lido41 10.03.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dziękuję za namiary na kolejny sklep, zaraz sprawdzę ich ofertę, może będzie szansa na rabacik ze względu na polecenie Koleżanki z forum Muratora Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 10.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dziękuję za namiary na kolejny sklep, zaraz sprawdzę ich ofertę, może będzie szansa na rabacik ze względu na polecenie Koleżanki z forum Muratora Pozdrawiam kolegi, kolegi Pozdrawiam adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 10.03.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 przez zime zalatwimy papierologię a na nastepną wiosnę (myslimy o początku lutego) ruszamy z budową Papierologia przez zimę??? Opytmista! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 10.03.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 przez zime zalatwimy papierologię a na nastepną wiosnę (myslimy o początku lutego) ruszamy z budową Papierologia przez zimę??? Opytmista! My zaczęliśmy załatwiać papierki w listopadzie 2007, jednocześnie robił się projekt i załatwiał prąd. Ostatecznie prąd popłynąl w październiku 2008 i tę datę uznaję za koniec etapu "papierkowego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lido41 10.03.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 sorki oczywiście kolegi Adama... nie wiem skąd mi przyszła do głowy jakaś koleżanka... a tymczasem nie mogę wejść do polecanego sklepu, coś mi nie działa, zobaczę później Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 10.03.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 sorki oczywiście kolegi Adama... nie wiem skąd mi przyszła do głowy jakaś koleżanka... a tymczasem nie mogę wejść do polecanego sklepu, coś mi nie działa, zobaczę później Pozdrawiam Ok, w razie czego - pisz, wiem gdzie maja lokalizacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga i Zbyszek 11.03.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 piaconsulting i jaka decyzja? Kupujecie czy szukacie dalej? Poczekamy jeszcze miesiąc - wtedy maja być jakieś konkrety na 100% ( z pewnego źródełka:) ), działka naprawdę nam sie spodobała, prawie kwadrat, pod lasem w bardzo bliskim sasiedztwie domy w budowie, utwardzona droga i nawet niedaleko do miasta (15 min do matki polki) Jezeli okaze sie ze bedzie wiecej problemów to szukamy dalej, jezeli z ta jesienią bedzie pewne to czekamy , akurat uzbiera sie troche grosza na ogrodzenie i przyłącza i przez zime zalatwimy papierologię a na nastepną wiosnę (myslimy o początku lutego) ruszamy z budową Zadzwon do notariusza i dowiedz sie jak wyglada kupno dzialki bez ksiegi wieczystej, bo papierologia w takim wypadku czasami trwa nawet rok. Moze warto poszukac dziaki ktora jest "gotowa" do sprzedazy, czyli nie trzeba nic dzielic, ma ksiege itp. To bardzo duzo ulatwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 11.03.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam chciałabym bardzo podziękować za ocenę wyceny łazieneckowego remontu. Link do "średnich cenników robót glazurniczych" był rewelacyjny . Wyceniłam, wyliczyłam , a i podglądając Pana Glazurnika pracę i solidnośći , to ile rzeczy wyskakuje jeszcze przy tej łazience, powoli przyzwyczajamy siędo wyceny 2000zł My na założenie na naszą działkę KW i wpisanie w nią hipoteki czekaliśmy 11 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piaconsulting 11.03.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 piaconsulting i jaka decyzja? Kupujecie czy szukacie dalej? Poczekamy jeszcze miesiąc - wtedy maja być jakieś konkrety na 100% ( z pewnego źródełka:) ), działka naprawdę nam sie spodobała, prawie kwadrat, pod lasem w bardzo bliskim sasiedztwie domy w budowie, utwardzona droga i nawet niedaleko do miasta (15 min do matki polki) Jezeli okaze sie ze bedzie wiecej problemów to szukamy dalej, jezeli z ta jesienią bedzie pewne to czekamy , akurat uzbiera sie troche grosza na ogrodzenie i przyłącza i przez zime zalatwimy papierologię a na nastepną wiosnę (myslimy o początku lutego) ruszamy z budową Zadzwon do notariusza i dowiedz sie jak wyglada kupno dzialki bez ksiegi wieczystej, bo papierologia w takim wypadku czasami trwa nawet rok. Moze warto poszukac dziaki ktora jest "gotowa" do sprzedazy, czyli nie trzeba nic dzielic, ma ksiege itp. To bardzo duzo ulatwia. Chyba kupie dzisiaj Gratke i podzwonie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskul 11.03.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 piaconsulting kup gratke podzwoń pojeźdź dowiedz sie włacz myślenie traktuj forum z .... niektórzy są tu tacy co sie wybudowali ale wg mnie są tu także osoby które reklamują swoją działanosc i swoje wyroby (nie mówie o grupie łódzkiej) i nakręcaja na pewne zakupy i działania bądź realistą... jeszcze raz włacz myślenie kup działke załatw papierkologie - mówsz o domu 100 metrów wybuduj wykończ zamieszkaj i zobacz na konto - bedzie mniejsze o minimum 400 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitaroo 11.03.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 My na założenie na naszą działkę KW i wpisanie w nią hipoteki czekaliśmy 11 miesięcy My naszą działeczkę dostaliśmy 14 stycznia a 10 lutego już mieliśmy założoną KW. Pewnie zależy to od lokalizacji (powiat pabianicki) i naszej nieocenionej (serdeczne dzięki) Pani Notariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skony71 11.03.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 traktuj forum z .... niektórzy są tu tacy co sie wybudowali ale wg mnie są tu także osoby które reklamują swoją działanosc i swoje wyroby (nie mówie o grupie łódzkiej) i nakręcaja na pewne zakupy i działania Są też tacy jak ja, co się budują i reklamują swoją dziłalnośc jednocześnie. A propo - może ktoś szuka niedrogiego albo drogiego ogrodzenia, chętnie pomogę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polanka73 11.03.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Skony71 moze polecisz brame i furteczkę w przystępnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga i Zbyszek 11.03.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 My na założenie na naszą działkę KW i wpisanie w nią hipoteki czekaliśmy 11 miesięcy My naszą działeczkę dostaliśmy 14 stycznia a 10 lutego już mieliśmy założoną KW. Pewnie zależy to od lokalizacji (powiat pabianicki) i naszej nieocenionej (serdeczne dzięki) Pani Notariusz działka miala wczesniej ksiege? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitaroo 11.03.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 działka miala wczesniej ksiege? Nie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skony71 11.03.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Skony71 moze polecisz brame i furteczkę w przystępnej cenie? Poszło na priv bo już raz dostąłem po uszach od admina za reklamę na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskul 11.03.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 nie chodzi mi o taką "reklame"wiele wątków jest założonych po to (wg mnie oczywiście) aby wprowadzać na rynek jakąś usługę jakieś rozwiązanie technologiczne itp itd przez osoby które sie tym zajmują.I tak są wątki o kosztach utrzymania jakiś rodzajów kotłów CO prowadzone przez sprzedawców kotłów które mają cie zachęcać do takiego a nie innego rodzaju nośnika energii i danego kotła (w jednym wątku już ktoś pisał o tym ze kocioł zuzywa jakieś 2 - 3 metry gazu dziennie na co i cwu i jeszcze gotowanie - ale nie taki zwykły kocioł tylko "dobry" kocioł i każdy myśłi co tu zrobić moze by tez taki kupićsą wątki o rozwiązaniach technicznych które uwypuklają tylko zalety jakiegoś rozwiązania nie mówiąc nic o wadach w ten sposób jakby nakręcając cie na zakupsą wątki o jakiś usługach które nie są niezbędne do budowy domu a piszacy poprostu wciskają to jako coś niezbędnego i jeszcze przez posiadanie kilku kont różnych użytkowników polecają konkretne rozwiązaniemniej wiecej o tym mówie...trzeba mieć właczone myślenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-kaa 11.03.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam, może ktoś z Was kładł gładzie "metodą bezpylową". Jak to faktycznie wygląda cZy czy rzeczywiście nie ma pyłu. Znacie kogoś w Łodzi kto to robi i jakie są ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.03.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 A propo - może ktoś szuka niedrogiego albo drogiego ogrodzenia, chętnie pomogę..... Podeślij jakieś namiary na priv. Takie z siatki też masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piaconsulting 11.03.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 piaconsulting kup gratke podzwoń pojeźdź dowiedz sie włacz myślenie traktuj forum z .... niektórzy są tu tacy co sie wybudowali ale wg mnie są tu także osoby które reklamują swoją działanosc i swoje wyroby (nie mówie o grupie łódzkiej) i nakręcaja na pewne zakupy i działania bądź realistą... jeszcze raz włacz myślenie kup działke załatw papierkologie - mówsz o domu 100 metrów wybuduj wykończ zamieszkaj i zobacz na konto - bedzie mniejsze o minimum 400 tyś ... ale z czterema stówkami przesadziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts