popcarol 07.10.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witam Potrzebuję 25 stempli trzymetrowych. Ponieważ na cito, podaję 601-35 44 22Mruva ostatnio chcial sprzedac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 07.10.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Popcarol, dziękuję kobieto, za chęć pomocy. Mruva może i chciał, ale telepatycznie i na dodatek hurtowo, bo nie zadzwonił No nic, każdy ma swoje kłody ( jak by je wykorzystać , te kłody, na krokwie ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 07.10.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Popcarol, dziękuję kobieto, za chęć pomocy. Mruva może i chciał, ale telepatycznie i na dodatek hurtowo, bo nie zadzwonił No nic, każdy ma swoje kłody ( jak by je wykorzystać , te kłody, na krokwie ? ) Mruva odpowiedział/a na wszystkie meile ale nie przypomina sobie aby ktokolwiek podawał swój numer telefonu, no chyba, że mruva ślepa jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 07.10.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Popcarol, dziękuję kobieto, za chęć pomocy. Mruva może i chciał, ale telepatycznie i na dodatek hurtowo, bo nie zadzwonił No nic, każdy ma swoje kłody ( jak by je wykorzystać , te kłody, na krokwie ? ) Mruva odpowiedział/a na wszystkie meile ale nie przypomina sobie aby ktokolwiek podawał swój numer telefonu, no chyba, że mruva ślepa jest . Sprawdził/a nie ma info od Tula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 08.10.2008 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 mruva , bo ja z pocztą jestem jeszcze na bakier. Podałam w poście telefon. Jeśli jesteś gdzieś blisko mnie ( okolice Rzgowa ) zadzwoń proszę. Mam na dziś obiecane stemple ale bez gwarancji odpowiedniej długości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 08.10.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Stemple już mam. Dziękuję za chęć pomocy Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 08.10.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 mruva , bo ja z pocztą jestem jeszcze na bakier. Podałam w poście telefon. Jeśli jesteś gdzieś blisko mnie ( okolice Rzgowa ) zadzwoń proszę. Mam na dziś obiecane stemple ale bez gwarancji odpowiedniej długości. Pozdrawiam Niestety wczoraj wróciłam bardzo późno i nie mogłam odpowiednio szybko zareagować. Dobrze, że masz już stemple, moje i tak byłyby za krótkie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 08.10.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Cześć Może ktoś podpowie, gdzie kupował tzw. "kwasówki" do kominów ? dzięki z góry, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 08.10.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Cześć Może ktoś podpowie, gdzie kupował tzw. "kwasówki" do kominów ? dzięki z góry, pozdrawiam, majki na Stalowej jest producent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.10.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 majki, podobno gdzieś w twojej okolicy jest taka firma. Dostałem od znajomej nr komórkowy do tego gościa, ale gdzieś go chwilowo zasiałem. Odezwij się do mnie trochę później - postaram się znaleźć. Facet robi ponoć kominki i montuje też wkłady kominowe. Podobno robi je na wymiar komina (mam nadzieję, że nic nie pokręciłem, bo trochę dawno już o tym gadałem ). Sam też mam zamiar się do niego zgłosić. Może pójdziemy razem? Wtedy będziemy mieli pewnie ze 4 kominy do kupy - brzmi jak w poważnej fabryce -może co utargujemy (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 08.10.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 majki, podobno gdzieś w twojej okolicy jest taka firma. Dostałem od znajomej nr komórkowy do tego gościa, ale gdzieś go chwilowo zasiałem. Odezwij się do mnie trochę później - postaram się znaleźć. Facet robi ponoć kominki i montuje też wkłady kominowe. Podobno robi je na wymiar komina (mam nadzieję, że nic nie pokręciłem, bo trochę dawno już o tym gadałem ). Sam też mam zamiar się do niego zgłosić. Może pójdziemy razem? Wtedy będziemy mieli pewnie ze 4 kominy do kupy - brzmi jak w poważnej fabryce -może co utargujemy (?) Właśnie wiem, że w mojej okolicy, tylko za diabła znaleźć nie mogę ... Spoko, masz jak w banku, że się odezwę Dokładnie, jakieś zakupy hurtowe zorganizujemy ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 08.10.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Gdzie kupowaliscie parapety wewnetrzne? I po ile? Chodzi mi o jakis aglomarmur czy inne cosik jak kamien. Dzieki Zwlaszcza za namiary z telefonem lub nazwa, a nie tylko ulica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.10.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 majki, poszło przez Gadulca . Daj znać czego się dowiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 08.10.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Z tym nieszczęsnym certyfikatem energetycznym na mur będą problemy - co najważniejsze , ponoć nie da się odebrać budynku , jeśli tego papierka nie będzie , urzędy zwyczajowo ponoć nie są przygotowane - nikt nie wie co i jak ,ale dokument musi być. Najbardziej zastanowiła mnie informacja,że na wydanie certyfikatu urząd będzie miał ileś miesięcy i jak to się będzie miało z odbiorem budynku ? jeśli nie będę mogła odebrać budynku , z racji biurokratycznego bubla to chyba zaskarżę państwo nasze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 08.10.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Słuchajcie, my też mamy ok 100 stempli do wydania - jakby ktoś chciał , nawet na ognisko, to proszę o kontakt. Poszukuję tymczasowych drzwi wejściowych - jakby ktoś miał "cóś" to dajcie znać . Pytanie dnia: czy gruz ytongowy nadaje się pod taras????? bo nie wiem czy zostawić śmietnik , czy pozbywac się go jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 08.10.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Poszukuję tymczasowych drzwi wejściowych - jakby ktoś miał "cóś" to dajcie znać .) Byłam dzisiaj w Castoramie i Pan mnie poinformował, że za najtańsze drzwi z ościerznicą zapłacę nie więcej niż 200 zł, także myślę sobie, że to niezłe i mało bolesne rozwiązanie jak na drzwi tymczasowe. Ja mam natomiast pytanie gdzie kupić tanio cegłę klinkierową pełną. W Casto mają po 3,80 ale tylko czerwoną a ta mi nijak nie pasuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 09.10.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Ja mam natomiast pytanie gdzie kupić tanio cegłę klinkierową pełną. W Casto mają po 3,80 ale tylko czerwoną a ta mi nijak nie pasuje. Może Domco ... My tą co chcieliśmy, dostaliśmy właśnie najtaniej w Domco ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskul 09.10.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 mam niepotrzebne już całe przyłącze tymczasowe słup drewniany, skrzynka, bezpieczniki przedlicznikowe i całe wyposażenie tylko podpiąć do sieci, wstawić licznik i gotowe - jakby ktoś reflektował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 09.10.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Ja mam natomiast pytanie gdzie kupić tanio cegłę klinkierową pełną. W Casto mają po 3,80 ale tylko czerwoną a ta mi nijak nie pasuje. Może Domco ... My tą co chcieliśmy, dostaliśmy właśnie najtaniej w Domco ... pozdrawiam, majki Dzięki Majki sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 09.10.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 majki, poszło przez Gadulca . Daj znać czego się dowiedziałeś. Dzwoniłem i d*pa zły namiar Szukamy dalej ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts