olechowska - EKOcośtam - 6493238 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.09.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Kropi, ty tam w okolicy masz multum ogrodników... Jeden jest prawie naprzeciw takiej maszkary budowlanej (zameczek z basztami) jak się skręca z Brzezińskiej jadąc od miasta w prawo ale przed nowosolną. Tam kupowałam krzaki, świetnie rosną, drzewka też miał. Drugi to Teolin, za nowosolną w lewo. W ogóle, jak tam czasem jeżdżę, to sami ogrodnicy. tylko, że adresów nie znam, bo widzę, jak jadę i tyle. Poza tym w sobote rano stoją na rynku Bałuckim - można wziąć adres.. Będę niedługo jechać po choinkę, to pospisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 18.09.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Dziękuję za informację co do pos. My szambu mówimy stanowcze nie i nie chciałabym w przyszłości być zmuszona do zmiany zdania. Chcielibyśmy się zmieścić w 8 tyś. albo i mniej, będziemy szukać a mamy na to kilka miesięcy. długi - co to znaczy Wedmanowej lub Olechowska, czy mógłbyś przybliżyć, jakieś nazwy firm lub nr ulicy. Będę też rozmawiała z kolesiem polecanym przez mmamada, zobaczymy co on powie. Wedmanowa -AZG-6491985 Olechowska - EKOcośtam - 6493238 Dziękuję - teraz zrobiło się jaśniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makijos 18.09.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Witam, Kupię agregat prądotwórczy 3-5 KW z siłą . Tel 693 068 427 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 18.09.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 PS drzewka owocowe kupowałem przed halą sportową na kiermaszu działkowca, na 5 przyjęły się 3, ale mam jeszcze nadzieję że czereśnia odbije z korzenia na wiosnę Jeśli odbije poniżej szczepienia - to wyrośnie dziczka, to samo jeśli puści od korzenia, tylko jeśli odbije powyżej szczepienia to będzie to , to drzewko które kupiłeś Szkółka na Janosika jest "tuż" za takim skrzyżowaniem z torami tramwajowymi, po prawo jadąc od Piłsudskiego w kierunku Brzezińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 20.09.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Witam i o pomoc proszę. Szukam sprawdzonego składu ekogroszku. Chciałabym kupić w workach lub ( najlepsza dla mnie opcja ) zaworkować sobie samemu na placu. Czeka piec , zamontowany pod Łodzią południowo - wschodnią Z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 20.09.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Witaj w składzie nie pomogę...ale skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 21.09.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 oleniek , jestem już ze Rzgowa. Dopytałam się wczoraj o skład, na którym jeszcze nie byłam, to sobie jutro sprawdzę. A Ty, może gdzieś w pobliżu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domino28 21.09.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Witam! Jakie macie opinie o oknach i drzwiach z BUDREX-u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 21.09.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Ma ktoś namiar na dobre, suche drewno kominkowe?Zapowiada się długa zima a z moich zeszłorocznych 10 kubików trochę już ubyło, chętnie bym dokupił. Jakie są aktualne ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 21.09.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Witam! Jakie macie opinie o oknach i drzwiach z BUDREX-u? Ja mam od nich drzwi wewnętrzne i zewnętrzne. Nie mam zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 21.09.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Witam Do "agi888"oraz"Tomol" i "Siudmak z Rąbienia" Macie wiadomości na / PW/ - proszę o odpowiedż.- Pozdrawiam - "Gołąb" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 22.09.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Witam Polecam materiały budowlane na tablicy ogłoszeń. Pozdrawiam - " Gołąb" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wjw 22.09.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 kupię garaż blaszany używany 502 577 728 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin_lodz 23.09.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Czy ktoś z Was ostatnio robił ogrodzenie a przynajmniej podmurówkę czyli wykopanie na 120 cm, szalunek i zalanie ? Interesuje mnie ile teraz licza sobie za mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts