Contelek 19.02.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ja też stawiam na marzec, 07-03 mi pasuje pozdrawiam, majki , Mi też marzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.02.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 BAZYLIA II - Kaletnik ,Klonowa 7 l Zapomniałes dopisać "KOLUSZKI". A już prawie wsiadałam w samochód, bo Klonowa o rzut beretem... Musze podzwonić Jeszcze jest opcja - folia w py\łynie na nią laiker. Robiliśmy próbki - folia trochę uszcelnia. Ale czy to nie zlezie... Zupełnie nie mamy pomysłu, co na tą podłogę. Jedno jest pewne - korek i NIE płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.02.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 BAZYLIA II - Kaletnik ,Klonowa 7 l Zapomniałes dopisać "KOLUSZKI". A już prawie wsiadałam w samochód, bo Klonowa o rzut beretem... Musze podzwonić Jeszcze jest opcja - folia w py\łynie na nią laiker. Robiliśmy próbki - folia trochę uszcelnia. Ale czy to nie zlezie... Zupełnie nie mamy pomysłu, co na tą podłogę. Jedno jest pewne - korek i NIE płytki. daj korek ale twardy ....i dobry klej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 19.02.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 spotkanie marcowe ok będzie więcej czasu by urobić teściów ,żeby z pisklakami posiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 19.02.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Witam. Uaktualniam listę na spotkanie które się zgłosiły: -Contelek -majki -Yeti -Skony71 -ja -EZS -mruva -agi888 -Jelonek72 z mężem Impeza zaplanowana u mnie w Aleksandrowie. Na taką pogodę jaka jest przewiduję kłopoty z dojazdem na działkę aut z tylnim napędem. Na części działki po której nie jeździmy jest ponad 40cm śniegu. Ale to mam taką propozycję umówimy się np: na Statoilu w Aleksandrowie i Was dowiozę na miejsce. Dla chcącego nic trudnego. Kuchnia, garnki, talerze itp. znajdzie się. Możecie przynosić co chcecie. Wszystko mile widziane, tylko wszystko będziecie musieli zjeść. Yeti zwracam honor Skony ślinka mi już cieknie na WZ Dorota, czy ja mogę sie tez przyłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 19.02.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Łódzka Grupo, pomocy Mój macho od murowania zarzyczył sobie jakiegoś blaszaka na działce, na jakies betoniarki i takie tam. Wiecie może czy da sie coś takiego wypożyczyć? Czy trzeba kupić? Może jest ktoś chce odsprzedać, albo własnie wypozyczyć.Czekam na info, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.02.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Łódzka Grupo, pomocy Mój macho od murowania zarzyczył sobie jakiegoś blaszaka na działce, na jakies betoniarki i takie tam. Wiecie może czy da sie coś takiego wypożyczyć? Czy trzeba kupić? Może jest ktoś chce odsprzedać, albo własnie wypozyczyć. Czekam na info, jak poczekasz jakieś 3 miechy to swój opylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.02.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Łódzka Grupo, pomocy Mój macho od murowania zarzyczył sobie jakiegoś blaszaka na działce, na jakies betoniarki i takie tam. Wiecie może czy da sie coś takiego wypożyczyć? Czy trzeba kupić? Może jest ktoś chce odsprzedać, albo własnie wypozyczyć. Czekam na info, jak poczekasz jakieś 3 miechy to swój opylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 19.02.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Oj Dorota chyba autokarem przyjedziemy , ale jak pamiętam z opowieści metrów to Ty tam masz że hej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 19.02.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Łódzka Grupo, pomocy Mój macho od murowania zarzyczył sobie jakiegoś blaszaka na działce, na jakies betoniarki i takie tam. Wiecie może czy da sie coś takiego wypożyczyć? Czy trzeba kupić? Może jest ktoś chce odsprzedać, albo własnie wypozyczyć. Czekam na info, jak poczekasz jakieś 3 miechy to swój opylę Tak długo to nie dam rady czekać, ale znając moich architektów....kto wie jakie babole wyjdą jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 19.02.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Łódzka Grupo, pomocy Mój macho od murowania zarzyczył sobie jakiegoś blaszaka na działce, na jakies betoniarki i takie tam. Wiecie może czy da sie coś takiego wypożyczyć? Czy trzeba kupić? Może jest ktoś chce odsprzedać, albo własnie wypozyczyć. Czekam na info, jak poczekasz jakieś 3 miechy to swój opylę bedzie finał za 3 miechy??? to se te obrazy bedziemy wieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.02.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Łódzka Grupo, pomocy Mój macho od murowania zarzyczył sobie jakiegoś blaszaka na działce, na jakies betoniarki i takie tam. Wiecie może czy da sie coś takiego wypożyczyć? Czy trzeba kupić? Może jest ktoś chce odsprzedać, albo własnie wypozyczyć. Czekam na info, jak poczekasz jakieś 3 miechy to swój opylę bedzie finał za 3 miechy??? to se te obrazy bedziemy wieszać dni już liczę i z miarki po cm odcinam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pto 20.02.2009 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 [ namiary pójdą na PW. Wydaje mi się, że jednak różnica jest zdecydowanie większa. Ja mam panele ogrodzeniowe ocynkowane i pomalowane farbą PCV gdzie mb zaczyna się od 85 zł netto za ogrodzenie 1,50 ale to nie znaczy, że w takiej cenie zrobisz ogrodzenie aluminiowe. Z tego co pamiętam to metr ogrodzenia z aluminium perforowanego zaczyna się ok. 680 zł a to jest dość duża różnica. Podobne do ogrodzeń aluminiowych ogrodzenia stalowe z blachy perforowanej (takie jak Majki chce mieć u siebie na posesji) to koszt rzędu 500 zł za mb. jak do tego dojdzie 30% róznicy w cenie aluminium i stali to wychodzimy na podobne kwoty. Porównujemy gruszki i jabłka w tym momencie. Poza tym ogrodzenia stalowe to duża konkurencja na rynku a aluminiowe robi w Polsce parę firm i raczej nie walczą jakoś strasznie o klienta cenami. Jak chcesz to robić sam to pewnie wyjdzie trochę taniej ale napotkasz całą masę problemów przy obróbce, które będą Cię kosztować o wiele więcej niż kupiłbyś w firmie, która to robi na co dzień. To takie moje przemyślenia, nie wiem czy w 100% prawda ale wydaje mi się, że mam dużo racji. Namiary dotarły. Dziękuję. Zaś co do cen... no cóż... będę informował na bieżąco... Te które podałem oznaczają jednak koszt mb. na poziomie poniżej 300 PLN. Za jakiś tydzień-dwa będę miał komplet informacji na ten temat. Wtedy przedstawię fakty. pzdr pt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitaroo 20.02.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Witam pozbędę się for free pudła muratorów z lat 2005-2007. To ja bym się pisał,będzie co poczytać na długie (jeszcze) zimowe wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga i Zbyszek 20.02.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Szukamy dobrej ekipy, ktora wykonalaby nam solidnie fundamenty pod nasz domek. Moze mozecie kogos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 20.02.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Szukamy dobrej ekipy, ktora wykonalaby nam solidnie fundamenty pod nasz domek. Moze mozecie kogos polecic? sprawdź na łódzkiej tablicy ogłoszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.02.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Szukamy dobrej ekipy, ktora wykonalaby nam solidnie fundamenty pod nasz domek. Moze mozecie kogos polecic? na tablicy ogłoszeń są i ekipy. Trzeba poszukać, poczytać. Tylko terminy pewnie dalekie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.02.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 szukamy dobrej ekipy, ktora wykonalaby nam solidnie fundamenty pod nasz domek. Moze mozecie kogos polecic? sprawdź na łódzkiej tablicy ogłoszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.02.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 A moze ktos chce stara wersalke na budowe? Do pilnowania jak znalazl Stoi u mnie w garazu i tylko przeszkadza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 20.02.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Witajcie Po pierwsze i najważniejsze Czy ja też mogę przyjść na spotkanko??? Mogę przynieść domową szarloteczkę Oba terminy mi pasują. marcowy może nawet bardziej Po drugie "Główna atrakcja imprezy - wspólne przekopywanie hektarowego ogródka!", albo "Gwarantowane niezapomniane wrażenia przy samodzielnym układaniu płytek w garażu i montowaniu regałów w spiżarni - pod presją czasu i po ciemku!" na to też się piszę Co do garażu - niestety nie napotkałam mozliwość wynajmu i musiałam kupić Po trzecie są targi budowlane, czy ktoś mi przypomni czy każdego dnia kupuje się na nowo "wejściówkę"? Był ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts