majki 14.11.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Dzięki, to do jutra o 20.00. Będę z połowa. Chyba z połówką Wypijemy "zdrowie na budowie" do zobaczenia, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 14.11.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Ja też potwierdzam przybycie - ino się pewnie nieco spóźnimy - bo dzieciaki trzeba ululać .Myślę ,że na 20.30 ściągniemy- znaczy ja i małżon.Jaki znak rozpoznawczy mamy na to spotkanie ???? Majki z różą w zębach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.11.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Majki z różą w zębach? Tak, z całym bukietem do zobaczenia, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi888 14.11.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Kurczę też miałam ochotę na spotkanie z Wami ale mój maluszek sie dzisiaj mocno rozchorował. Pocieszam się,że pewnie niedługo skrzykniemy sie na kolejne. Pozdrawiam i życzę miłych pogaduchów.Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.11.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Może zostały komuś jakieś resztki stalowych słupków w przekroju 6x6 lub 8x8 , może innych ? Chętnie odkupie . ( zapłace gotówką ) Robiłem ogrodzenie i brakło mi na jeden słupek , a nie chce specjalnie kupować całej 6 metrowej sztangi ( bo tak sprzedają w hurtowni) , skoro potrzebuje okolo 2 metrów . A może ktoś wie/zna jakieś skład gdzie można kupić takie słupki na metry ? Jacek ...a odwiedziłeś już okoliczne złomowiska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MirkaM2 14.11.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Może zostały komuś jakieś resztki stalowych słupków w przekroju 6x6 lub 8x8 , może innych ? Chętnie odkupie . ( zapłace gotówką ) Robiłem ogrodzenie i brakło mi na jeden słupek , a nie chce specjalnie kupować całej 6 metrowej sztangi ( bo tak sprzedają w hurtowni) , skoro potrzebuje okolo 2 metrów . A może ktoś wie/zna jakieś skład gdzie można kupić takie słupki na metry ? Jacek K-4 w Brzezinach, mają takie profile i docinają ile trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hiv 14.11.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Może znacie firmę która robi płoty? Takie z siatki na podmurówce z wpuszczoną w nią siatką(boje się żeby jej mi nie zwinęli) albo wkopana płyta betonową zamiast podmurówki? Chcielibyśmy już ogrodzić z 3 stron naszą działkę takim płotem(z czwartej jakąś prowizorką) i postawić jakiś blaszak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomki2 15.11.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 WitamMoje ogrodzenie wykonywała firma Konsport z Kazimierza k/Konstantynowa. Było to 5 lat temu i płotek stoi siatka też. U mnie było rozwiązanie z płytami betonowymi zamiast podmurówki.http://www.konsport.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 15.11.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Potwierdzam . przyjadę na spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 15.11.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Witajcie, Potwierdzam, przybędziemy ja i mój budowlaniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 15.11.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 hmmm a jeśli ja dałabym radę to też mogę wpaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 15.11.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Po co pytasz, wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MamKostkeRubika 15.11.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Witam serdecznie, Mam nadzieję, że wstrzelę się w temat, pomimo że nie buduję i nie będę budował. Natomiast czeka mnie solidny remont 30-to letniego domu. W związku z tym zapewne będę miał sporo pytań do Was licząc na Waszą pomoc i doświadczenie. Jako, że dom, to typowa kostka gierkowska, zapytam się w klimacie tamtej epoki: - Pomożecie!?! Pierwsza prośba - to namiary na dobre biuro projektowe, które zrobi inwentaryzację, ekspertyzę i projekt (m.in. mam ochotę na ruszenie ścian nośnych i przebudowę schodów zewnętrznych). Druga prośba dotyczy instalacji alarmowej - kto jest wart polecenia jeśli chodzi o jakość wykonania i cenę sprzętu? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 16.11.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Strasznie mi przykro ,że w końcu nie udało nam się dojechać na spotkanie Po raz milionowy przekonałam się,że z moją rodziną nie ma co planować - powinnam się niby przyzwyczaić , ale i tak jestem na maksa wściekła Miałam wielką ochotę się spotkać i pogadać , a tu g... wrrrrrrrrrrrrrrrrr Fajnie było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.11.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Pewnie, że fajnie było! ...i ustaliliśmy, że następnym razem pojedziemy do ciebie - tak znienacka... żebyś planować nie musiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 16.11.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 :) znienacka :) dobry pomysł - stado wujków i cioć to jest to co moje dzieciory lubią najbardziej :) zamęczyliby Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.11.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Przetrwaliśmy murarzy, dekarzy, tynkarzy... Przetrwaliśmy nawet mruvkowego chrześniaka ...co nam mogą zrobić dwa małe Jelonki? Do tych, do których znałem - zdjęcia wysłałem. Pozostali chętni "prestowicze" - podeślijcie jakiś adres e-mail na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 16.11.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Przejrzałam listę ogłoszeń i nie znalazłam tego co mi potrzebne , więc pytam na forum może ktoś ma fachmanów i da jakieś namiary ; Potrzebuję : 1 - ludzi do ocieplenia dachu , najlepiej żeby od razu robili tez karton gipsy i wyodrębnili stryszek na dachu ( to chyba się z płyt osb robie:) ) 2 - kominkowców mi trza - byłam na Legionów , zrobili mi wycenę ale chciałabym jeszcze jakichś inszych przetestować - czytałam że ci z ul Uniwersyteckiej nie są polecani - macie kogoś jeszcze ? 3 - koparkowego z Łodzi , najlepiej okolice Aleksandrowa Ł. - do tych co są na liście ogłoszeń dzwoniłam ale jeden z Pabianic , drugi z Tuszyna i ni hu-hu się opłaca ściągać ich na Kochanówkę - a chcę przed zimą górkę humusu zniwelowac, coby osiadła do wiosny pomóżcie - Rodacy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.11.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Spotkanie super Nie bylibyśmy sobą, gdybyśmy nie ocenili jakości izolacji ściany obok stolika i nie oderwali kawałka papy spod tynku ... Jak ktoś chce zdjęcia, niech podaje @ pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.11.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Druga prośba dotyczy instalacji alarmowej - kto jest wart polecenia jeśli chodzi o jakość wykonania i cenę sprzętu? Na tablicy powinny być namiary na firmę Ad-Serwis. Mamy robiony przez nich alarm - bardzo sympatyczny i kompetentny człowiek. Podawałem też namiary na firmę od monitoringu. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts