Frankai 29.10.2002 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 A jakie będzie wnątrze u Luśki. Byłem pod wrażeniem. Nie tylko wnętrza."Wrocławski wizytator" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 30.10.2002 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Widzę, że dotarłeś na miejsce bez problemu - bardzo się cieszę, że nas odwiedziłeś! Następnym razem obejrzysz murki na żywo, no i resztę chałupki także! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Młody 31.10.2002 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Witam ponownie. Po dluuugiej przerwie znow na forum. Od kwietnia bylem nieobecny, wiec teraz nadrabiam zaleglosci i czytam cale forum ,,od deski do deski,,. A jest co czytac. Widze, ze od czasu kiedy wyjechalem wiele sie dzialo.Spotkania, bankiety . Dziekuje za zaproszenie na spotkanie, ktore odbylo sie ? w okolicach czerwca. Dla was to juz przeszlosc, a ja czytajac wszystko od poczatku dopiero je odkrylem. Niestety w kwietniu wyjechalem i teraz pod koniec pazdziernika wrocilem. A budowa w toku.... Wyjezdzajac zostawilem tylko fundament... wracajac zastalem wybudowany parter wraz ze stropem. Wyjezdzalem zostawiajac zone sama.... po powrocie czekla na mnie zona z 1.5 miesieczna coreczka. Czyz swiat nie jest piekny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 01.11.2002 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2002 No to gratulacje dla Was ogromne!!!! Szczególnie dla żony Wpiszcie się na listę Dzieci Forumowych - rośnie tak szybko, jak nasze domy !!! Może warto pomyśleć o kolejnym spotkaniu, bo to intesywność robót spada, wieczory coraz dłuższe, więc i o imprezkę np. w Va banque łatwiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rchmielewski 02.11.2002 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2002 Popieram i głosuję obiema spracowanymi rękami.Składajcie propozycje "terminowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agucha 02.11.2002 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2002 Dopisuję się do grupy łódzkiej chociaż mam do was kawałek. W Łodzi będę w weekend 9 i 10, później 16 i 17 listopada, może spotkamy się gdzieś wieczorkiem? Luśka oglądałam Twój projekt w internecie - mój domek to przy Twoim mikrusik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 02.11.2002 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2002 Witam, przejrzałam kalendarz i biorąc pod uwagę, że Agucha jest w Łodzi tylko w weekendy proponuję 16 listopad. Co Wy na to? Do Aguchy - ten nasz domek jest i może trochę duży, ale nic się nie dało obciąć i taki wyszedł. Za to będzie można spokojnie przenocować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 02.11.2002 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2002 Mlody - ja też się wybieram na dłuższy wyjazd. Może też wrócę i zobaczę córeczkę Czy tam gdzie byłeś nie było Internetu? Ja już ćwiczyłem dostęp w ładnych kilku krajach i przy odrobinie ochoty można się do niego dorwać. Agucha - mnie dom Luśki też trochę pogiął, ale podoba mi się jej zapał. Było coś jeszcze co mnie zdziwiło, ale zobaczysz sama. Miłego spotkania wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 03.11.2002 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2002 Frankai, zaintrygowałeś mnie mocno. Co Cię zaskoczyło? Mam nadzieję, że nie bałagan w domu !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Młody 03.11.2002 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2002 Frankai juz Tobie gratuluje. Wrocisz to bedziesz mial dom do gory nogami, ale to najcudowniejsze chwile.Co do internetu, wieksza czesc mojej niebytnosci w domu spedzam na morzu, a tam pozostaje tylko lacznosc satelitarna. Na ladzie zas ...bywa roznie. Np. w Veracruz w Meksyku kafejek internetowych tyle ile u nas kioskow Ruchu. Szybkosc zadowalajaca, cena 1$ za godzine. Nowa Funlandia, kafejki szukalem caly dzien i znalazlem - 2.5$ za 15 minut, a lacze tak wolne, ze nie zdazylem w tym czasie zalogowac sie na forum ,,Muratora,,. Teraz o budowie. Poszukuje firmy z Lodzi, Pabianic lub okolic, ktora wykona mi kosztorys pokrycia dachu blachodachowka. Co do spotkania, to jestem za. Na obecna chwile nie powiem czy bede czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 04.11.2002 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 Ja tez jestem za spotkaniem. Obecnie podoba mi sie termin 16go listopada, chyba ze wypadnie cos waznego (wiecie jak to jest). Luśka, RESPECT, mimo tylu przeszkod idziesz jak burza. Co do wichury: Moj dach przeszedl chrzest. Troche sie obawialem, ale jak pomyslalem, ze w sumie dach wazy okolo 12 ton, to zdrowy rozsadekzwyciezyl Ja teraz skupie sie na wyszukiwaniu ofert instalacji i ich wykonawcow. Na zime troszke zwalniam. Trzeba troszke odetchnac. Pozdrawiam PS. Wczoraj wywiozlem z dzialki 10 worow smieci - to tez bylo meczace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agucha 04.11.2002 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 Luśka dzięki Frankai (nawet gdybyśmy mieli się nie spotkać osobiście) pojadę zobaczyć Twój domek. Ja jestem na etapie chłonięcia pomysłów, więc może coś nowego wpadnie mi do głowy. Bardzo Cię proszę o adres na priv albo na forum to, jeśli pozwolisz, pojadę sobie "kuknąć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 04.11.2002 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 Agucha, wysłałam na priva. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agucha 05.11.2002 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 Luśka moja kochana nie mam wiadomości! Spróbuj wysłać jeszcze raz ale nie z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 05.11.2002 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 Tym razem wyslalam maila - powinno dojsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 05.11.2002 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 Luska - oczywiscie nie. Chodzi mi o Twoja prace, a o dokladnie o stanowisko. Agucha - juz myslalem, ze chcesz zobaczyc moja budowe Mlody - z tym morzem to mnie zasokczyles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 05.11.2002 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 Agucha - Ostrow jest w polowie drogi miedzy Lodzia a Wroclawiem, wiec jak bedzie pruc na tej trasie, to mozesz wpasc do mnie. Za jakis tydzien wracam i bede siedzial na tylku do konca roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agucha 05.11.2002 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 ależ Frankai bardzo chętnie zobaczę również Twoją budowlę ! (dobrze, że jestem zmotoryzowana, niedługo będę miała swoją prywatną mapę i chorągiewki "tu byłam domek zobaczyłam :smile:" poproszę tylko o kontakt bardziej prywatny (tylko nie przez forum, bo nie działa) JUŻ SIĘ CIESZĘ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agucha 05.11.2002 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 Frankai akurat nie mam Ostrowa po drodze, ale nadrobie parę km żeby wstąpić do Ciebie. Do Łodzi jeżdżę dość często więc okazja "się nadarzy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 05.11.2002 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 On 2002-11-05 16:13, Frankai wrote: Za jakis tydzien wracam i bede siedzial na tylku do konca roku Czy te słowa to z gorącej Hiszpanii? Czy tam może też budują z Porothermu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts