DrFryzio 18.10.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Mam pytanie: Gdzie kupić listwy startowe do styropianu 16cm? Patrzyłem na Allegro i tam znalazłem max. 150mm. Wysłałem emilka do Murzimer`a w Aleksandrowie, ale jak na razie bez odzewu.Może jakieś inne rozwiązania znacie? Któryś wykonawca mówił mi kiedyś o jakimś mocniejszym kątowniku zamiast tej listwy.pozdrawiam ciepłoGF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 18.10.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Np. do Łodzi Kaliskiej czy sąsiedzkiego Film Pubu daleko nie masz Ja niestety wszystkie piątki mam zadyżurowane w tym miesiącu, więc jeśli w piątek to będę obecny tylko duchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia.SZ 19.10.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ile może kosztować założenie folii na dach i odeskowanie?taki dach musze zostawić na zime. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrFryzio 19.10.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ile może kosztować założenie folii na dach i odeskowanie?taki dach musze zostawić na zime. U mnie deski plus papa wyszło po około 14,50 za m2. Oczywiście sama robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 19.10.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ile może kosztować założenie folii na dach i odeskowanie?taki dach musze zostawić na zime. Eeee ... folia i deski, czy deski + papa - raczej ? U mnie z tego co pamiętam, choć płaciłem "kompleksowo" za m2 dachu, dekarz brał bodajże 10 zł/m2 deskowania + papa... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 19.10.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 mam pytanko odnosnie kominow - systemowe czy tradycyjne ?? w moim projekcie domu sa az trzy ? ogrzewanie planuje gazowe + kominek - czy moge ich ilość zredukowac do dwoch ?? z gory dzieki wszystkim za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 19.10.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 ale kominy masz pewnie tylko 2 paleniskowe a 3 to wentylacyjny , zredukować to wszystko mozna tylko pytanie czy będziesz miał potem dobrą wentylacje - chyba że jakias wentylacja mechaniczna...Ja miałem w projekcie 3 kominy - dodałem jeszcze jeden - 3 kominy systemowe Schidela i jeden z cegły murowany pod kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alektyc 19.10.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 jakby ktoś potrzebował listwy startowe do styropianu 15 cm to mam do sprzedania za pół darmo 7 sztuk odbiór w okolicy Aleksandrowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebaZgr 20.10.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Usługi Remontowo - Budowlane Województwo Łódzkie(okolice Łodzi,Zgierza):Firma oferuje usługi z zakresu :- Docieplenia budynków- Tynki- Płyty karton-gips- Sufity podwieszane- Scianki działowe- Gładzie gipsowe- Malowanie- Tapetowanie- Płytki- Podłogi Tel.Kontaktowy-661750197Tel.Kontaktowy-698682137 po 17.00 Solidnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 20.10.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Słuchajcie - spotkanie wcale nie musi być w piątek może sobota ? albo czwartek? trzeba ino wyrazić chęć uczestnictwa i określić swą dyspozycję a gdzie- no coż myślę ,ze tym razem możnaby gdzieś bliżej centrum , coby każdy miał w miarę blisko Kropi - dzięki za kuchenkowe info , muszę przemyśleć kwestię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.10.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 sobota, sobotamniej ludzi na drogach i łatwiej z domu wyjść A tak przy okazji - gdzie można kupić tani (do 1500) i dobry laptop, taki cor2 1,6 min 2GB RAm itd. Wiem, w erze, ale jeszcze gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 20.10.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 A tak przy okazji - gdzie można kupić tani (do 1500) i dobry laptop, taki cor2 1,6 min 2GB RAm itd. Wiem, w erze, ale jeszcze gdzie? Tani i dobry to przeczenie Patrzyłaś w MediaMarkt ? Chyba największy wybór ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 20.10.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 sobota, sobota mniej ludzi na drogach i łatwiej z domu wyjść A tak przy okazji - gdzie można kupić tani (do 1500) i dobry laptop, taki cor2 1,6 min 2GB RAm itd. Wiem, w erze, ale jeszcze gdzie? w USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanulka 21.10.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Hej witam wszystkich po przerwie...Mój domek jest już zadaszony.Teraz zaczynają się schody z planowaniem, co po czym...Mam pytanie- chciałabym założyć balustrady i nie wiem kiedy się to robi, przed ociepleniem, czy po, a może najpierw haki, a potem cała reszta?I co sadzicie o miksokrecie...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.10.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Poszukuje sklepu / składu / hurtowni gdzie można pooglądać jakies kotły stałopalne na węgiel / drzewo. Najlepiej duży wybór. Wiecie, pomacać, wsadzić głowę w palenisko, itp Bo "oferta" marketowa "przytłacza" dzięki z góry, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.10.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 o rany, na naszej tablicy ktoś powiesił solidnych tynkarzy To taka rzadkość, że aż musiałam napisać. Kto następny ich przetestuje? A co do miksokreta - skraca znacznie tynkowanie. Już dla tego samego warto. Mnie tynkarz tradycyjny powiedział "3 tygodnie" a z maszyny - 4 dni Choć prawdę mówiąc jedna i druga ekipa była do bani, jedni spaprali u sąsiada, drudzy u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makijos 21.10.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 hanulka, czym zadaszyłaś domek? Czy mozesz polecić jakąś dobrą ekipę do ceramiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 21.10.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 sobota, sobota mniej ludzi na drogach i łatwiej z domu wyjść A tak przy okazji - gdzie można kupić tani (do 1500) i dobry laptop, taki cor2 1,6 min 2GB RAm itd. Wiem, w erze, ale jeszcze gdzie? w USA kupowałem ostatnio w Careffurze - placiłem 1400zł/netto czyli jakies 1708zł/brutto Toshiba Satellite Z PROCESOREM INTEL CORE DUO 2x 1,73GHz, 2GB PAMIĘCI RAM,DYSK TWARDY 200GB SATA2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 21.10.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Mam pytanie , nie mogę znaleźć nigdzie info o ocieplaniu fundamentów , ta wyszukiwarka na muratorze jest totalnie do bani !!! czy ktokolwiek zgłaszał ten fakt do muratora ???? Ale wracając do ocieplania fundamentów: 1 - czy ocieplanie ma sens ? 2 - jakim styropianem ? 3 - ile płaciliście za metr robocizna + materiał ? zastanawiamy się czy w ogóle to robić - nasz kumpel nie robił i żyje z drugiej jednak strony mamy dosyć wilgotno na działce ... Czy widzieliście nowe płytki z Paradyża - Sensual ? wooooowwww dla nas bomba , tylko cena rozwala jak atomówka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 21.10.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Hmmm ponieważ w kwestii spotkania jako takie zainteresowanie przejawiała tylko Ewa i Majki , to mam rozumieć ,że reszta nie te-te ???? To co spotykamy się w czwóreczkę ( bo mężowinę zaciągnę ) >? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts