Luśka 09.04.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Kochani,Składam Wam i Waszym Rodzinkom najserdeczniejsze Wielkanocne życzenia, niech radość tych Świąt doda sił i wiary we wszystko co robicie, a dobra nadzieja niech prowadzi do szczęścia i miłości. Wesołego Alleluja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gościk 09.04.2004 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 http://images.tchibo.de/eCS/Store/de/images/track/main.htm Honoratko SUPER ! Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 10.04.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 http://republika.pl/gify_gify/gifywielkanoc/jajka/73.gif Wesołych, zdrowych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 10.04.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 Co do radiolinii to znam różne opinie, zależy to też od ukształtowania terenu - normalnie jak z komórwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 10.04.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 U mnie wczoraj troszkę się ruszyło do przodu. Mam już alarm, załatwiłem wywóz śmieci...(jak powrzucałem walające się po działce worki to prawie 1m szescienny sie znalazl). Caly czas walcze z tym, zeby skonczyli mi to poddasze...ale podobno juz w srode mają przyjsc i skonczyc Jeśli chodzi o telefon, to sąsiedzi mają radiolinię...ale już słyszałem, że w ciągu miesiąca TPSA ma ciągnąć zwykłą linię. Żeby tylko była możliwa neostrada.... Pozdrawiam I jeszcze raz Wesołych Świąt i dobrych statystyk w dyngusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 10.04.2004 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 A to kartka od Toli z kawiarni klubowej. Prawda, że fajna? http://www.its.com.pl/ilustracje/n68.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 10.04.2004 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 A popatrzcie na to: http://kartki.onet.pl/_i/d/mowimynie.swf hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Darek 11.04.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2004 http://republika.pl/gify_gify/gifywielkanoc/jajka/73.gif ZDROWYCH ,POGODNYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZĄ AGTA I DAREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 12.04.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 Mokrego (rozsądnie!!! ) Poniedziałku życzę całej grupie łódzkiej!!! : http://wiadomosci.gazeta.pl/im/2015/z2015135G.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 12.04.2004 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 Aniu Gratulacje 500 posta!!! Idziesz jak burza. Ja na szczęście jak do tej pory dość suchy chodzę. Wieczorkiem idę na niezłą imprezkę, gdzie mam zamiar z przyjaciółmi trochę pośpiewać. Mam nadzieję, że będzie wesoło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 13.04.2004 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Uff i już po świętach, trochę szkoda, ale smak świąt polega nie tylko na świętowaniu, lecz na ich oczekiwaniu. Teraz pora stracić trochę tłuszczyku po wyżerce świątecznej i troszke trezba popracować. Czego wszystkim życzę a przede wszystkim sobie (może inni nie pozwalali sobie tak jak ja ). Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 13.04.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Witam po Świętach!!!Miło było ale dobrze, że już po bo mój brzuch więcej by nie zniósł.Wczoraj chcieliśmy powietrzyć nasz domek a tu klops - zacięły się drzwi wejściowe (śmialiśmy się, że dobrze że tam jeszcze nie mieszkamy bo musielibyśmy spędzić ten dzień koniecznie u kogoś).Także odwołaliśmy ekipę na dziś bo nie da się wejść. Może w końcu uda się ściągnąć kogoś z serwisu by te drzwi otworzył (oby). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 13.04.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 tdxls, oj pozwalali sobie, pozwalali, tym bardziej, że w Niedzielę Wielkanocną mieliśmy w Płocku wesele kuzynki mojego męża, także do dzisiaj jesteśmy "tupnięci" i najedzeni do granic możliwości. Z newsów ogrodniczych, zawsze w maju wsadzałam gotowe sadzonki kwiatów zakupione na rynku bałuckim, tydzień temu zasadziłam w skrzynkach pod folią różne nasionka i fasolki kwiatów i pnącego groszku i wiecie co, wypuszczają! Na razie trudno orzec co, bo wszystkie wyglądaja tak samo, to znaczy, słupek i dwa małe listki, ale i tak mam frajdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 13.04.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 A do mnie dzwoni "moja" pani i mówi "może się pan czuć właścicielem" - nie wiem ossochozi, ale w tygodniu podjadę. U mnie też do standardowego świątecznego obżarstwa doszło wesele, muszę coraz bardziej ręce wyciągać żeby sięgnąć do kompa... Kto wymyślił to jedzenie? Grzesio, znalazłeś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klabiki 13.04.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Witam. Postanowłam się póki co nieśmiało przywitać, bo do budowy dopiero się przymierzamy.Jeżeli już ruszy coś to zapewne będzie się to odbywało w okolicach Skierniewic. Ale do tego jeszcze chyba długa droga.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 13.04.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Miło powitać nową osobę na forum klabiki.Tym bardziej miło, że bliżej sercem do Łodzi miż do Warszawy (choć odległości podobne) Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 13.04.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 klabiki witamy, przedstaw się i napisz coś więcej, nic się nie martw, to tez jest miejsce dla osób, które dopiero zacynają, np. kropi jest na etapie wyboru działki, aniszkin i gosia-rozpoczynają budowę, ja jestem na etapie stanu surowego, przykłady mozna mnozyc! zapraszamy na kolejne nasze spotkanko, moze w maju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 13.04.2004 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Klabiki, witamy. No cóż ja mam pracy zawodowej "po dziurki w nosie" A tu już już dużymi krokami budowa, oddechy budowlańców już czuję za plecami. Hmmm tylko te ceny wysokie i ten strach tak jakoś w żołądku się odzywa, ale cóz jak to koleżanka mówi .." Powiedziało się A, trzeba powiedzieć i B" Ale niedługo będe miała stan surowy:)))) Hmm ciekawe za jak niedługo... Będę mogła pochwalić się zdjęciami:) Już się ciesze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areksam 13.04.2004 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Witam wszystkich po Świętach. Melduję, że oblałem wszystkich, których miałem pod ręką. Teraz zrobiło się cieplutko więc zakasać rękawy i brać się do pracy. Ja czekam aż wyschnie moje bajorko na budowie. Serdecznie witam klabiki(a)!? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 14.04.2004 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Polecam lekturę dodatku "Nieruchomości" z dzisiejszej Wybiórczej - potrafi odebrać humor, jednak przynajmniej wiadomo, na czym się stoi. Ja się trochę podłamałem - zwłaszcza sposobem, w jaki Państwo Polskie podchodzi do tych obywateli, którzy wykazują najwięcej inicjatywy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts