majki 16.02.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ej, no to im odpisz, że jak som takie cwane, to niech Ci przywrócą poprzedni nick ... Nie podglądaj, tylko pisz tu razem z nami pozdrawiam, majki poprzednii nick też był contel , działał ponad dwa lata nikomu to nie przeszkadzało ,wyłączyli go z braku aktywności (choć aż takiej przerwy długiej sobie nie przypominam) No wiem, pamiętam Spróbuj zamailować do nich żeby Ci przywrócili stary nick ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.02.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Witam! moja brama jest firmy Wiśniowski, złot dąb, zapłaciliśmy 5100 zł. http://www.wisniowski.pl/lng_pl/content/view/15/30/ http://images32.fotosik.pl/16/696dc41d5ff8bf49m.jpg Pozdrawiam! Aneta A jakie wymiary jak można spytać i jaka automatyka ? A i w razie czego - gdzie kupowana ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.02.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Mam pytanko, czy ktoś ma lub planuje zakupić piec wolnostojący czyli kozę, ale nie taki tymczasowy, tylko taki bardziej full wypas, i mógłby poradzić, gdzie w Łodzi bądź okolicach takowy zakupić. Poważnie się zastanawiam nad taką opcją zamiast typowego kominka, ale nie znalazłam nigdzie polecanej firmy o takim asortymencie z terenów łódzkich. mogę polecić kozy z Romotopa, u nas handluje nimi np. Tapis nasza jest taka: http://lh6.ggpht.com/_9W7Ngu7DzqM/SW5BJ23QsyI/AAAAAAAACPw/xLgj86mhLV4/s144/100_4758.jpg Ja mam kozę Dovre. Adres przedstawiciela wzięłam ze strony internetowej. Zdjęcie jet u mnie dzienniku. ma jedną duużą zaletę - jest fabrycznie przystosowana do węgla, cokolwiek to znaczy. I palimy teraz weglem, bo drzewo wyszlo. I jest fajnie ciepło i ładnie nawet taki żar wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta Szawłowska 16.02.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ksawerów Sienkiewicza 15 telefon: 42/227 58 86e-mail: [email protected]web: http://www.jis.neostrada.plKOLO Łowicz Blich 21 telefon: 46/837 66 86e-mail: [email protected]web: http://www.ebramy.plDER-PARK-JACH Łódź Prądzyńskiego 22 telefon: 42/682 62 59e-mail: [email protected]JiS Łódź Liściasta 41 telefon: 42/655 05 29e-mail: [email protected]web: http://www.jis.neostrada.plMETALBUD Łódź Włókniarzy 206 telefon: 42/633 01 14e-mail: [email protected]SUN-TECH Łódź Drewnowska 102 telefon: 42/654 81 35e-mail: [email protected] Nie ma mojego męża w domu i trudno mi ustalić nazwę napędu. Z opakowania ściągnęłam nazwę ale nie wiem czy dobrą Schellenberg Drive 600 N, austriackiej produkcji to wiem na pewno. Brama ma ponad 5 metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta Szawłowska 16.02.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 ja swoją kupiłam w Zgierzu na ul. Łagiewnickiej, nie ma tego adresu w linku, ale adresy podałam prawie po sąsiedzku z Tobą, tzn tylko jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CONTEL - REAKTYWACJA - 16.02.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Mam pytanko, czy ktoś ma lub planuje zakupić piec wolnostojący czyli kozę, ale nie taki tymczasowy, tylko taki bardziej full wypas, i mógłby poradzić, gdzie w Łodzi bądź okolicach takowy zakupić. Poważnie się zastanawiam nad taką opcją zamiast typowego kominka, ale nie znalazłam nigdzie polecanej firmy o takim asortymencie z terenów łódzkich. mogę polecić kozy z Romotopa, u nas handluje nimi np. Tapis nasza jest taka: http://lh6.ggpht.com/_9W7Ngu7DzqM/SW5BJ23QsyI/AAAAAAAACPw/xLgj86mhLV4/s144/100_4758.jpg Ja mam kozę Dovre. Adres przedstawiciela wzięłam ze strony internetowej. Zdjęcie jet u mnie dzienniku. ma jedną duużą zaletę - jest fabrycznie przystosowana do węgla, cokolwiek to znaczy. I palimy teraz weglem, bo drzewo wyszlo. I jest fajnie ciepło i ładnie nawet taki żar wygląda... brudzi się szyba w takiej kozie ? bo mi w kominku często się brudzi jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 16.02.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Witam wszystkich serdecznie po przerwie Cały czas czytam, ale na pisanie brak czasu Gratulacje mada_lena niech się dzidzia zdrowo chowa. Witam wszystkich nowo budujących. Strona Aleksandrowska rośnie w siłę i bardzo dobrze bo sama do niej należę Powoli zbliża się koniec wykończeniówki. Psychicznej, fizycznej i pieniężnej. Ale ciągle jeszcze do przodu. Ostatnie prace- kładliśmy na poddaszu deski na legarach. Między legarami położona została wełna ( coś te fachmany delikatne, piszcą że wełna kłuje, to ja już chyba z żelaza jestem bo mnie nie kłuła). Z resztek po dachu i podłogach powstały regały w spiżarni. Radocha jest jak się zrobi coś samemu. A teraz coś dla śmiechu. Jak baba trzyma młotek. W połowie trzonka, bo jak złapie na końcu to se przyj...e Sprawdzone na własnej skórze. Wbijam gwoździe w dechy i trzymam młotek w połowie, wchodzi małżonek i śmiech - jak trzymasz młotek złap z końca", na to baba se myśli - co nie wbiję wyprowadzona z równowagi przez własną połówkę - sam nie robi i jeszcze komentuje i na gwoździa który nie chce wejść- bierze młotek z końca zgrzytając zębami i wali - szkoda że w palce a nie w gwoździa. Takie doświadczenia na własnej budowie. Efekt prac extra. Mogę robić dalej. Pozdrawiam. Dorota. Ps. Jak tam spotkanie Grupy. Zapraszam do siebie. Ciasto się upiecze. Posiedzimy. Pogadamy. W domu jest ciepło i w miarę spokojnie nie licząc młodszych. Czekam na hasło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.02.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ps. Jak tam spotkanie Grupy. Zapraszam do siebie. Ciasto się upiecze. Posiedzimy. Pogadamy. W domu jest ciepło i w miarę spokojnie nie licząc młodszych. Czekam na hasło. Dorota, uważaj, tutaj powoli już krążą jakieś fluidy spotkaniowe. Jak się zadeklarujesz, to będziesz miała majazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.02.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 brudzi się szyba w takiej kozie ? bo mi w kominku często się brudzi jednak Każda się brudzi, ja palę ostatnio rozpaczliwie i czym sie da, bo drzewo się skończyło, to i szyba mocno brudna. Jak było fajne suchutkie drewno to sie nie brudziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 16.02.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 chyba mnie troche odmłodzono z nicka , długi wykrakał bo pisał o niemowlaku , w każdym razie jestem tera Contelek ale licznik mi stary wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 chyba mnie troche odmłodzono z nicka , długi wykrakał bo pisał o niemowlaku , w każdym razie jestem tera Contelek super brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 16.02.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 EZS Ja się deklaruję, bo wiem że będzie w koło wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.02.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Cześć Contelek - no ubawiłem się przednio Teraz to już na peeewno nikomu się z firmą nie będzie kojarzyć - no co najwyżej z... taką malutką (no widzisz, było ci się tak nachalnie w każdym poście reklamować? - ty nic tylko wciąż o tej swojej firmie pisałeś ) (...)jesli otworzę firmę , której dam nazwę np EZS lub mmmad , mruva , lub kawiarnię Yeti , to nie zdziwcie się jak Was wyłączą (...)No teraz to mi dałeś do myślenia... Żegnajcie moi mili - to pewnie mój ostatni post - dla hasła "firma Yeti" wygóglało mi: 1,120,000 wyników (wybaczcie - kilku z nich nie sprawdziłem , więc nie wiem czy wszystkie trafne...). ...W sumie jak już i tak wszystko jasne, bo Contel zdemaskował moją kawiarnię, to zapraszam was na to spotkanie GŁ do siebie: o tutaj trza kliknąć - na dole strony kilka zdjęć - mam nadzieję, że będziecie zadowoleni.... ...a następne do odstrzału pójdą: Aneta Szawłowska, Dorota szymczak i wszyscy inni "cało-nazwiskowi" - toż to czysta autoreklama!!! Droga Redakcjo, czy wy tam nie ulegliście przypadkiem jakiejś reklamowej paranoi...? A może serwer zaczyna z przeciążenia siadać i trzeba paru klientów usunąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 17.02.2009 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 w castoramie brama garażowa hormana typ ecostar kosztuje około 700zł http://forum.muratordom.pl/chinskie-drzwi-antywlamaniowe-film,t151766.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 17.02.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ...W sumie jak już i tak wszystko jasne, bo Contel zdemaskował moją kawiarnię, to zapraszam was na to spotkanie GŁ do siebie: o tutaj trza kliknąć - na dole strony kilka zdjęć - mam nadzieję, że będziecie zadowoleni Yeti - ja w Twojej kawiarni bardzo bym chciała się spotkać, że też wcześniej się nie zdradziłeś . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ricardus 17.02.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Witam Poszukuję osoby która wystawia świadectwa energetyczne. Macie może jakieś namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skony71 17.02.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Witam Poszukuję osoby która wystawia świadectwa energetyczne. Macie może jakieś namiary ? Kiedyś dawno dawno temu jak jechałem samochodem to słuchałem audycji Janusza Waissa na temat świadectw energetycznych no i dodzwonił się do Ministarstwa Infrastruktury i tam mu powiedzieli, że co prawda osób ze specjalnymi uprawnieniami po kursach to w całej polsce jest jakieś 5 ale za to każdy kto ma uprawnienia ogólnobudowlane - architekci, kierbudy itp może takie świadectwo legalnie wystawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MirkaM2 17.02.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Mam pytanko, czy ktoś ma lub planuje zakupić piec wolnostojący czyli kozę, ale nie taki tymczasowy, tylko taki bardziej full wypas, i mógłby poradzić, gdzie w Łodzi bądź okolicach takowy zakupić. Poważnie się zastanawiam nad taką opcją zamiast typowego kominka, ale nie znalazłam nigdzie polecanej firmy o takim asortymencie z terenów łódzkich. mogę polecić kozy z Romotopa, u nas handluje nimi np. Tapis nasza jest taka: http://lh6.ggpht.com/_9W7Ngu7DzqM/SW5BJ23QsyI/AAAAAAAACPw/xLgj86mhLV4/s144/100_4758.jpg Ja mam kozę Dovre. Adres przedstawiciela wzięłam ze strony internetowej. Zdjęcie jet u mnie dzienniku. ma jedną duużą zaletę - jest fabrycznie przystosowana do węgla, cokolwiek to znaczy. I palimy teraz weglem, bo drzewo wyszlo. I jest fajnie ciepło i ładnie nawet taki żar wygląda... brudzi się szyba w takiej kozie ? bo mi w kominku często się brudzi jednak w tej naszej jest nadmuch powietrza na szybę (dopalanie) i to faktycznie działa, jak widać na zdjęciu szyba jest czysta - no i palimy drewno liściaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi888 17.02.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ja dzisiaj mam mieć wstępną wycenę bramy Wiśniowskego. Jak tylko ją dostanę to się z wami podzielę. aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 17.02.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ps. Jak tam spotkanie Grupy. Zapraszam do siebie. Ciasto się upiecze. Posiedzimy. Pogadamy. W domu jest ciepło i w miarę spokojnie nie licząc młodszych. Czekam na hasło. Dorota, uważaj, tutaj powoli już krążą jakieś fluidy spotkaniowe. Jak się zadeklarujesz, to będziesz miała majazd HASŁO - NAJAZD Ja za, spotkanie składkowe zróbmy, każdy coś przytarga ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts