zojka10 23.01.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 oleniek może jakiś przetarg na stemple ale póki co cisza, nikt nie ma okna macie już upatrzone? My narazie zbieramy wyceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 23.01.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Hm, tylko nie jestem pewna tej forumowej tradycji, czy to jest hasło? To stara od zarania grupy tradycja, "nowi" na spotkanie jako wkupne przynoszą tyle pólitrówek ile maja zamiar mieć m2 w domu. Opijamy po kolei każde pomieszczenie. Zaczynamy zawsze od wiatrołapu i przechodzimy do kuchni. Jednostki są w stanie "wyjść" do salonu ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
null 23.01.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Hm, tylko nie jestem pewna tej forumowej tradycji, czy to jest hasło? To stara od zarania grupy tradycja, "nowi" na spotkanie jako wkupne przynoszą tyle pólitrówek ile maja zamiar mieć m2 w domu. Opijamy po kolei każde pomieszczenie. Zaczynamy zawsze od wiatrołapu i przechodzimy do kuchni. Jednostki są w stanie "wyjść" do salonu ... pozdrawiam, majki UFF, i są już plusy małego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 23.01.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Hej Zojka okna jadę zadatkować w poniedziałek profil rehau, okucia roto, pięciokomorowe, 3-szybowe. K=0,7 około 8800zł brutto. Dla porównania inne wyceny tych samych okien 10000-13000zł. Pozbud ma promocjędo końca stycznia "ciepłe szyby w cenie zwykłych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 23.01.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Acha miałam sięspytać majki ile m3 drewna "weszło" ci w więźbę? TAK LICZĘ I LICZĘ ZETAWIENIE WIĘŹBY KTÓRE DOSTAŁAM OD MEGO ARCHITEKTA - GŁĄBA. sory za kapslok i mi wychodzi że na mój prosty 260m2 dach mam 12,5m3 drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 23.01.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 szopę drewnianą Żona po przeczytaniu gałtownie zaprotestowała, przeciwko takiemu nazewnictwu Także, tak tylko przekazuje uwagę ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 23.01.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 szopę drewnianą Żona po przeczytaniu gałtownie zaprotestowała, przeciwko takiemu nazewnictwu Także, tak tylko przekazuje uwagę ... pozdrawiam, majki W takim razie przepraszam żonę i oczywiście mały drewniany domek A na obalanie zapraszamy jak się cieplej zrobi, u nas jeszcze ogrzewania brak. Chociaż gdyby kilku nowych forumowiczów przyszło to zapewne gorąco by się zrobiło nawet w najtęższe mrozy i wątpię czybyśmy zdążyli do tego salonu dojść. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 23.01.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Oleniek , Zojka u mnie jest sporo stempli tylko trzebaby sprawdzić jakiej długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 24.01.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Acha miałam sięspytać majki ile m3 drewna "weszło" ci w więźbę? TAK LICZĘ I LICZĘ ZETAWIENIE WIĘŹBY KTÓRE DOSTAŁAM OD MEGO ARCHITEKTA - GŁĄBA. sory za kapslok i mi wychodzi że na mój prosty 260m2 dach mam 12,5m3 drewna Tyle co piszesz to u nas weszło na deskowanie dachu Dalsze blisko 17 m3 na samą więźbę ... Tyle tylko, że miałem swoje drzewo, więc było taniej ... Ale teraz "szumi mi las" nad głową z drzew sadzonych przez Dziadka ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 24.01.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Pytanie - którą wełnę polecacie do ocieplenia dachu Isover czy Rockwool ?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 24.01.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Pytanie - którą wełnę polecacie do ocieplenia dachu Isover czy Rockwool ?. Pozdrawiam Polecam Rockwool - wszędzie mam taką. Dlaczego ? Szkoła falenicka i otwocka Wybraliśmy Rockwool pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.01.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Pytanie - którą wełnę polecacie do ocieplenia dachu Isover czy Rockwool ?. Pozdrawiam Tą, którą zażyczył sobie pan ocieplacz, bo mniej pyli. Isover chciał. No to kupiłam mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zojka10 24.01.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Jelonek uśmiecham się o stemple , wiad. na priv. oleniek okna o których pisałać są drewniane czy PCV? Pozbud jest na Łąkowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 25.01.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Pytanie - którą wełnę polecacie do ocieplenia dachu Isover czy Rockwool ?. Pozdrawiam A u nas Ursa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskul 25.01.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 ja zamiast wełny użyłem Ekofibru - najpierw zrobiono płyty a potem na płyty został wdmuchnięty ekofiber. A co jest lepsze to nie mam pojęcia. cenowo podobnie ekofiber miał tą zalete ze wszędzie wlazł no i nasypało go sie tyle ile dało a wiec w niektórych miejscach dużo wiecej niż w projekcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 25.01.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Zojka okna zamówimy PCV, ale pozbud ma i drewniane. PIĘKNE szkoda że mnie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 25.01.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Pytanie - którą wełnę polecacie do ocieplenia dachu Isover czy Rockwool ?. Pozdrawiam URSĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zojka10 25.01.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Nawiązując do okien mam pytanie jeszcze w kwestii ubezpieczeń domów, zapewne ubezpieczaliście swoje chałupki, co wasz ubezpieczyciel wymagał odnośnie okien...i czy mieliście z tego powodu jakieś zniżki Jutro wybieram się do PZU więc dowiem się czego oni wymagają (okucia, szyby antywłamaniowe itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 25.01.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Nawiązując do okien mam pytanie jeszcze w kwestii ubezpieczeń domów, zapewne ubezpieczaliście swoje chałupki, co wasz ubezpieczyciel wymagał odnośnie okien...i czy mieliście z tego powodu jakieś zniżki Jutro wybieram się do PZU więc dowiem się czego oni wymagają (okucia, szyby antywłamaniowe itp.) Ja ubezpieczalam w zwiazku z kredytem, wiec standardowe ubezpieczenie:/ Kwestia dobrych okien czy drzwi antywlamaniowych niemiala zadnego znaczenia:/ Chociaz teraz sobie tak mysle, ze pewnie dlatego ze to budowa, a inaczej pewnie jest ubezpieczajac juz dom oddany do uzytku (masz juz pozwolenie??) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 25.01.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Czyli brać z tych dwóch to co trafi się taniej, przemyślimy jeszcze sposób Jaskula. Serdeczne dzięki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts