Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Popcarol, dziękuję kobieto, za chęć pomocy. Mruva może i chciał, ale telepatycznie i na dodatek hurtowo, bo nie zadzwonił :wink: No nic, każdy

ma swoje kłody ( jak by je wykorzystać , te kłody, na krokwie ? :) )

Mruva odpowiedział/a na wszystkie meile ale nie przypomina sobie aby ktokolwiek podawał swój numer telefonu, no chyba, że mruva ślepa jest :D .

Popcarol, dziękuję kobieto, za chęć pomocy. Mruva może i chciał, ale telepatycznie i na dodatek hurtowo, bo nie zadzwonił :wink: No nic, każdy

ma swoje kłody ( jak by je wykorzystać , te kłody, na krokwie ? :) )

Mruva odpowiedział/a na wszystkie meile ale nie przypomina sobie aby ktokolwiek podawał swój numer telefonu, no chyba, że mruva ślepa jest :D .

Sprawdził/a nie ma info od Tula

mruva :) , bo ja z pocztą jestem jeszcze na bakier. Podałam w poście telefon.

Jeśli jesteś gdzieś blisko mnie ( okolice Rzgowa ) zadzwoń proszę. Mam na dziś obiecane stemple ale bez gwarancji odpowiedniej długości. Pozdrawiam :)

Niestety wczoraj wróciłam bardzo późno i nie mogłam odpowiednio szybko zareagować. Dobrze, że masz już stemple, moje i tak byłyby za krótkie.

Pozdrawiam

majki, podobno gdzieś w twojej okolicy jest taka firma. Dostałem od znajomej nr komórkowy do tego gościa, ale gdzieś go chwilowo zasiałem. Odezwij się do mnie trochę później - postaram się znaleźć. Facet robi ponoć kominki i montuje też wkłady kominowe. Podobno robi je na wymiar komina (mam nadzieję, że nic nie pokręciłem, bo trochę dawno już o tym gadałem :roll: ).

Sam też mam zamiar się do niego zgłosić. Może pójdziemy razem?

Wtedy będziemy mieli pewnie ze 4 kominy do kupy - brzmi jak w poważnej fabryce :wink: -może co utargujemy (?)

majki, podobno gdzieś w twojej okolicy jest taka firma. Dostałem od znajomej nr komórkowy do tego gościa, ale gdzieś go chwilowo zasiałem. Odezwij się do mnie trochę później - postaram się znaleźć. Facet robi ponoć kominki i montuje też wkłady kominowe. Podobno robi je na wymiar komina (mam nadzieję, że nic nie pokręciłem, bo trochę dawno już o tym gadałem :roll: ).

Sam też mam zamiar się do niego zgłosić. Może pójdziemy razem?

Wtedy będziemy mieli pewnie ze 4 kominy do kupy - brzmi jak w poważnej fabryce :wink: -może co utargujemy (?)

Właśnie wiem, że w mojej okolicy, tylko za diabła znaleźć nie mogę ...

Spoko, masz jak w banku, że się odezwę :wink:

Dokładnie, jakieś zakupy hurtowe zorganizujemy ... 8)

pozdrawiam, majki

Z tym nieszczęsnym certyfikatem energetycznym na mur będą problemy - co najważniejsze , ponoć nie da się odebrać budynku , jeśli tego papierka nie będzie , urzędy zwyczajowo ponoć nie są przygotowane - nikt nie wie co i jak ,ale dokument musi być. Najbardziej zastanowiła mnie informacja,że na wydanie certyfikatu urząd będzie miał ileś miesięcy i jak to się będzie miało z odbiorem budynku ? jeśli nie będę mogła odebrać budynku , z racji biurokratycznego bubla to chyba zaskarżę państwo nasze :) !

Słuchajcie, my też mamy ok 100 stempli do wydania - jakby ktoś chciał , nawet na ognisko, to proszę o kontakt.

Poszukuję tymczasowych drzwi wejściowych - jakby ktoś miał "cóś" to dajcie znać .

Pytanie dnia: czy gruz ytongowy nadaje się pod taras????? bo nie wiem czy zostawić śmietnik , czy pozbywac się go jak najszybciej :)

Poszukuję tymczasowych drzwi wejściowych - jakby ktoś miał "cóś" to dajcie znać .)

Byłam dzisiaj w Castoramie i Pan mnie poinformował, że za najtańsze drzwi z ościerznicą zapłacę nie więcej niż 200 zł, także myślę sobie, że to niezłe i mało bolesne rozwiązanie jak na drzwi tymczasowe.

Ja mam natomiast pytanie gdzie kupić tanio cegłę klinkierową pełną. W Casto mają po 3,80 ale tylko czerwoną a ta mi nijak nie pasuje.

Pozdrawiam